merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir durum var sizlere kısaca bahsetmek istiyorum. Erkek arkadaşın ufak tefek mesajlaşma vs beni defalarca aldattı konuştuğumda bunun ona heyecanlı geldiğini ama beni sevdiğini elinde olmadığı gibi saçmaladı yemin etti. Devam ettik sonra benim kıskançlıklarımdan sıkıldığını söyleyip bitirdi. Arkadaşlarından bile kıskanıyorum. Çünkü kadın erkek ilişkilerine nasıl baktığını biliyorum. Benim çevremde konuştuğum bile tek erkek arkadaşım Yok. Biz ayrılınca hemen o kız arkadaşıyla planlar yapıyor. Başka birileriyle konuşuyor. Çok değil 2 gün sonra yine onun ısrarıyla barıstık. Ben bitirmek istiyorum artık çünkü kendimi önemsiz değersiz cepte hissediyorum. Kalbim paramparça bu anlattıklarım çok küçük bir kısmı fakat ruhen çok yıprandım. Barıştığımjzdan beri bunların konusunu hiç açmadım. Onun değişimiyle dırdır yapmadığım sürece çok ilgili sevgili bana. Ama benimle asla konuşmuyor beni dinlemiyor. Vazgeçmek istemedim ama yoruldum. Nasıl beni ciddiye aşır düzelir mi siz ne düşünüyorsunuz?