Aldatılma

Ailen arkadaysa asla durma. Madem arkadaşçaymış neden bekar? Neden egm? Neden engelli? Neden saklanıyor? İstersen 1 günlük evli ol istersen 10 çocuklu ol. İhaneti şuan affetsen dahi ömrünün geri kalanı şüpheyle kavgayla laf sokmalarla geçecek. Her gün ölmektense kendine yeni hayat kur derim. Allahım hayırlısını versin

Eşiniz sadakatsiz, sahtekar ve yalancı bir adam. Bekar kadınlarla ilişki kurmak için kendini bekar olarak tanıtan bu adamla sürekli tetikte yaşamak istiyor musunuz ?

Ailemden kimse bilmiyor durumu insan hamile eşine bunu yapar mı değil mi açılşaması şu ben onu hep ondan fazla maaş aldığım için eziyormuşum, birinin onu önemli biri yerine kpymasına ihtiyacı varmış zaten mesleğini falanda kendince daha üst bir meslek söylemiş. Duygusal bir şey yokmuş sadece günlük konuşmalarla hava atmış. Tüm bunları ben yapsam o ne yapardı çok merak ediyorum

Memursun, ailen arkandaysa vur g.tune tekmeyi bu delilleri de sun neyi var neyi yok al adamdan. Karısı Hamileyken aldatan adamlara ekstra hapis cezası da gelmeli bence. Adı köpek.

Sen zaten memurmuşsun kendi ayaklarının üstündeki,hiç düşünme kardeşim ,ömür boyu aklında hep şüphelenilen şeyler şuan önemli olan bebeklerin.Arada bebeğim var deyipte ayrılmayalım etme çok çekersin evlilikten hayatın mahvolur o zaman. yine karar senin kaç yıllık evliydiniz acaba((

Manüpile etmesine izin verme bu konuşmanin sonu senin yüzünden seni aldattima döner. Ayrilmak istemiyosan üzerini kapat ama yanindaki lastik patlak yol uzun bunaa göre sür arabanı

Eşinize bütün küfürler iltifat olur o derece iğrenç biriymiş kusura bakmayın. Ne demek egomu tatmin ettim yok arkadaşça konuştum yok merak ettim baktım. Bunlar nasıl saçmalıklar ya. Karşı taraftaki kız da hem hamile olduğunuz hem de bu saatten sonra yuva yıkan olmamak için bazı şeyleri anlatmamış olabilir çünkü kimse normal arkadaşına kivircigim flan demez. Eşiniz resmen aranan tiplerden. Aileniz arkanızda ise hiç durmayın. Kanıtları toplayın tekmeyi basın bu pislik değil baba eş olmayı bile haketmiyor. Allah yardımcınız olsun çocuklarınız için güçlü durmaya çalışın inşallah her şey güzel olur sizin için

Doğuma ne kadar var. İkizlerde 36 da alıyoruz demişti doktor ama ben 37 de yapmıştım doğumu sizin kaç gün kaldı.

Bildiğin bariz aldatmış ve bu arkadaşça işi benim midemi bulandırdi eşinizin arkadaşı yok mu hiç. Bu işin sonu boşanma olması lazım size güç kuvvet diliyorum

Arkadaşlık falan hikaye neden hasanla, mahmutla değil de bekar kızlarla yapılmış bu arkadaşlıklar. Aranıyor işte önüne gelene yürümüş ama ilerletememiş erken yakalanmış

Eşiniz sizi aldatmış hem de bekar bir kadını da aldatmış o da belki evlenmek çocuk sahibi olmak istiyor, adam bencil duygusuz biri
Eğer barışacaksanız hamile halinizle sürekli bunları didiklemeyin çünkü yine bunlarla karşılacaksaksınız yüksek ihtimal
Ayrılacaksanız da kendinizi iyi hissedeceğinzi zaman ayrılın madem hamilesiniz doğumdan sonra vs ve ya hemen hangisi işinize geliyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…