Aldatılma korkusu, panik atak, ayrılık kararı..

tommyandgrace

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
168
66
27
Merhaba cok kötüyüm. Saate bakın daha uyuyalı 2-3 saat olmamıştı mutfakta tek başıma oturmuş ağlıyorum.
Ben yakın zamanda ayrılık kararı aldım esim kendi bekar evinde ben kendi evimdeyim yani şuan ayrı yaşıyoruz.
Beni arıyor gün içinde çeşitli bahanelerle. Konusmaya calısıyor. Ama oluru yok biliyorum. Benim eşim çok sorumsuz, evlilik öncesi geçmişte çokca aldatmış güvenimi sarsmış berbat bi adam. Her seferinde hatalarının dozu artacak biliyorum biliyorum da.. Bu içimdeki sevgiyi nasıl yapacağım işte onu bilmiyorum. 2 gündür ara ara gelen bu his.. bir anda gelen düşünceler "dün gece kesin club'deydi". Ardından clubun instagram sayfasını açıp videolarda çıkmış mı diye onu ararken buluyorum kendimi. Bütün vücudum titriyor çıkacak göreceğim onu baskasıyla diye. Neyse sonra sakinleştiriyorum kendimi. Ne kadar kötü biri oldugunu hatırlatıyorum kendime. Sonra gecenin bu saatinde berbat bi kabus görüyorum. Güya birlikte oturdugumuz eve kadın çağırmış... telefonunda saçma sapan kadınların çıplak fotoğrafları varmış. Rüyalarımı da kontrol edemiyorum işte.. tam onu yaka paça dövüp sövdüğüm yerde uyandım nefes nefese. Ölüyorum sandım oturdum ağlıyorum. Allahım bu nasıl bi acı, neden hala bu kadar seviyorum...

Biliyorum devam edersem, beni durduk yere aldattıgında kaldıramayacagım. Rüyasında bile verdiğim tepki buyken.. evliyken yaşadığımda biterim ben kaldıramam böyle şeyleri.
Henüz bişey olmamışken boşanmak istiyorum kaçmak istiyorum ondan. Bosandıktan sonra ben gittim derim ayrıldık derim bana karsı sorumlulugu yok derim naparsa yapsın.
Geberiyorum şuan resmen, umarım kısa sürede bu duygularımla basa cıkabilirim. Cok korkuyorum kendimden, icimi dökmek istedim uzun olduysa affola..

Bile bile lades olmuşsunuz..bekarken sizi aldatan adamla niye evlendiniz..geçte olsa doğru kararı vermişsiniz..bunun bir süreç olduğunu bilin atlatacaksınız emin olun ve atlattiginizda iyiki bosanmisim diyeceksiniz..İlk zamanlar zor olacaktır kendinize oyalanacak şeyler bulabirsiniz

Cok sağolun umarım dediğiniz gibi olur

Sen öyle aşağlık bi mahluğa sevgi besliyorsan besleyebiliyorsan helal olsun

Bu bi süreç. Hissettiğin sevgi değil alışkanlık . Anne baba evine geldigimde ilk 2 hafta ruh gibiydim 2 lokma ekmegi zor yiyordum. 4 kilo vermişim 2 haftada düşünün. Uykularımdan sıçrayarak uyanıyordum.
Neden bu kadar kötü bi evliliğim varken bu kadar üzülüyorum diye araştırdım.
Ve bi yerde şöyle yazıyordu; ne kadar kötü evliliginiz olursa olsun bosanmanin duygusu yas tutmaya benzer diye.
Bırakın yas duygunuzu yaşayın sonuna kadar ama ona belli etmeden inanın geçecek.
1. Haftada boşanma davami açarken vesikalık gerekti ve çektirdim. Inanin kendimi tanıyamadım . Ben ne hale gelmisim dedim ruhsuz soluk bi surat.
Çok yalvardi msj attı kafam da karışmadı değil ama ona hiç taviz vermedim. Zamanla kafa karışıklığım da geçti.
Şimdi 2 ayı geçti arkadaşlarım çok güzel toparladın diyor.
Tabiki toparlanmam da KK nin güçlü hanımlarının etkisi büyük hepsine çokk teşekkür ederim❤

Peki neden evlendin bu adamla?
Sonradan mı öğrendin yaptıklarını?
Bence doğru yoldasın bu kadar güven vermeyen bit adamla evlilik yürümez

Bunun sevgi olmadığını kabul edin önce.
Sonra kendinizi diğerlerinden daha fazla sevmeye çalışın.
Bile bile lades demişsiniz ve hala devam etsem nasıl olur diyorsunuz.
Giden her gün ömrünüzden gidiyor.

Sevgi değil ki bu. Aldatılmaktan korkmak veya adı her neyse.
Zamanında o ya da bu sebeple yanlış bir evlilik yapmışsınız ancak şimdi kurtulma, yolunuza bakma zamanı. Öldüğünü varsayın. Napacaksınız onunla mezara girecek haliniz olmadığına göre acısı dinecek unutacaksınız. İnsan kimleri kimleri unutuyor. Sizi bu kadar değersizleştiren, saygısız adamı mı unutamayacaksınız. İlk zamanlar zor olabilir bu çok normal ama biryerden sonra alışacaksınız. Sadece biraz dayanın. Gün içinde açmayın, iletişimi sıfırlayın.

Bir laf vardır,ölüsü olan 3 gün ağlar,delisi olan hergün.İnanın zaman her şeyin ilacıdır geçicek,siz yeterki kararınızın arkasında olun.Kendimden biliyorum geçicek inanın.Rabbim yardımcınız olsun inşallah.(Yukarıda arkadaşın dediği gibi sevgi değil,alışkanlık)

Biraz kendinizi sevin nolur ya, bak adam eğlencelerde sen gecenin üçünde mutfakta değermi ? aldatılma bir sondur devam etseniz bile aynı kişi ile eski ilişki bitmiş yeni dinamikleri olan yeni bir ilişkiye başlamışsınızdır ,aldatıldıktan sonra fobik durumla baş edip yaşamına devam edenler var ama herkesin yapabileceği bir şey değil bu

Kendiniz için bence boşanın. Saplantı haline getirmişsiniz boşanmazsanız bile her kavgadan sonra böyle olacaksınız bi ömürü böyle gecirmektense ayrılın 1 ay belki 1 sene çekin bu acıyı sonra zamanla geçer zaten.

Esiniz sizi aldattı mı yoksa olur da bir gün aldatır diye mi bu korku ? Yani eğer aldatmamis ama ya aldatırsa diye kabuslar görmek psikolojik olarak iyi olmadığınızı gosteriyor. Ama bunu destekleyen bir hareketi vardır öncesinde o zaman sizi kabus görecek seviyeye gelen adamı hiç nefes almadan hayatınızdan çıkarın. Bir kez yapan yine yapar .

Sahsen anlamadigim kisim: Adam zaten daha önce aldatmis. Yani size göre en kötü ihtimali yasamissiniz zaten. Evliyken yapmasi tam olarak ne fark edecek?

Sen daha boşamadn mı bunu ya sen cocugu olan mısın ötekimisin konular karıstı hofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…