- 14 Kasım 2024
- 7
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi EFNANMiHRA
Evlenmeden önce iki sene sevgiliyken sevişsinler mesela. Evlendikten sonra hemen bıkmış burada. Farz edelim ki evlenmeden önce sevişilmedi. İki sene sevişip bıkılıyorsa o zaman evliliğin üçüncü senesi kullanım süresi doluyor. Bu mudur yani mantık?Tabii oda olabilir ben kendi fikrimi sundum siz de kendi fikrinizi ayrıca şunu demek istedim yani sürekli yapılması artık sıradanlaştırıyor olabilir … değişmeyen yine değişmez ama herkeste bir değil
Bu konu ile ilgili diye belirttim düşüncemiHer gün yemek yiyoruz artık bi duralım denmiyorsa ona da denmez. İnsanların libido seviyesine göre değişkendir bu tabii ama yapıp yapıp bıkılacak bir şey değil o. Henüz nişanlı bir hurma olduğun için bilmemen normal. Ama bilmediğin şeylerle ilgili kesin yorumlar yapman da anormal.
Bu adama göre buymuş işte bazı tabirler vardır hevesi geçene kadar diye bu adam demek ki böyleymiş adam da demek istemiyorum yani … buradaki konuyu incelemiyor muyuz başka şeylere niye çıkıyoruzEvlenmeden önce iki sene sevgiliyken sevişsinler mesela. Evlendikten sonra hemen bıkmış burada. Farz edelim ki evlenmeden önce sevişilmedi. İki sene sevişip bıkılıyorsa o zaman evliliğin üçüncü senesi kullanım süresi doluyor. Bu mudur yani mantık?
Ne güzel Allah daha çok aranıza güzellikler versin ben dışarıya çıkmadan buradakiDüşüncelerinize saygı duyuyorum ama sizin gibi düşünmüyorum eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 1 yıldır evliyiz yani 7 yılda hiçbir değişim olmadı sex konusunda her seferinde aynı haz aynı zevk tabi ki zamanla düşüş oldu ama ikimizden de kaynaklı çünkü tanıştığımızda tam bir gençtik ve ateşliydik ama şimdi bile haftada en az 3 kez yaparız ve sürekli bana dokunur beni arzuladığını belli eder diyeceğim o ki dediğiniz şey genellenemez bence bu arkadaşın eşi aldatıyor ya da cinsel yönelimi değişmiş olabilir takip etmesi araştırması lazım
aynı şey evlendikten sonra da olmaz mı? Yani evlenmeden önce bir süre (konu sahibi 3 yıl diyor mesela) yapmışlar sonra adam doymuş onun için çekiciliği kalmamış diyorsunuz. Peki evlendikten sonra yapsalardı o zaman 3 yıl sonra yine adam doyacak yine çekiciliği kalmayacak o zaman.Beni yanlış anlamasın kimse elbette ki herkesin kararı ama evlilikten önce çok fazla ilişkiye girmek bence partnerlerin birbirlerinin vücutlarını tanıyıp o hazzı vakti geldiğinde yaşamayı engelliyor bence … şimdi evlenmeden önce sürekli yaptığınız bu eylem evlenedikten sonra artık çekiciliğini yitirmiş ve normalleşmiş olabilir , elbette ki çözümü aldatmak değil ama . Heyecan gittiği zaman belki de insanlar aynı hissedemiyor olabilir .
Fikri düşüncem her şey dozunda olabilmeli .
Aldatıyorsa eğer ç.kü yansın diyorum. Bu aldatma konuları sinirlerimi bozuyor ya. Allahindan bulsun öyle erkeklerMerhaba arkadaşlar benim bi sıkıntım var yaklaşık 3 yıldır evliyim evlenmeden önce eşimle çok güzel bir sex hayatımız vardı neredeyse hergün birliktelik yaşıyorduk beni her anlamda beğendiğini arzuladığı söylüyordu ama evlendikten sonra aylarca sex yapmak istemiyor sürekli bana kilo aldın kendini saldın deyip duruyor üç kilo fazlam var bunu bile vermek için spor diyet hepsini yaptım 5 kilo verdim ama kocam gene bana dokunmuyor bazen yatakta yüzüme bile bakmıyor bir kere yapsak bile sanki altımda bir odun var sadece zıplayıp zevk almaya bakıyorum oda gözleri kapalı ve isteksiz bir şekilde duruyor ne yapmam lazım kızlar
Ben bu konu için bu yorumu yaptım geleceği kimse bilemez yanda başkasının başka konusunda yapmadım bu yorumuaynı şey evlendikten sonra da olmaz mı? Yani evlenmeden önce bir süre (konu sahibi 3 yıl diyor mesela) yapmışlar sonra adam doymuş onun için çekiciliği kalmamış diyorsunuz. Peki evlendikten sonra yapsalardı o zaman 3 yıl sonra yine adam doyacak yine çekiciliği kalmayacak o zaman.
3 kilo 5 kilo bahane olamaz, Konu sahibi belki eşiniz depresyonda olabilir.
Cinsel terapiste gidin, eşinin telefonu ve gittiği yerleri takip edebilirsin. Bu kadar isteksiz olması bana normal gelmedi. Evlilik öncesi istekliymiş. Birkaç kilo fazla olsa da olmasa da seven erkek her türlü sex yapmak isterMerhaba arkadaşlar benim bi sıkıntım var yaklaşık 3 yıldır evliyim evlenmeden önce eşimle çok güzel bir sex hayatımız vardı neredeyse hergün birliktelik yaşıyorduk beni her anlamda beğendiğini arzuladığı söylüyordu ama evlendikten sonra aylarca sex yapmak istemiyor sürekli bana kilo aldın kendini saldın deyip duruyor üç kilo fazlam var bunu bile vermek için spor diyet hepsini yaptım 5 kilo verdim ama kocam gene bana dokunmuyor bazen yatakta yüzüme bile bakmıyor bir kere yapsak bile sanki altımda bir odun var sadece zıplayıp zevk almaya bakıyorum oda gözleri kapalı ve isteksiz bir şekilde duruyor ne yapmam lazım kızlar