Aldatılıyormuyum

EFNANMiHRA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
7
0
30
Merhaba arkadaşlar benim bi sıkıntım var yaklaşık 3 yıldır evliyim evlenmeden önce eşimle çok güzel bir sex hayatımız vardı neredeyse hergün birliktelik yaşıyorduk beni her anlamda beğendiğini arzuladığı söylüyordu ama evlendikten sonra aylarca sex yapmak istemiyor sürekli bana kilo aldın kendini saldın deyip duruyor üç kilo fazlam var bunu bile vermek için spor diyet hepsini yaptım 5 kilo verdim ama kocam gene bana dokunmuyor bazen yatakta yüzüme bile bakmıyor bir kere yapsak bile sanki altımda bir odun var sadece zıplayıp zevk almaya bakıyorum oda gözleri kapalı ve isteksiz bir şekilde duruyor ne yapmam lazım kızlar

Evlilik askı degil sexi de öldürmüs resmen.Kilo filan bunlar hep bahane belki aldatıyor belki de paravan evlilik icin sevgiliydi hicbiri degil diyelim artık arzulamıyor da olabilir.Birbirinize karsı acık olmazsanız bunu kimse bilemez.Konusun devam ederse cekmenin manası yok.

E ilerde çoluk çocuk olunca nolacak. Metebolizma yaş aldıkça yavaşlıyor o nolacak. Hastalıklar çıkacak belki o nolacak.
Daha yaratıcı bir bahane bulamamış mı ?

Çok net ve keskin bir şekilde konuşun bebek olmadan

Ay inanamiyorum sana. Gotune tekmeyi basmak icin daha ne bekliyosun ?
Belki değişir bazı şeyler diye bekliyorum bir evlilik kolay kurulmuyor ki hemen vazgeçemiyorum bazı
E ilerde çoluk çocuk olunca nolacak. Metebolizma yaş aldıkça yavaşlıyor o nolacak. Hastalıklar çıkacak belki o nolacak.
Daha yaratıcı bir bahane bulamamış mı ?
Çocuk istemiyor ki belki düzelecek bazı şeyler ama istemiyor daha 30 yaşındayım oda 36 ama sanki 40 yıllık evli çift gibi olduk ve bana dün hayattan zevk almadığını söyledi neden diye sordum cvp sadece maddiyat dedi ama çok şükür borcumuz yok kiramız yok kendimize yetiyoruz ama memnun değil

Sevmeyen adamla olmaz güzelim. Olmaaaaz. Olmaz.
Hayatını zehir etme. Ömür o kadar kısa ki.
Oluyormuş gibi olmasındansa olmaması daha iyi.

Çocuk olmayan seks hayatınızı iletişiminizi aşkınızı yeniden alevlendirmeyecek aksine sınayacak evliliğinizi. Evliliği kurtarmak için çocuk yapmayın sakın. Kocanızın tavrı da ne yazık ki normal değil ya başka biri var ya da tamamen sevgisi bitmiş bir şeylerden soğumuş ya da şerefsiz işte klasik çok sorgulamaya gerek yok.

Beni yanlış anlamasın kimse elbette ki herkesin kararı ama evlilikten önce çok fazla ilişkiye girmek bence partnerlerin birbirlerinin vücutlarını tanıyıp o hazzı vakti geldiğinde yaşamayı engelliyor bence … şimdi evlenmeden önce sürekli yaptığınız bu eylem evlenedikten sonra artık çekiciliğini yitirmiş ve normalleşmiş olabilir , elbette ki çözümü aldatmak değil ama . Heyecan gittiği zaman belki de insanlar aynı hissedemiyor olabilir .
Fikri düşüncem her şey dozunda olabilmeli .

İmzayla mı geliyor hemen bu güncelleme ne ilgisi var

İmzayla mı geliyor hemen bu güncelleme ne ilgisi var
İmza ile alakalı değil orada belirttim ki “hanımefendi her gün her gün yaptıklarını dile getiriyor “ siz her gün sex yapsanız ay artık bi dur sürekli sürekli demez misiniz ? Ben her gün yaptıkları cümlesine o yorumu yazmadım başka yerlere çekmeyin

İlla aldatıyor diyemem sevgi bitmiş olabilir bu bahaneye inanabilirsin diye seni aptal yerine koymasıda başka birşey takibe al bir süre bakalım

ne alaka kız aşk varsa sonsuza dek arzularsın eşini bunun belli bir zamanı heyecanımı var

Başka yerlere cekmedim evlenmeden önce vücudunu keşfetmek vakti geldiğinde o hazzı engelliyor falan demişsiniz hayır mesele tamamen adamın evlenene kadar rol yapmış olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…