Aldatılıyormuyum

Prenses Polyanna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
53
19
8
39
Merhabalar. Ben aldatıldığımdan şüpheleniyorum. İçimde kuvvetli bir şüphe var. Çevremdeki insanlar sanki bunu ima etmeye çalışıyor. Ama açık net bir şey söyleyen yok. Evliliğimde pek iç açıcı değil. Uzun zamandır Aldatılıyor hissindeyim. Bilmek istiyorum. İl dışından biri ile olabilir. Diye düşünüyorum. Bilmeden eşime yada bir kadına iftira atmak istemiyorum. Ne yapabilirim. Telefonlarında falan bir şey yok. Sürekli işiyle meşgul görünüyor. Ne YAPMALIYIM.

Merhabalar. Ben aldatıldığımdan şüpheleniyorum. İçimde kuvvetli bir şüphe var. Çevremdeki insanlar sanki bunu ima etmeye çalışıyor. Ama açık net bir şey söyleyen yok. Evliliğimde pek iç açıcı değil. Uzun zamandır Aldatılıyor hissindeyim. Bilmek istiyorum. İl dışından biri ile olabilir. Diye düşünüyorum. Bilmeden eşime yada bir kadına iftira atmak istemiyorum. Ne yapabilirim. Telefonlarında falan bir şey yok. Sürekli işiyle meşgul görünüyor. Ne YAPMALIYIM.
E canım. Telefonda bişey görmedin ? Sürekli işiyle meşgul oldugunuda düşünüyosun... seni böyle düşünmeye iten nedir? Ne olduda sen aldatıyo beni diye düşünüyosun?

Şüphelendiğim o il dışındaki kadın ile görüşüyordum. İmam nikahlı eşlere yasal haklar verilmeli falan diyordu. Başka biri imam nikahlı bir kadının aynı zamanda ölen eşinin de maaşını aldığını söyledi. Başka bir tanıdığım sürekli eşi başka bir kadınla yaşayan bir kadından bahsediyor. Acaba benimi ima ediyor diye düşünüyorum. Ayrı yatıyor. Evle ilgisi yok fatura market pazar çocukların ihtiyaçları ile hiç ilgisi yok. Sonradan işe girdim kendim karşılıyorum. Beraber gezme sohbet gibi şeyler yok gibi bir şey.

Şehir dışında yaşayan şüphelendiğiniz kadını, eşiniz nereden tanıyor? Kendisinden şüphelenmek için başka ne sebebiniz var. İmam nihahlı eşlere yasal haklar verilmesi demesi dinen de olabilir. Şimdilerde aldatma durumları çok arttı, çevrenizdekiler dedikodu yaparken siz üstünüze alınıyor olmayasınız?

Eğer ortada sadakatsizlik yoksa ve eşinizle konuşursanız, eşiniz sizin paranoyak olduğunuzu düşünebilir. Eğer aldatıyorsa da ispat etmeden konuşmanız durumunda ise açıklarını kapatır ve sizi yalanlarıyla kandırır. Bence sakin olun ve delil arayın elle tutulur bir şey bulamazsanız da bilin ki takıntı yapmışsınız.

Eger senin yaninda oluyorsa bu konusmalar oyle bir sey vardir bence, icini karartmak istemiyorum ama.... isyerinde calisirken benim basima gelmisti ama isle ilgili bir konuydu. Bnm yanimda hep ayni konu aciliyodu. Snradan ogrendim cok kizdim. Yani insan anliyabiliyo imâ ettiklerini. Mesela tekrar boyle konusma oldugunda kesinlikle " yazik ya evde ki kadina o bilmeli bence ben olsam bilmek isterdim " diyebilirsin. Haa insallah oyle birsey yokturda, mutlu olursunuz..

sizde ima edenlere;
"aldatıldığını bildiğiniz bir kadının yüzüne söylemez miydiniz bakabilir miydiniz yüzüne? ya siz olsaydınız bilmek istemez miydiniz ?"diye sorun.

Ben birsey anlamadim evle hicbirseyle ilgisi yok. Cok calisiyor isiyle mesgul. Sizin evde baglantiniz yok evle esinizin baglantisi yok. Sorun haddinden fazla. Vahim tabiki.
Siz en son yazdiklarinizda kendinizden bahsettiniz degilmi? Neden evlisiniz peki hala anlayamadim cocuga kim bakiyor

Bir kopukluk var sebebi aldatılma olabilir diye düşündüm. Çocuklar için sürdürdüm evliliğimi ama çocuklarım özellikle büyük oğlum çok olumsuz etkilendi. şüphelendiğim kadında hayatımı olumsuz etkiledi. açıkçası bir eşten evlilikten pek bir beklentim de yok. Ama böyle bir şey varsa bilmek isterim.

Hem bu kadar güçlü hissetmeniz hemde Sizle ilgilenmiyosa zaten hiç konuşmuyor diyosunuz bişey var bence .çocuklarla neden ilgilenmediğini anlamadım ama aldatsa bile onlarla ilgilenmesi gerekir normalde telefonlarına falan bakıyormusunuz aranan nolara vs

Back