Aldatılıyor muyum nasıl emin olabilirim?

Çok zor çünkü her gördüğün şeyi adama söylemişsin oda seni manipüle edip üstünü kapatıyor her gördüğün şeyi neden söylüyosun takip etmelisin daha doğrusu edecektin teni hergün parfum kokuyomu hergün ensesinde saç kılı var mı bilmem ne şimdi adam her ince detayına kadar sirkelenip öyle eve gelecek .. var diyemem aldatma ama pat diye öfkelenip kendiniiz de belli etmeyin be kızlar gerçekten işinizi zorlaştırırsınız. Şifre olayından nefret ederim saçmalık zaten. Ben masaya koyup gidebiliyosam eşimde gidebilmeli insan kendine güvense onu yapmaz zaten .. allah kolaylık versin bacım adamı takip et bari kendisini yani bi saç kılı ensesinde ne arasın ? Hadi biyere oturdu kalktı biyerine yapıştı anlarım boynunda ne işi var saçma yani bende zamanında keşfette açık kadınlar gördüm zaten instagramda felan en çok neye bakarsan o karşına çıkar keşfette bu öyle. Önce emin ol sonra delil topla ki , yüzüne vuracak zaman gelirse ıspatlarla gel yoksa inkar eder erkek milleti manipule etmeyi sever ya hastasın sen der yada yok öyle bişey kıskanclık ediyosun kuruntu yapıyosun der.

Dükkanin adresine, eşiniz için bir hediye sipariş verin, bu aralar harika hissediyorum seni seviyorum filan yazan notu olsun. Eğer dükkandaki kızsa şöyle güzel bir kavga etsinler.

Böyle durumlarda kızlardan şüphe duyuluyorsa şaşmaz, o kızla bir ilişki vardır.

Durumunuz iyi ise dedktif tutun,değilse de aracına veya gps cihazı koyun 1 ay süreli gps cihazları var ama büyükler.Ayrıca nostajili radyo,masa saati gibi bir çok şey satılıyor içinde gizli kamera var,hediye aldım sana diyip onlardan birini verin bunlar biraz pahalı ama birde 6 güne kadar ses kaydı alan bir cihaz var onu montunda bir yerlere koyup dikin zaten çok kük flashbellek gibi

O kadar haklısınız ki. O an heyecandan öfkeden ne yapacağımı şaşırdım ama şimdiki aklım olsaydı ahh yaparmıydım.
Evet aynını söylüyor kıskançsın paranoyasın gibi

Dedektif ilk önceliğimdi fakat kimseye güvenemedim. Sanırım en iyisi ses kayıt gibi şuan için

İnanmıyorrum aşırı mantıklı bunu yapcam ama isimsiz yollasam daha mantıklı gibi

Evet peluş oyuncağın içinde şüphe uyandırmaz bence.

Ses denemesi yapın tabi iyi olur.

Kendi koltuğunun altına koymayın zaten,koltuk ayarı yaparken eline değer.
Yaptım ses duyuluyor siz bir harikasınız kızlar yaaa:) iyi ki buraya yazmışım. Şimdi geriye sonuç kaldı. Hayrıma sonuçlansın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…