Aldatılıyor muyum???? Kızlar??

Çocuklarının canları da bir o kadar kıymetsiz. Azıcık ele gelir olunca çocuğunu da dövecek.

Herşey ortada tabiki aldatıyor,aldatmalar soyut degildir belki ama olabilirde fuckbody tarzında takılıyor,gecelik. Adam bildiğin ahlaksız,sizi de ayakta uyutuyor,anaokul çocuğu kanmaz söylediği yalanlara,omrunuzu curutursunuz bunla yazik

Daha nasıl anlamak istiyorsun ki her şey ortada zaten . İlla yataktamı yakalaman lazım ? Onlarda mide değil işkembe var . Bir şey varsa hep olacak inan sindiremiyorsan kus gitsin. Hayatına bak …

Google haritalarda nasılsın bakılıyor o nasış bir şey . Valla ayakta uyuyorum ben

Bakamıyorum işte ne zaman gideceğim yada boşanacağız desem dayak yiyorum kefenle çıkarmışım bu evden ve kendi kafamdan kurup iftira atıyormuşum
Böyle bir adamla evlenirken ne düşünüyordunuz?
Bir hikaye var. Bir adam denizin ortasında kalmış. Üç kere tekne geçmiş. Binmemiş. “Allah yollar nasıl olsa” demiş. 3. Tekneden sonra hiç tekne gelmemiş. Adam boğulmuş. “ Allah’ım neden bana yardım etmedin” demiş. Allah “3 tekne yolladım ya, daha ne yapayım” demiş. Hikaye bunun gibi bir şeydi.
Yani siz fazlasıyla sinyal almışsınız. Hamile kaldığınız için evlenmişsiniz. Kısacıcık evliliğiniz hep küs geçmiş. Bir çıkmazın içine saplanıp kalmışsınız.

Aldatıyor.

Bunca şeyden sonra onunla evlendiniğinize, boşanmadığınıza ve bir de bebek yaptığınıza göre aldattığını nasıl anlayacağınızı öğrenip de ne yapacaksınız? telefonunu da karıştırmayın boşuna, oturun keyfinize bakın.

Adamın güvenilir biri olmadığını zaten kendin görmüşsün neden kalkıp evlendin? Hamile kalmışsın tamam ama kendinde bakabilirdin ben anlamıyorum bu kadınların bile bile böyle birşey yapmasını. Yahu arkadaş adam güvenilir değil ne olduğu belli değil kalkıp nasıl güvenip evleniyorsunuz aklım almıyor ama böyle kadınlar var maalesef dünyada sorsalar seviyorlar o sevmek değil o bile bile ateşe atmak kendini. Allah size ve böyle kadınlara akıl fikir versin allah aklımızı kullanalım diye vermiş köşede dursun diye değil. Sizi de allah kurtarsın en kısa zamanda doğru yolu bulursunuz umarım ama en çok 2 aylık bebeğinize üzüldüm bakamayacaksanız keşke aldırsaydınız böyle pislik bir adamla evlenmek yerine.

Nasil mi anlarsiniz aldattigini?
Yahu daha nasıl anlayacaksınız?
Hicbir aksiyon almayacaksaniz adamın telefonunu didikleyip kendinize stres yapmayin bosu bosuna. Bebeginiz de etkileniyor böyle.

Adamla evlenmek icin hamile kalmissin belli durumu iyi diye ayrilmakta istemiyorsun. adamin karakteri boyle. Bosuna teli karistirip kavga cikartip dayak yeme

E zaten evlenebilmek için hamile kalmış, 5.haftada öğrenmiş, düşürcem diye korkmuş .

E zaten evlenebilmek için hamile kalmış, 5.haftada öğrenmiş, düşürcem diye korkmuş .
Adamın ne olduğu oratada onu anlamıyorum işte adam beş para etmez karakter desen yok her bir halt var ne diye bu tiple evlenmek için uğraşırlar. Bunun adı sevgide olamaz sadece hırs. Allah yardımcısı olsun dediğim gibi böyle ilişkilerde sadece doğan bebeklere üzülüyorum sonra bırakıyorlar bakamıyorlar yada çocuk çok kötü bir aile ortamına düşüp psikolojisi bozuluyor. Bu tarz olayları günlük yaşantımızda veya haberlerde görüyoruz yanlış bir adam yanlış bir ilişki ve masum bir bebek.

Bakamıyorum işte ne zaman gideceğim yada boşanacağız desem dayak yiyorum kefenle çıkarmışım bu evden ve kendi kafamdan kurup iftira atıyormuşum
ooooooo işin içinde hem şiddet hem de tehdit var sen ise sadece aldatılmaya mı taktın ? aldatan tüm erkeklerin çükü kopar inş

Dayak yıyıp oturuyor musunuız ya?Nıye polıse gıtmıyorsınuz?Allahım el kadar bebe bu evde buyuyoır delirecemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…