- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptınız dava filan actinizmi ailemiz biliyormu,biliyorsa nasıl karşıladılar durumu? Allah yardımcın olsun arkadaşım sev sevme boşanma durumu kolay süreçler değil.evdi esyaydi..Ne yaptınız biraz bunlardan bahsedin.tabiiki evliliğini sorgularsin kolaymi herşeyi kenara bırakıp hayata hicbisey yokmuş gibi devam etmek.sonucta psikologlar bile söylüyor bir ayrılıktan sonra yas dönemi olur Belkide onu yaşıyorsunuz.ins gecicektir ve sizi seven biri mutlaka karşınıza cikacaktir.Ömür boyu yalnız kalmaktan bir daha hiç kinseyi sevememekten korkuyorum. Belki biraz da bu yüzden saplantılı bir hale dönüştü.
Henüz bilmiyorlar. O da söylemedi bence yoksa mutlaka ulaşırlardı.iki gündür yalnız kalıyorum.Ne yaptınız dava filan actinizmi ailemiz biliyormu,biliyorsa nasıl karşıladılar durumu? Allah yardımcın olsun arkadaşım sev sevme boşanma durumu kolay süreçler değil.evdi esyaydi..Ne yaptınız biraz bunlardan bahsedin.tabiiki evliliğini sorgularsin kolaymi herşeyi kenara bırakıp hayata hicbisey yokmuş gibi devam etmek.sonucta psikologlar bile söylüyor bir ayrılıktan sonra yas dönemi olur Belkide onu yaşıyorsunuz.ins gecicektir ve sizi seven biri mutlaka karşınıza cikacaktir.
Bencede dogru dusunuyorsunuz...konularımı biliyorsunuz eşimle boşanma kararı aldık.hemen ertesi gün soluğu tatilde aldı.Eşimin hesabı paylaşımları bir kaç fotoğraf dışında kapalıydı.bugün baktığımda bir çok fotoğrafını , paylaşımlarını herkese açık hale getirmiş
Aşkbaz, yalnızlar sokağı tarzı zımbırtıları takibe almış.
Aşk Sözleri aşk şarkıları kavuşma arzusu, özlem içerikli paylaşımlarda bulunmuş ki adeti değildir.
Beni aldattığını ama karşı taraftan yüz bulamadığını varsayıyorum.
Doğrudan ulaşabildiği birine böyle şiirler , hasret şarkıları paylaşmazdı sanırım.
Bu her kimse onunla ilgilenmeyen biri değil mi?
Demekki ulaşabildiği görüşebildiği biri değil.
Aslında artık beni ilgilendirmez. Ama ipini koparır koparmaz bu paylaşımlar..
Tesadüf olamaz değil mi tüm bunlar?
Sırf hoşuna gitmiş paylaşmış desem çok mu safça olur.?
Hulyacim ozamn sen daha bosanmadin..Dava filan açılmamış birçok aşamadan gecmemissin..Aileler filanda bilmiyor.adamdan seste yok.Peki bu adam bu takı meselesini filan da konustugunuza göre evliliği bitirmeye dünden razı öylemii..Ne bilim ya ben zaman geçirdiğim kedimden bile kopmakta zorlanirim illa uğruna ölmem gerekmiyor,alışkanlık hissi filan ağır basar geçmişten hemen çıkamam.nasil bir ruh hali var dimi.ne yasadiniz nasıl bir tavır ve tarzınız vardı bilemiyorum fakat bana bu adam acımasız geldi.Henüz bilmiyorlar. O da söylemedi bence yoksa mutlaka ulaşırlardı.iki gündür yalnız kalıyorum.
Oturduğum ev kira zaten. Eşyaları istemiyor.
Kendimize ait küçük bir evimiz var.takılar ve aile katkısıyla almıştık.onu da istemiyor.
Ailesinin durumu iyi sayılır. Zaten bunlar umurumda değil.
Toparlayınca açacağım daha fazla yalnız kalamam zaten. En azından bir süre kalsınlar yanımda.
Sonra tayin ister yanlarına giderim