Aldatılıyor muydum ?

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
.konularımı biliyorsunuz eşimle boşanma kararı aldık.hemen ertesi gün soluğu tatilde aldı.Eşimin hesabı paylaşımları bir kaç fotoğraf dışında kapalıydı.bugün baktığımda bir çok fotoğrafını , paylaşımlarını herkese açık hale getirmiş
Aşkbaz, yalnızlar sokağı tarzı zımbırtıları takibe almış.
Aşk Sözleri aşk şarkıları kavuşma arzusu, özlem içerikli paylaşımlarda bulunmuş ki adeti değildir.
Beni aldattığını ama karşı taraftan yüz bulamadığını varsayıyorum.
Doğrudan ulaşabildiği birine böyle şiirler , hasret şarkıları paylaşmazdı sanırım.
Bu her kimse onunla ilgilenmeyen biri değil mi?
Demekki ulaşabildiği görüşebildiği biri değil.
Aslında artık beni ilgilendirmez. Ama ipini koparır koparmaz bu paylaşımlar..
Tesadüf olamaz değil mi tüm bunlar?
Sırf hoşuna gitmiş paylaşmış desem çok mu safça olur.?

Senden öncekini unutamamış o sen yara bandı olmuşsun. Hoş dediğim gibi bence evlenmemeliydin hemen üstüne atlamışsın teklifin. İnsan bir emin olur bu adam beni seviyor mu ne istiyor diye. Neyse olan olmuş bu da ders olmuştur çok fazla takma kafaya adam aldatmadıysa bile zaten seni sevmiyormuş.

Bakın bir önce ki konunuza, ondan öncekine yazdık, neden hala bunları düşünüyorsunuz? Tane tane söylüyorum anlaşılsın diye, ADAM SİZİ SEVMEMİŞ,KARAKTERSİZLİK ETMİŞ NEDEN HALA BU KÜTÜĞÜ TAKIYORSUNUZ?? Aldatmış, aldatmamış ne farkeder allah aşkına, boşanıyorsunuz sevilmediğinizi biliyorsunuz buna rağmen evlendiniz, sürdürdünüz, mazoşist misiniz neden bu melankoli neden bu sıkıntı isteği? Gözünüzü seveyim biraz dışarı çıkın birşeyler yapın, tatile falan gidin lütfen ya...

Bakın bir önce ki konunuza, ondan öncekine yazdık, neden hala bunları düşünüyorsunuz? Tane tane söylüyorum anlaşılsın diye, ADAM SİZİ SEVMEMİŞ,KARAKTERSİZLİK ETMİŞ NEDEN HALA BU KÜTÜĞÜ TAKIYORSUNUZ?? Aldatmış, aldatmamış ne farkeder allah aşkına, boşanıyorsunuz sevilmediğinizi biliyorsunuz buna rağmen evlendiniz, sürdürdünüz, mazoşist misiniz neden bu melankoli neden bu sıkıntı isteği? Gözünüzü seveyim biraz dışarı çıkın birşeyler yapın, tatile falan gidin lütfen ya...
Haklısınız tüm odağım o olmuş.

Haklısınız tüm odağım o olmuş.
Maalesef öyle olmuş,ama çözümü var yok değil ki. Havalar çok sıcak imkanınız ölçüsünde bir tatile çıkın. Kız arkadaşlarınıza haber verin, kuzenlerinize ya da farketmez gidin kafa dağıtın. Genceciksiniz, hayatınıza değip geçmiş bir insan, herkes öyle değil midir? Nolur biraz kafa dağıtın şu olay sıcaklığını kaybetsin daha mantıklı düşünür her şeyi farkedersiniz zaten

Bırakın şu saplantıyı sizi sevmeyen bi adam için hayatınızı dar etmeyin bitti gitti Yen'i şeyler düşünün onun hayatından çıkıp kendi hayatınıza odaklanın kimse için değmez 1ssatini bile bu adamı düşünerek geçirme

Son zamanlarda değişmiş olsa aldatmis olabilirdi de esin hep boyle vurdumduymazdi diye hatirliyorum

Hergün konu acıyorsunuz . Biz sizin yanınızda olmaktan sıkıntılı değiliz yanlış anlamayın . Ama böyle kafanızda kura kura herşeyi bu kadar düşüne düşüne ne yapacaksınız bilmiyorum. Tatile gitti , sayfa beğendi , şöyle oldu böyle oldu . Bakın hayat geçiyor . Demek ki o bir kösede hayatını yaşıyor . Sizde artık takıntınızdan sıyrılın . Dünyada ilk sevilmeyen , ilk boşanan siz değilsiniz. Aramızda aldatılan , boşanan , terkedilen , hak ettiği değeri almayan , kandırılan vs yüzlerce kadın var . Bu sadece sizin başınıza gelmiyor . Bir kusurunuz yok . Sadece yanlış adam ile berabersiniz . Bakın biz bayanlar duygusalız sevmediğimiz bir erkeğe bile iyi olunca , efendi olunca alışabiliyoruz . Ama erkekler öyle değil . Sevmeyip de sırf iyi diye güzel diye sırf fedakar diye eşlerinin yanında olmuyorlar . Bitti artık. Önünüze bakın

Sosyal medyadan takip etmeyi biraksaniz. Cunku onun cikisi yok. Her yaptigina bir anlam yukleyerek kendinizi uzuyorsunuz. Yalniz kalmayin. Arkadaslarinizla gorusun. Birakin telefonu. Imkaniniz varsa tatile gidin. Turlara katilin. Hayatinizi devam ettirmeye calisin...

Son düzenleme:
Canım bence yardım almalısın. Ciddi saplantı yapmışsın bu adamı. Zaten bile bile lades demişsin zorla ikna edip evlenmişsin olmamış, sevmemiş seni. Epeydir yolunu yapıyordu, sen kabul edince adam esaretinden kurtuldu bunu böyle gör artık. Sevmeyen, inat için zorlamayla seninle evlenen adam aldatsa ne olacak artık. Şu bir gerçek ki bu adam ayrıldığı o kızı seviyor bence.
Sen artık bunları unut, senin başka bir hayatın, ailen arkadaşın falan yok mu. Bi tatile falan çık, onun ne yaptığını takip etmeyi bırak. Bence ptesi bir psikiyatriye görün. Hafif dozda verilen bir ilaç böyle zamanlarda mucizeler yaratıyor inan.

adam evlilik denen işkenceden kurtulmuş, tabi ki mutlu.
sen de çık artık kendi kurduğun hapishanenden.

arkadaşları dinle. dr a git, tatil yap, tüm sosyal medya hesaplarını kapat.
yoksa erkenden çökeceksin.

Takıntı yapmışsın sen bu adamı. Bu şekilde evlenmenden belli. Yani başkasını sevdiğini bilerek evlenmek ne kadar normal ki?

Back
X