• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALDATILDIM

Ben kocamı aklamıyorum ama sizde toplanıp orospuyu akladınız maaşallah
Bak güzelim kimsenin kimseyi akladığı falan yok, o kadın bunu para karşılığı ile yapıyor olabilir gidip kulağını çekecek zorla umreye gönderip tövbe ettirecek, hamamda kırklayacak halimiz yok.

Eşiniz kendi hür iradesiyle bulmuş rahatlamak için yazdım demiş zaten, kadın bulmuş eşinize yapışmış gibi bir durum yok yani.

Eşiniz dışardan bir kadınla bunları yapsa ,kadında evli olduğunu bile bile devam etse böyle yorum yapmazdı kimse emin ol.

Çünkü eşim iğrenç biri ben bu kadını nasıl bulabilirim demek yerine kadın şöyle biri ben boşanamam çocuğum var falan dediniz. Sizce kadınlar mı onu yoldan çıkarıyor bir erkek yüz vermese kadın isterse peşinde dört dönsün yine karşılık bulamaz. Bu işler tamamen erkeğe bağlı. Gözü dışarıda işte. Belki de kadınlara bekar olduğunu söylüyordur nereden biliyorsunuz

Bak güzelim kimsenin kimseyi akladığı falan yok, o kadın bunu para karşılığı ile yapıyor olabilir gidip kulağını çekecek zorla umreye gönderip tövbe ettirecek, hamamda kırklayacak halimiz yok.

Eşiniz kendi hür iradesiyle bulmuş rahatlamak için yazdım demiş zaten, kadın bulmuş eşinize yapışmış gibi bir durum yok yani.

Eşiniz dışardan bir kadınla bunları yapsa ,kadında evli olduğunu bile bile devam etse böyle yorum yapmazdı kimse emin ol.
Hah işte tamda dediğiniz gibi dışardan ve evli olduğunu bile bile yaptı ikiside bile bile yaptı ama suçlu ben çıktım vay be

Çünkü eşim iğrenç biri ben bu kadını nasıl bulabilirim demek yerine kadın şöyle biri ben boşanamam çocuğum var falan dediniz. Sizce kadınlar mı onu yoldan çıkarıyor bir erkek yüz vermese kadın isterse peşinde dört dönsün yine karşılık bulamaz. Bu işler tamamen erkeğe bağlı. Gözü dışarıda işte. Belki de kadınlara bekar olduğunu söylüyordur nereden biliyorsunuz
Tamam ben lanet olası eşimi haklı bulmuyorum temize çıkarmıyorum yaralıyım sadece

Sadakat borcu yok evet ikiside şerefsiz bu kadını aklamaktan vazgeçin

Aynen
Kadının ismini bile sormamış kadın eşinin evli olup olmadığını nereden bilecek ? Evli olduğunu bile bile kocamla görüştü buluştu vs deseydin o zaman kimse karşı çıkmazdı evet şerefsizmiş derdik hepimiz. Asıl şerefsiz şuan evinizde.

Hah işte tamda dediğiniz gibi dışardan ve evli olduğunu bile bile yaptı ikiside bile bile yaptı ama suçlu ben çıktım vay be
O zaman konuyu açarken öyle anlatacaksınız, yazdığınızdan nette birini bulmuş yazışmış foto falan atmış gibi anlaşılıyor çünkü.

Ayrıca dışarda bulduğun birinin ismini de bilirsin yani.

Boşanmayacaksan irdeleme. İlk değildir son da olmaz çünkü.
Eşiniz nasıl içerikler üretiyor?

Bosanmayacaksaniz hic kurcalamayin
Bosanacaksaniz da kadini bulmaya gerek yok
Davayi esinize aciyorsunuz zaten

Kızlar merhaba ben eşimi bir kadınla mesajlaşırken yakaladım gece kadına video falan atmış kadın buna resmini atmış ama kadının ismini bile sormamış neden diye sorduğumda ismi umrumda olmadı ben sadece kendimi rahatlatmak istedim dedi şimdi resmi varya ben bu şerefsiz arkadaşı nasıl bulabilirim bu arada eşim içerik üreticisi napucamı şaşırdım içim içimi yiyor
Şerefsiz arkadaşla evlisin zaten senin gelen videoyla bile boşalabilen basit ucuz kocan şerefsiz işte

Tamam ben lanet olası eşimi haklı bulmuyorum temize çıkarmıyorum yaralıyım sadece
E tabi haklısınız ama aldatmak isteyen bunun yolunu her türlü bulur bekar olduğunu söyler ya da evliyim ama eşim şöyle böyle mutlu değiliz gibisinden iki yalan atar. Kadına da maddi açıdan cömert olur kadın da evli olduğunu unutuverir buluşurlar falan. Var böyle şeyler

Back
X