Sevgilimin instagramdan arkadaşlarına bakınıyodum
Yabancı bi kızı takip ettiğini gördüm yeniydi
Bu ne dedim ekledim öyle unutmuşum özür dilerim bidaha olmaz dedi
Tanımadıgımız insanları eklemeyeceğiz diye anlaşmıştık ve kavga ettk işkillendim ve hiç yapmayacagım bişeyi yapıp kıza mesaj attım
Kız konuşmaların ekran görüntüsünü attı
Kızın hikayesine yanıt vermiş harika görünüyosun ne yapıyosun oturuyorum sen bapiyosun kimsin nesin konuşmuşlar ingilizce kız sevgilimin mesajlarını geri çektiğini söyledi
Ekran görüntülerini sevgilime attım
Önce öyle bişey olmadıgını söyledi sonra onda sadece kızın mesajları oldugunu biranda kendiliğinden kıza tek bir mesaj gittiğini onun atmadıgını söyledi yeminler etti birsürü
Bende bunlar amerikanın bize oynadıgı bi oyunmu yani gözüme mi inanıyım yoksa senin aptal yalanlarına mı dedim yeminler etmeye devam etti
Sesini bile duymaya tahammülüm yok allah belanı versin önce türkçe konuşmayı öğren diyip her yerden engelledim
Sonra arkadaşı aramış yabancı numara arkadaşı sevgili oldugu için benim sevgilimin hesabından yazmış eğlencesine
Bende senin sevgiline saygın varda bana mı yok ben senelerdir arkadaşıyım aylardır birlikteyiz benihiçe sayıp hesabından sana mı yazdıracak açıklamanız bu mu aptal yok sizin karşınızda kuzenim yazmış arkadaşım yazmış benden uzak olun dedim
Daha öncede bi kere wp dan yanancı bi numara random gibi mesaj atmıştı yabancı kız sen kimsin demiştim cevap vermemişti
Allah karşıma çıkardı resmen amaan yabancı der geçerim elin yabancısı da bana ekran görüntüsü atrı tuhaf bi şekilde ayrıldım arkadaşlar ilk defa aldatıldım yaşlarımız bu sene 24 oldu bu arada yaş kaç diyenler olacaktır ergen sanıp