- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Aynı şey günler evvel benim de başımdan geçti, aşkta gurur yapmam çok seviyorsam kabul ederim karşımdaki insanı ama aldatılmayı hazmetmek onursuzluk gibi geliyor... Size yeterince değer vermiş olsaydı böyle bir şeye yeltenmezdi bile. Acı ama gerçek, ben de üzgünüm
Sakın inanıp da döneyim deme. Zaten anlamışsın ne halt olduğunu. Allah karşına çıkarmış işte şükret valla
Hey Allahım bi de 50 gram beyinleriyle bu işlere kalkışmıyorlar mı?
Arkadaşım yazmış nedir ya, aldatılmaktan ziyade bu derece aptal yerine konduğunuz için ayrıldığınız tam isabet olmuş.
Sosyal medya ayrılıkları part;1726262
Bosverin yapcak birsey yok affedip affetmemek size kalmış fakat affederseniz eğer icinizde ki kurt asla sizi rahat bırakmaz..
Bu klişeleşmiş bahaneli açıklamalar hala devam ediyor mu yahu? Ben sonlandı diye biliyordum ama maalesef devam ediyormuş. Yemin ikna edici bir sebep değil, açıklama tam bir rezalet. Kız yalan söyleyecek değil elbette. Sevgilinizin gözü dışarıda. Bitirdiğiniz iyi olmuş.
Öncelikle tebrik ederim söylediği şeye inanmadiginiz için. Çok iyi yapmışsınız devamı gelirdi büyük ihtimalle ve sizden iyi saklardı bu sefer de.
Bende bunlar amerikanın bize oynadıgı bi oyunmu yani gözüme mi inanıyım yoksa senin aptal yalanlarına mı dedim yeminler etmeye devam etti
Erkekler öyle güzellik, çirkinlik bakmazlar dürtüleri nereye onlar oraya pek takılmayın oraya siz. Kız size ss atmıs oturup elbette shop yapmaz. Her birimizin basına geliyor bunlar merak etme bende yasadım, bana yazanlar oldu bende ss attım önemli olan bunların yüzlerini ortaya cıkarmak. Allah kurtarmıs sizi.Nasıl inanayım ki
Elin yabancısı bize oyun mu edecek fotoşop fln mı yapcak Allah razı olsun ki ekran görüntüsü attı tükçe yazdım bide kıza ingilizcede bilmem
İnanılacak bi yanı yokki hiç kız eklemeyen adam yabancı insanı ekleyipde ekledim işte diyince şüphelendim zaten
Kzıın profilide okadar sıradanki nerden buldun be adam elin çinlisini
ne guzel cevap vermissin oyle sakin geri doneyim deme geri donersen amerikanin oyununa gercekten gelirsin. Birde yeminler ediyor imansiz yakalanmissin iste neyin kafasi ya
Erkekler öyle güzellik, çirkinlik bakmazlar dürtüleri nereye onlar oraya pek takılmayın oraya siz. Kız size ss atmıs oturup elbette shop yapmaz. Her birimizin basına geliyor bunlar merak etme bende yasadım, bana yazanlar oldu bende ss attım önemli olan bunların yüzlerini ortaya cıkarmak. Allah kurtarmıs sizi.
Yani günlük konuşmalar mı aralarında geçen, yoksa yakınlaşma ifadeleri de var mı?
Şeyden soruyorum bizim erkeklerde bi yabancıyla muhabbet dürtüsü hep bi vardır ya
Günlük konuşma ama farkedermi hem yalan söyledi hem gizledi hemde bu da aldatmadır ve ilk değildir ben kıza yazmasam kız beni ciddiye alıp ekran görüntüsü atmasa görmem bile
Bence fark eder.
Aldatma yok, karşı cinsle ilişkiye yönelik.
Ama panikle bi sıvama hali var benim gördüğüm.
Bi gaz yazmış, sen görünce de itiraf edemeyip yalanları sıralamış.
Bundan sonrası sizin hayal gücünüzle ihtimal gördüğünüz şeyler.
Ama sinek küçüktür, mide bulandırır.
Her halükarda güven kırıcı.
Sana ayıracağı zamanı Çin lı bir kıza ayırması da aldatmadirİşte tuhafıma giden o değişik bi çinli profilinde manzara fotoları ve hiç açık olmayan fotolar var hani cinsel bişey olsa tamam da noldu sohbet edince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?