ALDATILDIM.

papatyasevenmavi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
106
66
25
Ilkokul da bi çocuğa aşık olmuştum. Ortaokulda falan da devam ettim oyle. Belki bana bi gun bakar diye. Sonra mezun olduk. Ortaokul bitti. Facebook kullaniyodum. Lisenin ilk yılında. Bi gun bi girdim o aşık oldugum çocuktan mesaj gelmis. Allahim.bir heyecanliyim. Neyse baya bi konustuk. Ben ona icimdeki her seyi anlattim falan. Ama biz ondan bi kac sene sonra sevgili olduk. Neyse 7 ay çıktık. Ben kürt bi ailenin kızıyım. O da Kürtleri hic sevmiyodu. Dugunden falan aciyordu konulari. Benim düğünümde Kürtçe sarki calarsa ben cikar giderim diyordu. Neyse. Bana bi kac kere de benim icin kafani acar misin dedi. Degil senin icin babam jcin bile acmam diyip tersliyodum. 8 ay a yakın beni instagramdan engelledi. Facebooktan engelledi.bizde arkadasimla fake hesap actik bunu takip ettik. Bir de ne gorelim. Bi kizin fotolarini paylaşmis. Videolar yapmis. 13.06.2016 yazmış. Şok oldum. Bende bu yaptiklarinin hepsini screenshots aldim ona yolladim. Ben aranizdan çekiliyorum. Insallah mutlu gün yuzu goremeyin diyip engeli bastım. Sonra da sonrasi yok iste. Arada goruyorum. Simdi 2 kız arasinda gidip geliyo. 2 gun biriyle 2 gun biriyle cikip duruyor. Karakter yoksunu serefsiz. Ondan sonra kimseyi sevemedim. Sevmeyi birakin guvenemedim. Yeni birine nasil guvenirim? Bilmiyorum?

Bence zamana bırak. Geçecektir kesin. Allah karşına sana saydı duyan ve seni çok sevecek birini çıkarsın inşallah. Bu süreçte ailene, öğrenciysen derslerine, ilme yönel. Boş kalma pek. Zaten unutacaksın. Anlattığın kadarıyla pek unutulmayacak biri değil zaten, serseri imajı çizdi benim gözümde.

Ayrıca sana başörtünü çıkar demesi de çok büyük saygısızlık. Herkesin dini inancı, amelleri kendine. Ne hakla sana karışır ki. Kimse kimseye başını ört ya da kapat diyemez. Diyen saygısızdır. Bir de adam Türkmüş.

Ben de tesettürlü bir Türk kızım. Benim erkek arkadaşım (nişanlanma aşamasındayız) bir Rus erkeği... O bile bana bir kere bile başını aç demedi.

Bence zamana bırak. Geçecektir kesin. Allah karşına sana saydı duyan ve seni çok sevecek birini çıkarsın inşallah. Bu süreçte ailene, öğrenciysen derslerine, ilme yönel. Boş kalma pek. Zaten unutacaksın. Anlattığın kadarıyla pek unutulmayacak biri değil zaten, serseri imajı çizdi benim gözümde.

Ayrıca sana başörtünü çıkar demesi de çok büyük saygısızlık. Herkesin dini inancı, amelleri kendine. Ne hakla sana karışır ki. Kimse kimseye başını ört ya da kapat diyemez. Diyen saygısızdır. Bir de adam Türkmüş.

Ben de tesettürlü bir Türk kızım. Benim erkek arkadaşım (nişanlanma aşamasındayız) bir Rus erkeği... O bile bana bir kere bile başını aç demedi.

Rabbim bu yasattiklarini onun yanina tabi ki birakmadi. Ben onu unuturum ama ama beni aldattiktan sonra kendisini hakli çıkartmaya calismasini ,soylediklerini unutamam. Ama dedigin gibi yapiyorum. Suan okuluma derslerime yonelmis durumdayim. Universite okuyorum. Aşçılık kursuna gidiyorum. Kendimi gelistirmek icin. Kafamin dagilmasi için :)

Siz birlikteyken mi yapmış o videoyu anlayamadım? Birde zaten engellemiş sizi siz onu stalklayıp mesaj atmışsınız bence hiç olmamış o

Anlamıyorum bu insanların ırkçılığını, birini seviyorsa ne önemi var ki bunların. Boşver kuzum sen yoluna bak inşallah daha iyisi çıkar karşına sende geri dönüp baktığında bu olanlara güler geçersin.

Bir kere bu evlilik muhabbetinin liseli insanlar arasında geçmesi çok saçma.
Daha ikinizde evlenecek olgunluğa erişememişsiniz.
Benim için açılır mısın demesi zaten senin ne amaçla taktığını anlamaması ne kadar basit düşündüğünü gösteriyor. Sanki saçını kestirir misin veya işte saçını benim için sarı yapar mısın der gibi olmuş çok basit görüyormuş senin inancına saygısı yok .
Benim düğünümde Kürt müziği çalamaz ne demek Kürt bir kız ile evlenmeyi planlıyorsun ama ailesini de kızın köklerini de hiçe sayıyorsun. Büyük terbiyesizlik ve cahillik.

Ne ara ayrıldınız bu konuşmalardan sonra mı oldu orayı anlatmamışsın tam olarak.
Yoksa seni sevgiliyken durduk yere mi her yerden engelledi?

Senin zaten görüşlerini, inancını hiçe sayan bir adamla ciddi düşünmen hata olmuş ayrıca çok gençsin düşünme bir daha :) , ama takip edip caps alıp bak yakalandın demek de senin cahilliğin olmuş onu da yaşına ve yaşından dolayı duygularının çok şiddetli olduğuna veriyorum. Yaşının getirdiklerini yapıyorsun aslında.

Ne güzel üniversitede böyle insanlardan uzak durman gerektiğini bilerek seni sen olduğun için sevebilecek hem arkadaşların olur hem de sevgilin :)
Aşçılık kursu da iyiymiş ya hoşuma gitti:)
Artık onu her yerden engelleyip kapat o sayfayı.

Bir kere bu evlilik muhabbetinin liseli insanlar arasında geçmesi çok saçma.
Daha ikinizde evlenecek olgunluğa erişememişsiniz.
Benim için açılır mısın demesi zaten senin ne amaçla taktığını anlamaması ne kadar basit düşündüğünü gösteriyor. Sanki saçını kestirir misin veya işte saçını benim için sarı yapar mısın der gibi olmuş çok basit görüyormuş senin inancına saygısı yok .
Benim düğünümde Kürt müziği çalamaz ne demek Kürt bir kız ile evlenmeyi planlıyorsun ama ailesini de kızın köklerini de hiçe sayıyorsun. Büyük terbiyesizlik ve cahillik.

Ne ara ayrıldınız bu konuşmalardan sonra mı oldu orayı anlatmamışsın tam olarak.
Yoksa seni sevgiliyken durduk yere mi her yerden engelledi?

Senin zaten görüşlerini, inancını hiçe sayan bir adamla ciddi düşünmen hata olmuş ayrıca çok gençsin düşünme bir daha :) , ama takip edip caps alıp bak yakalandın demek de senin cahilliğin olmuş onu da yaşına ve yaşından dolayı duygularının çok şiddetli olduğuna veriyorum. Yaşının getirdiklerini yapıyorsun aslında.

Ne güzel üniversitede böyle insanlardan uzak durman gerektiğini bilerek seni sen olduğun için sevebilecek hem arkadaşların olur hem de sevgilin :)
Aşçılık kursu da iyiymiş ya hoşuma gitti:)
Artık onu her yerden engelleyip kapat o sayfayı.
BU YAZINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)

ZATEN BANA BENİM İÇİN AÇILIR MISIN DEDİKTEN SONRA GÖZÜMDEN DÜŞTÜ YANİ.

NE ARA AYRILDIK ŞÖYLE OLDU BENİ BİRDEN BİRE HER YERDEN ENGELLEDİ. SADECE WHATSAPTAN KONUŞUYORDUK. BEN NEDEN BENİ ENGELLEDİN DİYİNCE KULLANMICAM DEMİŞTİ . Bİ KAÇ GÜN SONRADA ARKADAŞIM BENİ ARADI VE İŞTE SENİ ALDATIYO DEDİ. SONRA BENDE FAKE Bİ HESAP AÇTIM EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALIP ONA YOLLADIM. BEN ARANIZDAN ÇEKİLİYORUM DİYİP SONRA BENDE ENGELLEDİM. BU GEÇTİMİZ Bİ KAÇ HAFTA ÖNCEDE SEVGİLİSİ OLMASINA RAĞMEN BENDEN ÖZÜR DİLEDİ. BENİ KÖTÜ BİRİ OLARAK BİLME DEDİ. HELALLİK İSTEDİ. BENDE ALLAHA EMANET DİYİP KONUŞMAYI BİTİRDİM..

BU ARADA AŞÇILIK KURSUNA GİTMEYİ TAVSİYE EDİYORUM. KENDİNİZİ HEM GELİŞTİRİRKEN HEMDE EĞLENİYOSUNUZ. BANA ŞUAN EĞİTİM TEKLİFİ GELDİ. ONU DEĞERLENDİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM :)

BU YAZINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :)

ZATEN BANA BENİM İÇİN AÇILIR MISIN DEDİKTEN SONRA GÖZÜMDEN DÜŞTÜ YANİ.

NE ARA AYRILDIK ŞÖYLE OLDU BENİ BİRDEN BİRE HER YERDEN ENGELLEDİ. SADECE WHATSAPTAN KONUŞUYORDUK. BEN NEDEN BENİ ENGELLEDİN DİYİNCE KULLANMICAM DEMİŞTİ . Bİ KAÇ GÜN SONRADA ARKADAŞIM BENİ ARADI VE İŞTE SENİ ALDATIYO DEDİ. SONRA BENDE FAKE Bİ HESAP AÇTIM EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALIP ONA YOLLADIM. BEN ARANIZDAN ÇEKİLİYORUM DİYİP SONRA BENDE ENGELLEDİM. BU GEÇTİMİZ Bİ KAÇ HAFTA ÖNCEDE SEVGİLİSİ OLMASINA RAĞMEN BENDEN ÖZÜR DİLEDİ. BENİ KÖTÜ BİRİ OLARAK BİLME DEDİ. HELALLİK İSTEDİ. BENDE ALLAHA EMANET DİYİP KONUŞMAYI BİTİRDİM..

BU ARADA AŞÇILIK KURSUNA GİTMEYİ TAVSİYE EDİYORUM. KENDİNİZİ HEM GELİŞTİRİRKEN HEMDE EĞLENİYOSUNUZ. BANA ŞUAN EĞİTİM TEKLİFİ GELDİ. ONU DEĞERLENDİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM :)

İyi yapmışsın canım kurtulmuşsun oluyor böyle aptal tipler işte iyi insanlara denk geliyor.

Yaa maddi durumum sıkıntıda şu an bir de işten zamanım olabileceğini zannetmiyorum bir pazarım var ama araştırıcam teşekkürler

Uzak dur

X