- 2 Kasım 2017
- 106
- 66
- 25
- Konu Sahibi papatyasevenmavi
Ilkokul da bi çocuğa aşık olmuştum. Ortaokulda falan da devam ettim oyle. Belki bana bi gun bakar diye. Sonra mezun olduk. Ortaokul bitti. Facebook kullaniyodum. Lisenin ilk yılında. Bi gun bi girdim o aşık oldugum çocuktan mesaj gelmis. Allahim.bir heyecanliyim. Neyse baya bi konustuk. Ben ona icimdeki her seyi anlattim falan. Ama biz ondan bi kac sene sonra sevgili olduk. Neyse 7 ay çıktık. Ben kürt bi ailenin kızıyım. O da Kürtleri hic sevmiyodu. Dugunden falan aciyordu konulari. Benim düğünümde Kürtçe sarki calarsa ben cikar giderim diyordu. Neyse. Bana bi kac kere de benim icin kafani acar misin dedi. Degil senin icin babam jcin bile acmam diyip tersliyodum. 8 ay a yakın beni instagramdan engelledi. Facebooktan engelledi.bizde arkadasimla fake hesap actik bunu takip ettik. Bir de ne gorelim. Bi kizin fotolarini paylaşmis. Videolar yapmis. 13.06.2016 yazmış. Şok oldum. Bende bu yaptiklarinin hepsini screenshots aldim ona yolladim. Ben aranizdan çekiliyorum. Insallah mutlu gün yuzu goremeyin diyip engeli bastım. Sonra da sonrasi yok iste. Arada goruyorum. Simdi 2 kız arasinda gidip geliyo. 2 gun biriyle 2 gun biriyle cikip duruyor. Karakter yoksunu serefsiz. Ondan sonra kimseyi sevemedim. Sevmeyi birakin guvenemedim. Yeni birine nasil guvenirim? Bilmiyorum?