Aldatıldım. Gönlüm yorgun..

Cinsellik aranızda olmasa hadi derim ki cinselliğini oradan çıkartıyor,dalgasına takılıyor o da yok,şimdiden; en tutkulu-en bağlı olması gereken yerde böyleyse ümidi kesin..

Bir şey sormak istiyorum müsadenizle
Beni seviyor ama aldatiyor işte yapmiş napalim ? Ya bu nasil bir mantik zihniyettir ? Aldatan insan niye sevsin ? Sevse zaten aldatmaz sen madem seviyorsun neden aldatmadin ? Aldatmak ve sevmeyi ayni cumlede kullanmayin arkadaslar gercekten cok komik gülünç bir durum. Ben'de kocami seviyorum ama aldatmiyorum hatta aşiğim. O'da aynisi ve biz ilk çocukluk aşkiyiz ortaokul, lise , üniverste, hatta stajerliğimizi bile ayni bankada tamamladik. O neden hiç aldatmadi ? Sevmiyormu yani beni şimdi ? Insanin huyu neyse öyle gider . Agir eleştiri olmasin ama konulara bir bak oku istersen,senin'ki daha simdiden aldatmaya başlamiş evlenince ne olucak ? Insanlar forum açmiş bas bas bagiriyor kocam beni aldatiyor nasil ispat edip bosanirim diye senin gözünün gorduğu yazisma var. Sen hala sevmekten bahsediyorsun. Sevmek buysa bizim eşlerimiz ne ayak ?

Arkadaşım merhabalar. Sitede kendime benzeyen birileri varmidir acaba diye dusunurken yazını okudum. 1bucuk senelik evliyim toplamda 4 senedir birlikteyiz. Ne yazikki ben butun bunlari evlendigimin 6. Ayinda yakaladim. Çok aci bisey. İnsanlar sallar durur boşan diye agzi olan konusur ama her sey oyle kolay olmuyor. Neyse. En son ne yaptin merak ettim simdi ayrimisiniz

evet dediğin gibi çok acı bir durum ,eger ayrılmaya dayanamazsan çok kurcalamayacaksın ,

ağzı olan konuşuyor lafınızda biraz ayıp olmuş.

Siz sevgili olduktan bir ay sonra konusmaya baslamiz ya en son biriyle nezaman konusmus oba baktinizmi demek istedigim su belki iliskinin baslari ya boyle huylari vardir ama 1 ayda seni daha taniyamaz basta konusmustir sonra zaman gecince seni sevince birakmistir belki oyle seyler yapmayi bence en son konusmasina bi bak derim. Ama sunudacsoyluyim seni gercekten sevse baska bir kiza tenezzul etmezdi bidaha yapmaz umarimsende üzülmezsin yasadigin tam bir hayal kırıklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…