- 22 Nisan 2016
- 50
- 58
- 29
- Konu Sahibi aynstayninkizi
Cinsellik aranızda olmasa hadi derim ki cinselliğini oradan çıkartıyor,dalgasına takılıyor o da yok,şimdiden; en tutkulu-en bağlı olması gereken yerde böyleyse ümidi kesin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey sormak istiyorum müsadenizleKizlar merhaba. Erkek arkadasimla 1 senemiz doldugunda aile ici soz yaptik. Suan askerde, 27 gun oldu gideli. Ve ben o askere gitmeden once mailine girdim, nasil oldu nasil yaptim o sifreyi nasil girdim bilmiyorum Allah iste.. Beni aldattigini ordan ogrendim. Maillerde midem bulandi. Her tanisma sitesinde uyeligi varmis ve beni ordan tanistigi kizlarla aldatmis. Ve bunu biz cikmaya basladiktan sadece bir ay sonra yapmaya baslamis evlenme teklifinden sonrada devam etmis sozlendigimiz zamanda. Fiziksel birsey yok diye kendime alistirmaya calistim ve affeder gibi oldum. Rabbime cok dua ettim, aynalara bakip agladim. Biz cinselligi yasamayan bir cift degiliz. Kendimi ona yetmiyomus gibi hissettim. Ben sevgilisinin arkasindan kosup, ona yapisan biri hic olmadim. Bu olay yasandigindada kendimi taniyamadim, o an cok soguk kanli davrandim ve kendinin itiraf etmesini sagladim. Suan askerde. Ve ben tabi ki eskisi gibi olamiyorum. Beni sevdigini biliyorum bu disaridanda belli oluyor zaten ama neden dedigimde cevap veremiyor. Belki cevap verememesinden hala yediremiyorum bilmiyorum. Ama ben aldatilmayi sadece cigniyorum, yutmuyorum. Yapamiyorum. Baska birinine tercih edilmeyi kabullenemiyorum. Bazende seytana uydu, insaniz olabilir diyorum. Gurursuz bir salak gibi. Bi yanim hala asik, bi yanim olumune nefret ediyor. Bana akil verin, bisey diyin ben yutmak istiyorum, dedigi gibi bir daha yapmayacagina inanmak istiyorum. Kafayi kirdim iyice, onunda psikolojisini bozdum. Hala ondan evlatlarim olsun istiyorum. Cok mu salagim? Kendimi baglamadim, sadece zamaninda sevmisim, birakamiyorum demiyorum. Sadece seviyorum, birseyler duzelsin diye cabaliyor, bende bir yerinden tutmak istiyorum ama biseyler beni geri itiyor. Napmam lazim? Guvenmek istiyorum.
Arkadaşım merhabalar. Sitede kendime benzeyen birileri varmidir acaba diye dusunurken yazını okudum. 1bucuk senelik evliyim toplamda 4 senedir birlikteyiz. Ne yazikki ben butun bunlari evlendigimin 6. Ayinda yakaladim. Çok aci bisey. İnsanlar sallar durur boşan diye agzi olan konusur ama her sey oyle kolay olmuyor. Neyse. En son ne yaptin merak ettim simdi ayrimisiniz
Siz sevgili olduktan bir ay sonra konusmaya baslamiz ya en son biriyle nezaman konusmus oba baktinizmi demek istedigim su belki iliskinin baslari ya boyle huylari vardir ama 1 ayda seni daha taniyamaz basta konusmustir sonra zaman gecince seni sevince birakmistir belki oyle seyler yapmayi bence en son konusmasina bi bak derim. Ama sunudacsoyluyim seni gercekten sevse baska bir kiza tenezzul etmezdi bidaha yapmaz umarimsende üzülmezsin yasadigin tam bir hayal kırıklığıKizlar merhaba. Erkek arkadasimla 1 senemiz doldugunda aile ici soz yaptik. Suan askerde, 27 gun oldu gideli. Ve ben o askere gitmeden once mailine girdim, nasil oldu nasil yaptim o sifreyi nasil girdim bilmiyorum Allah iste.. Beni aldattigini ordan ogrendim. Maillerde midem bulandi. Her tanisma sitesinde uyeligi varmis ve beni ordan tanistigi kizlarla aldatmis. Ve bunu biz cikmaya basladiktan sadece bir ay sonra yapmaya baslamis evlenme teklifinden sonrada devam etmis sozlendigimiz zamanda. Fiziksel birsey yok diye kendime alistirmaya calistim ve affeder gibi oldum. Rabbime cok dua ettim, aynalara bakip agladim. Biz cinselligi yasamayan bir cift degiliz. Kendimi ona yetmiyomus gibi hissettim. Ben sevgilisinin arkasindan kosup, ona yapisan biri hic olmadim. Bu olay yasandigindada kendimi taniyamadim, o an cok soguk kanli davrandim ve kendinin itiraf etmesini sagladim. Suan askerde. Ve ben tabi ki eskisi gibi olamiyorum. Beni sevdigini biliyorum bu disaridanda belli oluyor zaten ama neden dedigimde cevap veremiyor. Belki cevap verememesinden hala yediremiyorum bilmiyorum. Ama ben aldatilmayi sadece cigniyorum, yutmuyorum. Yapamiyorum. Baska birinine tercih edilmeyi kabullenemiyorum. Bazende seytana uydu, insaniz olabilir diyorum. Gurursuz bir salak gibi. Bi yanim hala asik, bi yanim olumune nefret ediyor. Bana akil verin, bisey diyin ben yutmak istiyorum, dedigi gibi bir daha yapmayacagina inanmak istiyorum. Kafayi kirdim iyice, onunda psikolojisini bozdum. Hala ondan evlatlarim olsun istiyorum. Cok mu salagim? Kendimi baglamadim, sadece zamaninda sevmisim, birakamiyorum demiyorum. Sadece seviyorum, birseyler duzelsin diye cabaliyor, bende bir yerinden tutmak istiyorum ama biseyler beni geri itiyor. Napmam lazim? Guvenmek istiyorum.