- 10 Mart 2018
- 242
- 222
- 103
- 30
- Konu Sahibi Humeyra000
-
Aileme söylesem destek olurlar elbette. Ama gözünle görmedin kanıtın yok çocuklarına haksızlık yapma da diyebilirler. İspatlamak o yüzden de önemliydi benim için.Senin en güzel günlerindesin ve adamin dediğine bak o adam ne seni nede yavrunu haketmiyor boşa gitsin peki ailen destekliyorum seni
Nasıl ispatlican peki TLF şifreli nasıl kirican o sifreyiAileme söylesem destek olurlar elbette. Ama gözünle görmedin kanıtın yok çocuklarına haksızlık yapma da diyebilirler. İspatlamak o yüzden de önemliydi benim için.
Hayır boşayacağım bu sefer.Zaten aldatılmışsınız ki şüphelenmeye gerek yok adam zaten sadakatsiz siz bunu bilerek bu adamla evli olacaksınız. Boşanmayacaksanız da kurcalamayın erkeklerin gözünde komik oluyorsunuz hem boşamıyor hem dır dır diyorlar
Keşke ilk yakaladığınızda affetmeseydiniz, huylu huyundan vazgeçmiyor. Bu adam 80 yaşına dahi gelse değişmez, çocuk gibi kontrol mü edeceksiniz ömür boyunca?Merhaba arkadaşlar. Fazla uzatmamaya çalışacağım. Bundan 6 yıl evvel eşimin bir uygulama üzerinden rus kızlarla konuştuğunu görmüştüm. Sadece mesaj attım ilerisi olmadı filan demişti. Çok zor zamanlar geçirdim destek filan aldım ve zorda olsa fiziksel bir aldatma olmadığı için affetmek mecburiyetinde kaldım. Ve gerçekten bir daha da hiçbir şeyini görmedim eşimin. Telefonu filan şifresini bilirim. Bu arada o olaydan sonra eşimin klavyesinden rusçayı sildim. Burası önemli bir ayrıntı.
Şuan lohusayım doğum yaptım 2 gün hastanede yattım. Ve eve geldiğimde eşimde bi tuhaflık sezdim. Hani kadınlar hisseder ya. Sanki yüzüme bakamıyor gibi bir mahçupluk sezdim. Ve telefonunu elime aldım şifresi değişmişti. Klavye de de rusça eklenmişti. Bunu sorunca yoo o zaten vardı ben eklemedim dedi. Ama bariz yalan konuşuyor. Rusçayı kendim sildim çünkü. Eminim. İnkar ederek ve bağırarak üste çıkmaya çalıştı. Bigün gerçekten gidip aldatıcam bak görüceksin filan dedi. Telefonuna giremediğim için bişey ıspatlayamıyorum. Zaten herşeyi silmiştir. Boşanmak istiyorum bu akşam konuşacağım. Ama yinede içim huzursuz. İspatlasam herşey çok daha kolay olabilirdi.
Cahildim 25 yaşındaydım. Boşanmaya cesaret edemedim sanırım. Ama evet keşke o zaman bitirebilseydim.Keşke ilk yakaladığınızda affetmeseydiniz, huylu huyundan vazgeçmiyor. Bu adam 80 yaşına dahi gelse değişmez, çocuk gibi kontrol mü edeceksiniz ömür boyunca?
Merhaba arkadaşlar. Fazla uzatmamaya çalışacağım. Bundan 6 yıl evvel eşimin bir uygulama üzerinden rus kızlarla konuştuğunu görmüştüm. Sadece mesaj attım ilerisi olmadı filan demişti. Çok zor zamanlar geçirdim destek filan aldım ve zorda olsa fiziksel bir aldatma olmadığı için affetmek mecburiyetinde kaldım. Ve gerçekten bir daha da hiçbir şeyini görmedim eşimin. Telefonu filan şifresini bilirim. Bu arada o olaydan sonra eşimin klavyesinden rusçayı sildim. Burası önemli bir ayrıntı.
Şuan lohusayım doğum yaptım 2 gün hastanede yattım. Ve eve geldiğimde eşimde bi tuhaflık sezdim. Hani kadınlar hisseder ya. Sanki yüzüme bakamıyor gibi bir mahçupluk sezdim. Ve telefonunu elime aldım şifresi değişmişti. Klavye de de rusça eklenmişti. Bunu sorunca yoo o zaten vardı ben eklemedim dedi. Ama bariz yalan konuşuyor. Rusçayı kendim sildim çünkü. Eminim. İnkar ederek ve bağırarak üste çıkmaya çalıştı. Bigün gerçekten gidip aldatıcam bak görüceksin filan dedi. Telefonuna giremediğim için bişey ıspatlayamıyorum. Zaten herşeyi silmiştir. Boşanmak istiyorum bu akşam konuşacağım. Ama yinede içim huzursuz. İspatlasam herşey çok daha kolay olabilirdi.
boşayın,haspam da paralarını yedirsin rus safinaza. İnşallah çabuk atlatırsınızHayır boşayacağım bu sefer.
Ahhh nasıl sinir oldum, 25 yaşında gencecik karın var ama sen gidip Rus kadınlarla yazışıyorsunCahildim 25 yaşındaydım. Boşanmaya cesaret edemedim sanırım. Ama evet keşke o zaman bitirebilseydim.
Lohusasınız ne denir bilmiyorum ama mutsuz anne mutsuz bebek demek nerde iyi hissedecekseniz orda olun tek söyleyeceğim bu.sizin tüm sıkıntı ve enerjiniz bebege gececek çünki.Merhaba arkadaşlar. Fazla uzatmamaya çalışacağım. Bundan 6 yıl evvel eşimin bir uygulama üzerinden rus kızlarla konuştuğunu görmüştüm. Sadece mesaj attım ilerisi olmadı filan demişti. Çok zor zamanlar geçirdim destek filan aldım ve zorda olsa fiziksel bir aldatma olmadığı için affetmek mecburiyetinde kaldım. Ve gerçekten bir daha da hiçbir şeyini görmedim eşimin. Telefonu filan şifresini bilirim. Bu arada o olaydan sonra eşimin klavyesinden rusçayı sildim. Burası önemli bir ayrıntı.
Yani adamla alakalı bu kaçıncı konu. Hala ispatlasam diyosun daha kaç defa ispatlaman gerekiyor? Senin boşamaya gönlün yok.Adam aldatıyor affediyorsun adam aldatıyor affediyorsun hala daha ispatlasam diyorsun. Üstüne bir de kaçıncı çocuk bu?Merhaba arkadaşlar. Fazla uzatmamaya çalışacağım. Bundan 6 yıl evvel eşimin bir uygulama üzerinden rus kızlarla konuştuğunu görmüştüm. Sadece mesaj attım ilerisi olmadı filan demişti. Çok zor zamanlar geçirdim destek filan aldım ve zorda olsa fiziksel bir aldatma olmadığı için affetmek mecburiyetinde kaldım. Ve gerçekten bir daha da hiçbir şeyini görmedim eşimin. Telefonu filan şifresini bilirim. Bu arada o olaydan sonra eşimin klavyesinden rusçayı sildim. Burası önemli bir ayrıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?