- 1 Şubat 2014
- 791
- 86
- 34
- Konu Sahibi chopinnocturne
offf bildiğin evlendirme kurumuna döndüm bende2 buçuk senelik sevgilim aldattı sonra pişman oldu. Birisi 1. Ayda aldattı sonra 4 yıl peşimde koştu. Devam etmeyeyim bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf bildiğin evlendirme kurumuna döndüm bende2 buçuk senelik sevgilim aldattı sonra pişman oldu. Birisi 1. Ayda aldattı sonra 4 yıl peşimde koştu. Devam etmeyeyim bence
gerçekten hata bizde. ilk yanlışında totosuna tekme atmadığımız için böyle oluyor. ne demişler, balık baştan kokarmış. bende 7 yıldır seviğim adam vardı beraber o kadar hayal kurduk falan filan. sonra ne oldu biliyor musun ? nişanlandı. hemde kuzeniyle
beraber ederiz artıkHer türlü beddua bulunur , en hasları mevcuttur
Kelimelerim içimde patlasın yinede beddua bile etmem şahsen o bile değmez en sonuncu olayda adam sosyal medyada uçanı kaçanı kovalıyordu. O instayı icat edenin karısı başka herifle kaçsınHer türlü beddua bulunur , en hasları mevcuttur
aynen öyle
yani sende haklısınKelimelerim içimde patlasın yinede beddua bile etmem şahsen o bile değişmez en sonuncu olayda adam sosyal medyada uçanı kaçanı kovalıyordu. O instayı icat edenin karısı başka herifle kaçsın
aynen öyle
Ben önceden hep kendimi sorgulardım sevilmeyecek insan mıyım yada neden böyle oluyor diye. Sonra baktım ki karşı taraf karaktersizse ben dünya güzeli olsam da 4 4 lük olsamda sonuç aynı olacak. Hata bizde. Her insan görünümlüyü insan zannedip insan yerine koyuyoruzyani sende haklısın
Bazen keşke beddua edebilseydim diyorum. Bir süre döndüm dolaştım etrafında sonra Allah büyük dedim yoluma koyuldum. Gerçekten arkaya bile bakmamak gerekiyor. İnsan birini arkada bırakıyorsa zaten değmeyecek biridir. Kimse sol yanını kolay kolay geride bırakmazAlma mazlumun ahini demişler bi tekme atın onlara arkaniza bakmadan cekin gidin hayatlarindan bakın nasıl kıymete biniyorsunuz
tabikii. ama işte insanın canı çok yanıyor ya. öyle böyle değilBazen keşke beddua edebilseydim diyorum. Bir süre döndüm dolaştım etrafında sonra Allah büyük dedim yoluma koyuldum. Gerçekten arkaya bile bakmamak gerekiyor. İnsan birini arkada bırakıyorsa zaten değmeyecek biridir. Kimse sol yanını kolay kolay geride bırakmaz
Unutun gitsin şu şerefsizleri.. Hayatı ıskalamayın.
cidden çok ağır bir travma ya. dilerim bir an önce hepimiz unuturuzHala unutmaya çalıştığım ama bi türlü unutamadığım,hatırladığımda kalbimi inceden inceye üşüten,parçalayan bi konudur kendisi.3 aylık hamileydim öğrendiğimde maalesef aradan 5 yıl geçti lakin,ne zaman geçecek diye ümitle beklemektyim.
Aldatildim da eskisi kadar koymuyor bende neden diye sorup duruyorum kendime sogudummu ki diyorum yok daha bile fena seviyorum ne iş ben kafayımi yedim aceba hee şu var bir kez oldu şimdiyse pismanliginin biri bin pare bana ve çocuklarına eskisinden de iyi adım atsa haber veriyor gerçi yapmak isteyen hertürlü yapar da Sezer ama kadın hiç öyle bi hali yok msl dün gece coluk çocuk hep beraber saklanbac oynadık Evcilik oynadık sonrada dans ettik