Aldatılanlar Kulübü

Her türlü beddua bulunur:dua: , en hasları mevcuttur :eğlence:
Kelimelerim içimde patlasın yinede beddua bile etmem şahsen o bile değmez en sonuncu olayda:skandal: adam sosyal medyada uçanı kaçanı kovalıyordu. O instayı icat edenin karısı başka herifle kaçsın:işsiz:

Son düzenleme:
yani sende haklısın
Ben önceden hep kendimi sorgulardım sevilmeyecek insan mıyım yada neden böyle oluyor diye. Sonra baktım ki karşı taraf karaktersizse ben dünya güzeli olsam da 4 4 lük olsamda sonuç aynı olacak. Hata bizde. Her insan görünümlüyü insan zannedip insan yerine koyuyoruz:KK76::KK76:

Bir kadın için çok zor bir durum. Bir kaç sefer düşmüşlüğüm vardır o damdan. Kırılmadık yeri kalmıyor insanın tırnağından tut saç uçlarına kadar.Ben kadınlarının büyük çoğunluğunun hali hazırda aldatıldığını veya er ya da geç aldatılacağını düşünüyorum. İçlerinde şanslı olanlar olacak ama çoğunluk için üzgünüm.

Alma mazlumun ahini demişler bi tekme atın onlara arkaniza bakmadan cekin gidin hayatlarindan bakın nasıl kıymete biniyorsunuz

Alma mazlumun ahini demişler bi tekme atın onlara arkaniza bakmadan cekin gidin hayatlarindan bakın nasıl kıymete biniyorsunuz
Bazen keşke beddua edebilseydim diyorum. Bir süre döndüm dolaştım etrafında sonra Allah büyük dedim yoluma koyuldum. Gerçekten arkaya bile bakmamak gerekiyor. İnsan birini arkada bırakıyorsa zaten değmeyecek biridir. Kimse sol yanını kolay kolay geride bırakmaz

Bazen keşke beddua edebilseydim diyorum. Bir süre döndüm dolaştım etrafında sonra Allah büyük dedim yoluma koyuldum. Gerçekten arkaya bile bakmamak gerekiyor. İnsan birini arkada bırakıyorsa zaten değmeyecek biridir. Kimse sol yanını kolay kolay geride bırakmaz
tabikii. ama işte insanın canı çok yanıyor ya. öyle böyle değil

Aldatildim da eskisi kadar koymuyor bende neden diye sorup duruyorum kendime sogudummu ki diyorum yok daha bile fena seviyorum ne iş ben kafayımi yedim aceba :KK53:hee şu var bir kez oldu şimdiyse pismanliginin biri bin pare bana ve çocuklarına eskisinden de iyi adım atsa haber veriyor gerçi yapmak isteyen hertürlü yapar da Sezer ama kadın hiç öyle bi hali yok msl dün gece coluk çocuk hep beraber saklanbac oynadık Evcilik oynadık sonrada dans ettik:oops:

Unutun gitsin şu şerefsizleri.. Hayatı ıskalamayın.

Bence de kesinlikle unutun yada hayatınızdaysa eğer def edin gitsin emin olun hayatınız altüst oluyor ama altı üstünden daha da güzel oluyor :KK73: Siz önemlisiniz sizden başka herkes önemsiz . Bunu aldatılan biri söylüyor yaşayan bilir tabiki bekara adam boşamak kolay gibi gelmesin :halay:

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Hala unutmaya çalıştığım ama bi türlü unutamadığım,hatırladığımda kalbimi inceden inceye üşüten,parçalayan bi konudur kendisi.3 aylık hamileydim öğrendiğimde maalesef :KK43: aradan 5 yıl geçti lakin,ne zaman geçecek diye ümitle beklemektyim.

Hala unutmaya çalıştığım ama bi türlü unutamadığım,hatırladığımda kalbimi inceden inceye üşüten,parçalayan bi konudur kendisi.3 aylık hamileydim öğrendiğimde maalesef :KK43: aradan 5 yıl geçti lakin,ne zaman geçecek diye ümitle beklemektyim.
cidden çok ağır bir travma ya. dilerim bir an önce hepimiz unuturuz :KK43:

Aldatildim da eskisi kadar koymuyor bende neden diye sorup duruyorum kendime sogudummu ki diyorum yok daha bile fena seviyorum ne iş ben kafayımi yedim aceba :KK53:hee şu var bir kez oldu şimdiyse pismanliginin biri bin pare bana ve çocuklarına eskisinden de iyi adım atsa haber veriyor gerçi yapmak isteyen hertürlü yapar da Sezer ama kadın hiç öyle bi hali yok msl dün gece coluk çocuk hep beraber saklanbac oynadık Evcilik oynadık sonrada dans ettik:oops:

aldatılmayı nasıl hazmettinizki bende aldatıldım ama hazmedemiyorm boşanıcam

X