- 1 Şubat 2014
- 791
- 86
- 34
-
- Konu Sahibi chopinnocturne
teşekkür ederim yoldaşşş :)Topiğin hayırlı olsun yoldaş
ahhh ahh keşkeİsterdim ki böyle bir topic açacak olaylar yaşamadaydınız.
amiiinnn, canımızı yaktıkları kadar canları yanar inşallahBütün aldatanların canları cehennemin taaaaaaa en dibine İNŞALLAH
offf çok geçmiş olsun. anlatmak ister misin ?Damdan bir kac kere düşmüş biri olarak begendim topiği
amiiinnn, canımızı yaktıkları kadar canları yanar inşallah
aynen öyle bitanemAmin inşallah en kısa zamanda faiziyle birlikte
aynen öyle bitanem
beddualarım içine artık bunu da eklemiş bulundum amiiiinnnn hahahahBi tarafları kopsun da bi daha şey edemesinlerkomple kopsun hem de
ne olursan gel diyorum :)Sevgili mi koca mıYoksa gel ne olursan gel kazık yediysen gel mi diyorsunuz
Klasik iste ,offf çok geçmiş olsun. anlatmak ister misin ?
Sevgili mi koca mıYoksa gel ne olursan gel kazık yediysen gel mi diyorsunuz
2 buçuk senelik sevgilim aldattı sonra pişman oldu. Birisi 1. Ayda aldattı sonra 4 yıl peşimde koştu.ne olursan gel diyorum :)
beddualarım içine artık bunu da eklemiş bulundum amiiiinnnn hahahah
gerçekten hata bizde. ilk yanlışında totosuna tekme atmadığımız için böyle oluyor. ne demişler, balık baştan kokarmış. bende 7 yıldır seviğim adam vardı beraber o kadar hayal kurduk falan filan. sonra ne oldu biliyor musun ? nişanlandı. hemde kuzeniyleKlasik iste ,
Eski sevgili ,komşu kadın ,stajyer kiz,en sonunda da yurt dısına acilmaya karar verip rus kişisi
Sebepler /bahaneler .. senin kisiliginden ödün vermenle başlıyor her sey . derken hoooop bir bakiyorsun son golü de vurup yılın ş....f...
sizi ödülünü kapıyor .
Simdi rus kişi ile evli .daim olsun uzak olsun cok amin