kocama paranoya bi yaklaşım sergileyip ya beni aldatırsa diye bi düşüncem yok zaten...aldatır diye bi korkumda yok sadece benim ewliliğim ve eşim dünyadaki en güzel şeydir diyen bayanların bi süre sonra kocam aldattı benim kocam aldatıyorsa herkesin kocası aldatır cümlesine takıldığım için açtım konuyu yoksa komşumun kocası aldatmış yaa benim kocamda aldatırsa ne yaparım diye bi tribe girmiş değilim...bu konuyu bikaç arkadaşa daha yazdım ve açıkladım ama maalesef bunları okumadan direk yorum yapıyorsunuz yaa kendinizden bayaa bi emin pessss!!!
sen zaten konuyu genel olarak açmışsın yani kendinle ilgili diye
yazmamıştım bende genel olarak hanımlara senin dikkat çektiğin başlık altında
fikirlerimi yazmıştım.üzerine alınmışsın, yanlış anlamışsın konuna dikkat ettiysen
genel olarak forumdaki aldatma mevzularından bahsediyorsun değil mi..
tamam bende o yönde yorum yaptım zaten arkadaşım senin korkuların üzerine
konuşmadım ki ortada senin aldatılma olayın yok zaten niye sana yazayım değil mi..
benim evliliğim dünyadaki en güzel evlilik demek bütün kadınlara mahsus olan bir özellik
bu forumda onca aldatma hikayesi okudum hepsi de bizler parmakla gösterilecek eşlerdik
imrenilecek çiftlerdik,herkes bize gıpta ederdi ben çok güzel kadındım yazıp duruyo
zaten bu cümlelere takılıp genel bir konuyu açıklamak imkansız mantıklı olacak olursak..