• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan kişiye zor günde ihtiyaç duymak

ecesoguksu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
194
-6
11
25
Annem akciğer kanseri teşhisi aldı ameliyat olucak. Kendimden utanarak söylüyorum ki beni aldatan adama ihtiyaç duyuyorum. Hayatımda iken yanımda olmasına vs. Cinsel olarak bir şey değildi ama benden gizli biriyle konuşup sonradan öğrenmiştim. Onu da geçtim arkadaşlar garip şekilde onu arayıp dertleşmek ağlamak istiyorum. Aramam yazmam yanlış biliyorum ama ihtiyaç duyuyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sizin durumunuza gelince, kendinizi yalnız hissedip çevrenizden destek almak isteyebilirsiniz. Ama sizi aldatan biri size nasıl destek olabilir ki? Bir gün sizinle bir gün başka birisiyle konuşarak mı? Karakteri böyle olan biri sizi duygularınızı anlayamaz. Herhalde ilişkinizin yeni bittiği döneme denk gelmiş ve ona ihtiyaç duyuyorsunuz. Kendinizi kandırmayın bence.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sizin durumunuza gelince, kendinizi yalnız hissedip çevrenizden destek almak isteyebilirsiniz. Ama sizi aldatan biri size nasıl destek olabilir ki? Bir gün sizinle bir gün başka birisiyle konuşarak mı? Karakteri böyle olan biri sizi duygularınızı anlayamaz. Herhalde ilişkinizin yeni bittiği döneme denk gelmiş ve ona ihtiyaç duyuyorsunuz. Kendinizi kandırmayın bence.
Derler ya insan yılana bile sarılır o misal. Birlikte olduğumuz süre zarfında hep yanımda olduğu için onun desteğine ihtiyaş duyuyorum

Annem akciğer kanseri teşhisi aldı ameliyat olucak. Kendimden utanarak söylüyorum ki beni aldatan adama ihtiyaç duyuyorum. Hayatımda iken yanımda olmasına vs. Cinsel olarak bir şey değildi ama benden gizli biriyle konuşup sonradan öğrenmiştim. Onu da geçtim arkadaşlar garip şekilde onu arayıp dertleşmek ağlamak istiyorum. Aramam yazmam yanlış biliyorum ama ihtiyaç duyuyorum
Sana hiç bir faydası olmaz. Uzmandan destek al en mantıklısı.. Onu ararsan da tekrar aldatılmaya hazır ol, üzgünüm değişmezler..

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Şu an bildiğiniz bir limana sığınma ihtiyacınız çok normal. Ama bir kaç gün içimde azalarak geçer.. o limana sığınırsanız ileride derdiniz 1 Ken 2 olur. Aldatmayı sadece cinsellikle sınırlandırıp masumlaştırmayın kafanızda. Gözü gönlü başkasına kaymış insanla olmaz

Suya, taşa, toprağa anlatırım beni aldatana asla.

Sizin dertleşmek istediğiniz kişi sizi aldatan değil de önceki hatırladığınız bildiğiniz haliyle hatırladığınız başka birisi ve böyle birisi yokmuş

Çok geçmiş olsun sizi aldatarak en büyük darbeyi vurmuş birine derdinizi anlatmayın anlatsanız bile pişman olursunuz çünkü artık hiçbir şey eskisi gibi değil dersiniz buna eminim bu sizi daha çok üzer. Asla arkanıza bakmayın, her zaman desteklediğim bir söz vardır: Külkedisi ayakkabısını almak için geri dönseydi asla prenses olamazdı. 🙏🏻

Aldatmak:Hayatınızdaki insanın sizi fiziksel olarak arzulamaması,duygusal bir his beslememesi sonucu yeni bir arayış içerisinde başka insanlarla iletişime temasa geçmesine denir,bu gibi durumlarda yapmanız gereken davranış biçimi terk etmek,yüzüne tükürmek,tokat atmak,engellemek,beddua etmek şeklinde olmalıdır,özlem,ihtiyaç,sevgi duyguları hissetmek sizin için yanıltıcı bir ihtiyaç hissidir,bundan sonra bu şekil konuşacam😂😂😂adam aldatmış sakın öyle bir yanılgıya düşüp aramayın,sonra çok pişman olursunuz,içinizi dökecek başka insanlar bulun yoksa eğer buraya yazın başka bir yere yazın en olmadı bir deftere yazın içinizi rahatlatın ama size bunu yapana ihtiyaç duymayın.

Arkadaşlarınızla görüşün, duygularınız yoğun yanlış düşüncelere düşmüşsünüz.
Geçmiş olsun anneciğinize.:KK200:

Cok gecmis olsun. Rabbim tez zamanda sifa versin.
Sizinki tamamen ic gudusel bi durum. Kotude olsa taniyor olmanizin verdigi bi güven yada ona sığınma ihtiyaci. Cocuklar annesi kizdiginda aglar ve yine annesine sarilarak aglar ya onun gibi bi sey sanki. Kendinizi suclamayin.

Geçmiş olsun ama başka bir şeye sığınmaya çalışın aile, arkadaş, iş, herhangi bir uğraş vesaire ama sizi aldatan adam çözüm değil. Sizi yine aldatacak ve daha büyük bir enkazla baş başa bırakacak

Back