aldatan baba...ısler karısık yardım edın lutfen

duhadeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
6
2
34
herkese selam
ben bır yıllık evlıyım 25 yasındayım 4 kardesız bı ablam bır kız kardesım ve bır erkek kardesım var
babam ablam ustune bır dukkan actı cok sevdıgım bır arkadasımın akrabasını ıse aldık kadını daha onceden tanıyorum evlenıp bosanmıs 2 cocugu var. 14 yasındakı kız cocugunuda babam bızım dıer ıs yerımıze aldı ben babamla calısıyorum bu kadının 14 yasındakı kız cocugu bıızle calısan evlı bır cocuk babası kuzenımle kırıstırdı ıkısınıde ısten kovduk. annesıde babamla kırıstırıyor falcı tanıdıgımız bır ablaya bu kadını yolladık falcıyada durumu anlattık bu babamla ılıskısı oldugunu bırbırılerıne verdıklerı sozler oldugunu evlenmeyı dusunduklerını falan solemıs.
kadın okadar ıkı yuzlukı oyle guzel oynuyokı anlatamam. babasından acayıp korkuyor bu kadın napıcagımızı bılemedık
babama bıldıhımızı solesek sıcsak sıvasak kadın ısten cıkıcak ılıskılerı devam edıcek
kadının azına sıcsak bellıkı gozu cok kara sonuc yıne aynı olucak
babasına solesek bızım soledıgımız ortaya cıkıcak babam vıcdan yapıp daha cok ona yaklasıcak
her ucu b*klu degnek
kadının suratını dagıtasım var
ona onun gıbı sınsıce bısı yapmayalım yardım edın akıl verın.
bu arada annemle babam bırlıkteler bosanmıs degıller yanı:)
babamında bole bır kadınla evlenıcegını dusunmuyrum
bızı cok sever babam bızı kaybetmek pahasına 3 kurusluk karıyla gıdıp evlenmez dıye dusunuyorum.
cok bunaldımm kızlar

Babasının haberi olmasını sağlayın kesinlikle. Alenen gidip babasına siz neden söyleyesiniz ki? Bir şekilde haberi olmasını sağlayabilirsiniz bence. Kızına sahip olsun.

Ayy iyilik yap denize at, ne kansız insanlar var yaaahu..

şaka gibi okudum valla ama ben babamdan bile uzaklaşırdım sen daha ılımlısın ben ikisinide rezil ederdim annemide alırdım babada demezdimmmm yapmadım da değil

Kanıtlayın aldattığını annenizin.. sonra annenize boşanması için baskı yapın tazminat isteyin hem kadından hem babandan..
Belki korkar!
Baktınız hiç bir türlü olmuyor yolu ver kafasını en azından içinizde kalmasın sonra da gidin babasının önüne atın.

Durum gerçekten kötü görünüyor.Kadınla konuşmayı deneseniz.Kesin inkar edecek ama üstüne gittikçe itiraf eder belki.Konuşmalarınızı kaydetme şansınız olursa daha iyi olur.

Annenizi o kadınla aldatan babanız farkındasınız değil mi? Babanızı sütten çıkmış ak kaşık gibi anlatmanızın, kadını yerin dibine sokmanızın alemi yok.

Normal şartlarda babası annesini aldatan biri kadını ekarte edip babayı sağlama almayı düşünmek yerine ilişkiyi ıspatlayıp annesini öyle bir adamdan kurtarmanın derdine düşmelidir.

yok cnm annemle babam bosanırda babam bu kadınla evlenırse ben kendımı asarım
hem babam oyle bır baba degıl bı keresınde annem bosanmak ıstedı hepımızın azına sıctı
yanı annem ona ole bısey yaparsa annemınde bızımde canımıza okur zaten babamın ustune bısey yok hersey ablamın ustune babama karsı cokk buyuk saygı ve korku var yanı babam ablamın kolundan tutup herseyı ustunden alabılır
kanıtlamak bosanmalarını saglamak bızım harcımız degıl.
annemle babam zaten kardesımın lıse sınavlarından sonra bosanmayı dusunuyordu annem herseyın farkında sesı cıkmıyo 10 senedır falan ayrı yatıyolar ztn

Biraz sagkin lutfen bizide bu duruma sokanin babam oldugunun farkindayiz
Annemle babam 10 senedir ayri yatiyolar annemde tabiki her kadin gbi her kadin gbi hersryin farkinda zaten bosanma karari aldilar fakat kardesim lise sinavlarina hazirlanicak bu sene onun etkilenmemesi icin bekliyolar annem babama olan askini coktan tuketmis bi kadin. Kari koca iliskileri beni ilgilendirmiyor ben anne baba olayina bakiyorum. Ve annem babam ayrilmasin degil derdim. Babam boe karaktersiz bi kadinla evlenmesin 14 yasindaki bi kizi var evli kuzenimle yatti kardes mi olucam solemesi bile kotu. Babama gelince o benim babam. Ak kasik olmaya bilir ama bana bu zamana kadar babalik gorevlerini hep yerine getirdi. Bi metres yapip icimize sokmasina tabiki kizginim hemde cok! Ama suan ilk is kadini hayatindan cikarmak! Sonra babamin hesap gunu.

Valla baba dediğiniz kişi koskoca adam. Heralde ne yapacağına kendi karar verebilir. Şu durumda üzerlerine gitmek sadece birbirlerine daha çok yaklaşmalarına sebep olur.

3 kuruşluk kadın derken???acaba herşeyi bildiği halde onunla evliliği sürdüren,ve ayrı yatılıyormuş,bu admaın cınsel ıhtıyacı var,bellki,bunu hiçe sayan annen(yanı admaın böle bişey yapacağı ortadaki annen ızın vermiş zaten)annen kaç kuruşluk oluyor,kadının savunmuyorum,asla,kızı için çok üzüldüm ayrı konu,ben olsam o kızı işten atmaz,adamı atardım,kızın yaşı küçük,ona ablalık ederdım,ve asıl babanız kaç kuruş,bence baban hatalı,nedne lise sınavını beklıyor ki git adam,ve babam bızı bırakmaz bır kere böle oldu dıyorsunya,o olay,3 kuruş karıdan önce olmuş,artık 3 kuruşluk kadın var,gider,paşalar gibi gider
not:ne olursa olsun o evlerde çalışan kadınlara bıle o...denilmesıne karşıyım,yanı 3 kuruş tepkım buna,yarın sızın benım yapmayacağımızın garantısımı var???sorun o kadına bızım yaşımızda belkide ne hayalleri vardı,düşene tekme ne kolay...

İnşallah düzelir işler karışmış yalnız ben mi takıldım sadece bilmiyorum nolur yanlış da anlamayın ama küfürlü cümleleri alenen yazıp "her ucu b*klu degnek" cümlesini sansürlemeniz beni benden aldı :)
Tekrardan Allah yardımcınız olsun

Kadınla diolog halındeysenız babanızın kotu yonlerını gormesını sağlayın bi şekilde.. Keza çevrenizden yada siz bi şekilde... Cimriliği yada despotluğu yada bambaşka farklı bı yonunu.. Yada falcı ablanızı gonderın yıne falda çıkan öcü böcü seylerle korkutsun... Falda tahmın ettıgı seylerı yasadıgını dusunurse yıne falcıya gıdecektır.İlişkileri hakkında cok olumsuz bi tablo çizerse, ayrıl derse belki kadın kaçıp kendını kurtarmak isteyebilri..

yuhhhh diyorumm yanii...
babasının haberi olmasını el altından sağlayın hiç sizin yaptığınızı hissettirmeyin mektup yazın mesaj atın bir şey yapın...
annene söyleme durduk yere ortalık karışır hatta şöyle yapın siz kendinize de mektup yazın gönderin aynı anda yani sizi biri tehdit ediyormuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…