• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak

Daha 50 günlük bebeğim. Başka katlanılamayacak tarafları da var tabi ama bir şekilde yuvarlanıp gidiyorduk. Şimdi ben bu düşünveyle bu evliliği devam ettirip çocuğuma kötülük etmiş olmayacak mıyım

Çok yeniymiş doğumunuz..

bi oturun gerçekten 3 senede sizi hiç guven konusunda rahatsız edecek davranış yaptı mı aklınızda soru işareti bırakacak durumlar oldumu bunları düşünün . Eğer bunun sonunda bişey bulamazsanız evlenmeden önce naptıgını umursamayın. bianlık sinirle boşansanız sonra pişman olabilirsiniz bebek babasından uzak büyüyor die . tamam hata yaptığı tabikide o zaman ogrensenız asla affetmeyın derdim mesela ama şuan bebeğiniz var . Lohusasınız Belkı çok yalnız hissediyorsunuz . Gerçekten ama gerçekten yuvarlanıp gitmekten yoruldunuz farkına varamadınız ve bu olay son noktayı koyduysa o zaman gerekeni yapın vicdan azabıda duymayın …

Bu konuda hiç güvenimi sarmadı. Ama nereden bileceğim. Bunu bile 3 yıl sonra bilgisayar ekranında skype açıktı oradan gördüm buse diye bi kız ismi girip mesajları okudum. Ama farklı konularda çok rahat yalan söyleyebilen biri. Kumar bağımlılığı var oynayıp oynayıp oynamadım çok dedi veya ben yakalayınca tutarı eksik söyledi vb

Bu konuda hiç güvenimi sarmadı. Ama nereden bileceğim. Bunu bile 3 yıl sonra bilgisayar ekranında skype açıktı oradan gördüm buse diye bi kız ismi girip mesajları okudum. Ama farklı konularda çok rahat yalan söyleyebilen biri. Kumar bağımlılığı var oynayıp oynayıp oynamadım çok dedi veya ben yakalayınca tutarı eksik söyledi vb
Siz de ona ben de sana bir şey itiraf edicem o dönem ben de senin dışında biriyle daha yazışıyordum, o çok ısrar etti ama hiç görüşmedim. Bu konu hep içime dert olmuştu hep seni aldatmış gibi hissetmiştim ama sen öyle deyince rahatladım deyin bakalım ne tepki verecek

3 yıllık evliyim eşimin biz sevgiliyken başka bi kıza yürüdüğü mesajları yakaladım. Kız yüz vermemiş. Evlenme niyetiyle yazıyorum falan demiş kız da illa her tanıştığımızla sevgili mi olcaz demiş vs en son telefon numarasını gönderip dara düşersen ara demiş ve bu olaydan 3 ay sonra biz evlendik. Olay olduğunda 5 6 aylık sevgiliydik. Evlenmeden önce olduğu için aldatma sayılmıyor diyor. Kızla yüz yüze de gelmemiş çünkü kız yüz vermemiş. O esnada ailecek bana yalvarıyorlardı evleneyim diye. Kafam çok karışık. Her şeye rağmen hiçbir utanma belirtisi yok bu durumu sorun ettiğim için beni suçluyor eve gelesim gelmiyor artık falan dedi. Ne yapmalıyım
Bunu bile bile evlenen sensin neyin kafasını yaşıyorsun. Seni istemese seninle niye evlensin.

3 yıllık evliyim eşimin biz sevgiliyken başka bi kıza yürüdüğü mesajları yakaladım. Kız yüz vermemiş. Evlenme niyetiyle yazıyorum falan demiş kız da illa her tanıştığımızla sevgili mi olcaz demiş vs en son telefon numarasını gönderip dara düşersen ara demiş ve bu olaydan 3 ay sonra biz evlendik. Olay olduğunda 5 6 aylık sevgiliydik. Evlenmeden önce olduğu için aldatma sayılmıyor diyor. Kızla yüz yüze de gelmemiş çünkü kız yüz vermemiş. O esnada ailecek bana yalvarıyorlardı evleneyim diye. Kafam çok karışık. Her şeye rağmen hiçbir utanma belirtisi yok bu durumu sorun ettiğim için beni suçluyor eve gelesim gelmiyor artık falan dedi. Ne yapmalıyım
Sizinle sevgiliyken o kıza yürümüş yazmış bu nasıl aldatma değil ya o zmn da hayatında siz varmışsınız bu nasıl bi savunma ne saçma

Böyle konularda boşanmak gibi bir düşünce yoksa çok aksiyon almamak lazım. Yani evlendiğinizden beri adamın bir yanlışı olmadıysa çok da üstünde durma

Adamı anladım da ailesi niye yalvarmiş evlenin diye ki?

Eee sizle sevgiliyken ona yürümüş o evet dese siz olmayacakmış siniz aldatmayı geç çok aşağılayıcı ikinci seçenek olarak seçmiş .Ne diyelim gerçeği mi söylemeyeyim terbiyesiz .Hadi o bitti siz başladı olsanız neyse derdimde Birde baska dertleriniz olmasına sasmadim bu kocayla o kız iyi yapmis

Kumar bağımlısı adam için yorumum fazla oldu bilmiyordum yukarda okudum sasmadim i kız anlamış demekki

Demekki ailesi kumarbaz olduğunu biliyordu evlenince düzelir diye herhalde size yalvardılar zaten korkarım erkek tarafının çok evlendirmeye hevesli ailesinden ben hep birşey çıkar böylesnden Allah kurtarsın sizide

erkekler kapatılsın gerçekten.olumsuz etki etmek istemem ama daha sevgiliyken bunu yapıyorsa ileride yapması da kolay olur ve bu aldatma bunu önemsiz göstermesi ve sizi suçlaması da tam bir saçmalık.bu rahatlık bu erkeklere nasıl geliyor anlamıyorum karşındakinin insan olmasını geçtim ama bir kadının nasıl hissedeceği de mi bu kadar önemsiz.

Kumar bağımlılığı daha büyük bir sorun bence…
Ama aldatmış mı evet aldatmış..
Çalışıyor musunuz?
Yani doğumdan önce çalışıyor muydunuz?

Valla evlenmeden öncesi sayılmıyor diyen adam hamilelik döneminizde de bir şeyler karıştırmıştır emin olun. Yakalandığında da şey der “ee sen hamileydin bir şey yaşayamıyorduk o yüzden aldatma sayılmaz.” Lohusayken, gripken, aranız bozukken vesaire bu böyle uzayıp gider bahane bulmak isteyene bahane çok

Evlendikten sonra mi yakaladınız önce mi ?

Evlendikten sonra mi yakaladınız önce mi ?
Olay bu hanımefendi ve eşi henüz sevgililerken olmuş. Eşi bu hanımla sevgiliyken şansını başka bi kızda da denemiş kız yüz vermeyince bu hanımefendiyle evlenmiş. Ama arkadaş evlendikten sonra görmüş kocasının o kıza attığı mesajları. Kocası da o zmn sevgili olmalarına rağmen evli değildik aldatma sayılmaz diyomuş.

Olay bu hanımefendi ve eşi henüz sevgililerken olmuş. Eşi bu hanımla sevgiliyken şansını başka bi kızda da denemiş kız yüz vermeyince bu hanımefendiyle evlenmiş. Ama arkadaş evlendikten sonra görmüş kocasının o kıza attığı mesajları. Kocası da o zmn sevgili olmalarına rağmen evli değildik aldatma sayılmaz diyomuş.
Şimdi anladım sağol. Bosanmayacaksa 3 yıl öncesinin özrünü beklemesin çünkü karşısındaki y.vsak bir yüzsüz

Şimdi anladım sağol. Bosanmayacaksa 3 yıl öncesinin özrünü beklemesin çünkü karşısındaki y.vsak bir yüzsüz
Sizde sağolun 🌸Yani evet en azından ara bulucu biseyler diyip özür dileyebilirdi ne bilim öylesine oldu önemsiz di bak seninle mutluyum vs vs ama onu bile yapamamış eş kişisi.

Sizde sağolun 🌸Yani evet en azından ara bulucu biseyler diyip özür dileyebilirdi ne bilim öylesine oldu önemsiz di bak seninle mutluyum vs vs ama onu bile yapamamış eş kişisi.
Yapmayacak kavga ettikçe daha da üste çıkacak. Mayası belli.

Yapmayacak kavga ettikçe daha da üste çıkacak. Mayası belli.
Aynen çünkü içinde olsa arkadaş ilk sorduğunda önemsiz senden önceki cahilliğimdi oldu öyle bişey . Hatta o kadar önemsiz ki silmeyi bile unuttum vs vs. Lerle gönül alabilirdi yani ama eş kişisi çok niyetli değil dediğiniz gibi maya bozuk.

Back
X