• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak

sasasa12

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
8
4
1
28
3 yıllık evliyim eşimin biz sevgiliyken başka bi kıza yürüdüğü mesajları yakaladım. Kız yüz vermemiş. Evlenme niyetiyle yazıyorum falan demiş kız da illa her tanıştığımızla sevgili mi olcaz demiş vs en son telefon numarasını gönderip dara düşersen ara demiş ve bu olaydan 3 ay sonra biz evlendik. Olay olduğunda 5 6 aylık sevgiliydik. Evlenmeden önce olduğu için aldatma sayılmıyor diyor. Kızla yüz yüze de gelmemiş çünkü kız yüz vermemiş. O esnada ailecek bana yalvarıyorlardı evleneyim diye. Kafam çok karışık. Her şeye rağmen hiçbir utanma belirtisi yok bu durumu sorun ettiğim için beni suçluyor eve gelesim gelmiyor artık falan dedi. Ne yapmalıyım

3 yıllık evliyim eşimin biz sevgiliyken başka bi kıza yürüdüğü mesajları yakaladım. Kız yüz vermemiş. Evlenme niyetiyle yazıyorum falan demiş kız da illa her tanıştığımızla sevgili mi olcaz demiş vs en son telefon numarasını gönderip dara düşersen ara demiş ve bu olaydan 3 ay sonra biz evlendik. Olay olduğunda 5 6 aylık sevgiliydik. Evlenmeden önce olduğu için aldatma sayılmıyor diyor. Kızla yüz yüze de gelmemiş çünkü kız yüz vermemiş. O esnada ailecek bana yalvarıyorlardı evleneyim diye. Kafam çok karışık. Her şeye rağmen hiçbir utanma belirtisi yok bu durumu sorun ettiğim için beni suçluyor eve gelesim gelmiyor artık falan dedi. Ne yapmalıyım
Boşanmayacaksanız konuyu irdelemeyin. İyi bari evlenmeden önce biz de her naneyi yeseydik, sayılmaz diyip sıyrılırdık. Omurgasız bir eşiniz var.

Siz neden 8-9 aydır tanıdığınız adamla evleniyorsunuz bir kere. 25 yaşında başka çarem yok diye mi hissettiniz. Çok acele etmişsiniz. Evlenmeden biraz karıştırıp görseydiniz mesajları belki de hiç evlenmezdiniz(öyle umuyorum en azından)
Ailesiyle size neden evlilik için yalvardı? Buradan bakınca eşiniz mantık evliliği yapmış gibi duruyor.
Size aşık olsa sizinle evlenmeden 3 ay önce başka kızlarda şansını denemeye çalışmazdı. Kız hayır dediği için işi ileriye taşıyamamış. Ve pişkinliği korkunç. Aynısını siz yapsanız ne düşünürdü?

3 senedir bi hatası olmadıysa adamı darlayıp evden soğutup aldatması için yol açmayın… sonra gelir ondanda senın yüzünden oldu die sıyrılmaya çalışır..

3 sene mesajları silmeyide düşünmemiş döner die mi bekledi ki dicem siz şimdi bunuda takarsınız vazgectım

Siz neden 8-9 aydır tanıdığınız adamla evleniyorsunuz bir kere. Çok acele etmişsiniz. Evlenmeden biraz karıştırıp görseydiniz mesajları belki de hiç evlenmezdiniz(yani öyle umuyorum en azından)
Ailesiyle size neden evlilik için yalvardı? Buradan bakınca eşiniz mantık evliliği yapmış gibi duruyor.
Size aşık olsa sizinle evlenmeden 3 ay önce başka kızlarda şansını denemeye çalışmazdı. Kız hayır dediği için işi ileriye taşıyamam
Sevgililik sürecimiz 9 aydı, tanışıklığımız 12 sene. Evlenmezdim tabiki. Keşke görseydim ama aklıma asla gelmedi.

Sevgililik sürecimiz 9 aydı, tanışıklığımız 12 sene. Evlenmezdim tabiki. Keşke görseydim ama aklıma asla gelmedi.
Çok üzüldüm durumunuza. Güven kolay kazanılmıyor ve bir kez yıkıldığında yeniden inşa edilmiyor. Bundan sonra hep tetikte olacaksınız başkalarıyla konuşuyor mu diye, hep bir gözünüz açık olacak. Allah yardımcınız olsun

Çok üzüldüm durumunuza. Güven kolay kazanılmıyor ve bir kez yıkıldığında yeniden inşa edilmiyor. Bundan sonra hep tetikte olacaksınız başkalarıyla konuşuyor mu diye, hep bir gözünüz açık olacak. Allah yardımcınız olsun
Bundan sonrası olacak mı bilmiyorum. O kadar karışığım ki. 50 günlük bi bebeğim var. Keşke evlenmeden önce bi şekilde görseydim ya da keşke o kız kabul etseydi de benle evlenmeseydi gerçekten ne düşünmeliyim ne yapmalıyım o kadar bilmiyorum ki

Evlenmeden önce olduğu için aldatma sayılmıyormus öyle mi? Peki aynı şeyi siz yapsaydiniz yine böyle düşünecek miydi?
Bence açık açık bunu sorun. Ben yapsam, sen de evlendikten sonra öğrensen ne yapardın diye.

Geçmiş olsun öncelikle, Eğer 3 yıl içinde hiçbir şey yapmadıysa kabul edilebilir ama 5-6 aylık sevgiliyken bunu yapmış ve ilk aylar aslında birine en yüksek olduğun zamanlardır, daha o zamanlarda arayışa girmiş. Benim içine sürekli acaba bu 3 yıl içinde de yaptı da ben mi yakalayamadım şüphesi düşerdi çünkü evlilikte yer yer durağanlaşmalar olabiliyor eski heyecan gidebiliyor. Ve sizi sevgiliyken aldatmış zaten orası kesin sayılmıyoru falan yok. O zaman yaptıysa şimdi de gelecekte de yapabilir. Zor bir soru. Ben olsam, çocuğum varsa eğer boşanmazdım ama tetikte olurdum, güvenimi kazanması için şans verirdim ki güven zor kazanılan bir şey bir kere kaybedildiğinde.

Evlenmeden önce olduğu için aldatma sayılmıyormus öyle mi? Peki aynı şeyi siz yapsaydiniz yine böyle düşünecek miydi?
Bence açık açık bunu sorun. Ben yapsam, sen de evlendikten sonra öğrensen ne yapardın diye.
Sorun olmazdı dedi. Ben de tepkisini görmek için yalan söyledim ben de biriyle görüştüm dedim ama yalan olduğunu anladı ve sorun olmaz evlenmeden öncesi önemli değil diyor

Bundan sonrası olacak mı bilmiyorum. O kadar karışığım ki. 50 günlük bi bebeğim var. Keşke evlenmeden önce bi şekilde görseydim ya da keşke o kız kabul etseydi de benle evlenmeseydi gerçekten ne düşünmeliyim ne yapmalıyım o kadar bilmiyorum ki
Siz aynısını yapsanız eşiniz affeder miydi? Bunun cevabına göre aksiyon alın

Sorun olmazdı dedi. Ben de tepkisini görmek için yalan söyledim ben de biriyle görüştüm dedim ama yalan olduğunu anladı ve sorun olmaz evlenmeden öncesi önemli değil diyor
Eşiniz için tek sadakat yükümlülüğü evlilik mi? Cidden sadakatsiz ve karakter sorunu olan biri kusura bakmayın

Geçmiş olsun öncelikle, Eğer 3 yıl içinde hiçbir şey yapmadıysa kabul edilebilir ama 5-6 aylık sevgiliyken bunu yapmış ve ilk aylar aslında birine en yüksek olduğun zamanlardır, daha o zamanlarda arayışa girmiş. Benim içine sürekli acaba bu 3 yıl içinde de yaptı da ben mi yakalayamadım şüphesi düşerdi çünkü evlilikte yer yer durağanlaşmalar olabiliyor eski heyecan gidebiliyor. Ve sizi sevgiliyken aldatmış zaten orası kesin sayılmıyoru falan yok. O zaman yaptıysa şimdi de gelecekte de yapabilir. Zor bir soru. Ben olsam boşanmazdım ama tetikte olurdum, güvenimi kazanması için şans verirdim ki güven zor kazanılan bir şey bir kere kaybedildiğinde.
Sorun da o. 3 yıldır bir şey yaptıysa bilmiyorum. Ve tetikte olmak bu düşünceyle yaşamak beni şimdiden çok yordu. Güven meselesine gelince adamın pişkinliği ortada. Güvenimi kaybettiğini nile anlayamıyor. Bi sinirle boşanma düşüncesine kapıldım ama bilmiyorum gerçekten bilmiyorum lohusa kafasından mı çıkamadım diye öfkeyle bi karar vermek de doğru gelmiyor, içinde bulunduğum durum hiç ama hiç doğru gelmiyor. Gerçekten çok karışığım

Tam bir kurnaz, iğrenç bir manipületif...
Siz de biliyorsunuz, ben de biliyorum, o da biliyor aslında böyle olmayacağını.
Kendi adıma konuşalım asla bir daha güvenemezdim böyle bir insana, güven olmadan da aynı masada yemek yemenin bile bir anlamı yok. Allah size sabır versin inşallah

Daha 50 günlük bebeğim. Başka katlanılamayacak tarafları da var tabi ama bir şekilde yuvarlanıp gidiyorduk. Şimdi ben bu düşünveyle bu evliliği devam ettirip çocuğuma kötülük etmiş olmayacak mıyım
Kendine de kötülük etmiş olursun. Hep bir şüpheyle yaşarsın. Sevgilisi varken başka kadınlarla evlilik kovalayan birinin evlendikten sonra da eşine sadık kalacağını düşünmüyorum. Eve gelesim gelmiyor diyerek de manipüle ediyor, suçlu sensin gibi göstermeye çalışıyor.

Back
X