• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldara krem ve siğil

Aglayanpatates

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2024
64
21
3
25
Herkese merhabalar,

Vajinamın iç kısmında, iç dudaklar ve hymen bölgemde(kusura bakmayın) siğiller var tesadüfen farkettim ve doktora gittim doktor bunların siğil olduğunu söyleyip aldara krem yazdı, dış genital bölgeye uygula dedi ve dediği gibi de kullanmaya başladım, dış genital bölgemde yanma ve küçük küçük kızarıklar kabarmalar var uzun lafın kısası aldara kremi kullanıp yan etkilerini yaşayan var mı, dışa sürüyorum ama iç kısımlarda ki siğillere faydası var mıdır? Siğili var olup bunlardan kurtulan var mı? Yoksa bekarım ve hiç cinsel birlikteliğin olmadı 30 yaş altı olduğum için test yapmadılar

nasıl bulaşmış olabilir doktor bir şey dedi mi güzellik salonu vs
Hayır bir şey demedi, ben kendimde siğil farkedene kadar cinsel ilişkisi olmayanlarda bulaşıcı hastalık ulaşacağını düşünmemiştim bile açıkçası siğil nedir neden çıkar bakmamıştım belki de Bayadır var bilemiyorum doktor reçeteye herpes yazmış herhangi bir test yapılmayacağı için

ben yaktirdigim icin yakilanlar iyilesme asamasinda henuz, ama sanirim birkac tane ufak cikmis deliriyorum gordukce. buna kesin cozum nedir bilmiyorum krem ise yariyorsa ben bir de onu denemek istedim

Hayır bir şey demedi, ben kendimde siğil farkedene kadar cinsel ilişkisi olmayanlarda bulaşıcı hastalık ulaşacağını düşünmemiştim bile açıkçası siğil nedir neden çıkar bakmamıştım belki de Bayadır var bilemiyorum doktor reçeteye herpes yazmış herhangi bir test yapılmayacağı için
ben de endişeleniyorum belirti vs yok ama burda gördükçe aklıma takıyorum ilişkim olmadı hiç fakat lazere kuaföre vs gidiyoruz umumi tuvalet kullanıyorum oralardan hastalık kapma ihtimali var mı ki doktora tekrar gittiğiniz de sorsanız needen olduğunu

ben de endişeleniyorum belirti vs yok ama burda gördükçe aklıma takıyorum ilişkim olmadı hiç fakat lazere kuaföre vs gidiyoruz umumi tuvalet kullanıyorum oralardan hastalık kapma ihtimali var mı ki doktora tekrar gittiğiniz de sorsanız needen olduğunu
Krem bitince farklı bir doktora gideceğim, sorarım öğrenince sana da söylerim. Ben lazare gitmedim üniversiteden mezun olalı 2 yıl oldu acaba o zaman var mıydı bilemiyorum. Belirti yoksa olacağını sanmıyorum boşuna kendinizi üzmeyin derim 😊

Back