albümlere baktimda bayagi ameliyatli var:D

aynalarkoridoru

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
593
18
albümlere baktimda bayagi kisi burundan ameliyat olmus hepsinnkide cok güzel olmus birinnkini özellikle cok begendim ama adini hatrlamiym suan renkli gözlü biriydi adini hatrlarsam yazarim bende olucam insallah et varda:KK70:sekilde bozuk bana ist de anadolu yakasinda nereyi önerrssnz ama fiyat konusu uygun olsun sgk karslasn:KK70:ii olur:KK70:

Önerebilceğim bi doktor yok ama ameliyat kararını almışsın şimdiden geçmiş olsun arkadaşım. Umarım herşey istediğin gibi olur..

evet jupitonunki cok guzel olmuştu,umarım alcılar cıkınca benmkide ona benzer:) bide sanırım haydarpasada cok ii bi dr varmış cok ucuza yapıomus ama net bilmiorum bi arastır istersen

insallah arkadaslar ya acikcasi eko.durumunda bu aralar pek parlak degiliz ama olmamda lazim nefes alamiyom susuzluktan ölüyomus gibi agzim hep acik:KK70: iste doktor ii secmeliyimde nasil secicem arastiricam bilemiyorum beyzacik dedgin doktor adi yada soyadini bile hatirlamiyomusun?birde sen nerede oldun sende istanbulda oturuyosun senn oldugunu yeri tavsiye edermisin??

evet buldum jupito isimli kisi ufuk ilkaymi ne ona yaptrmis rica etsem bilgi verrmsn jupitocum:KK70:harka olmus cünkü sennki

canim benim doktorum da ufuk bilkay
jupitoo da ona yaptirdi canim
o memnun mu bilmiyorum ama ben memnun degilim
fotolarima bakabilirsin
herkese acik
bu doktor izmir'de canim

evet simdi tekrar aradim buldum sende olmussun sennkide harika alaskiz olcak ama resimlerde bazilarnda sacin kahverengi sana cok yakismis saridan ve kizildan daha cok cok farkli bi hava katiyo yüzüne yinede sen bilirsin:KK70:

Evet canım bende oldum. Teşekkür ederim, o renkte kaldım zaten değiştirmedim değiştirmicem kaydirigubbakcemile3

haydarpaşaya bn gittim cnmm estetik falan yapmıyolar burnunda sağlık sorunu varsa kbbci düzeltme yapıyoo ama 1000 tl yi gözden çıkarman lazım..

hadi yaa devlet hastanesimi o oda pahalli ya bi 100 daha konup esettk yapilir daha ii ya zaten saglik sorunu var birde o saglik sorunn neden oldugu yamukluk var burnumda et var o et sola kaymis:KK70:bide kemik oda saglik m sorunu:KK70:dimi:KK70::KK70:

ewt cnmm bnde anadolu yakasında oturuyorum işte o kadarı ödeyebilsem gider özeldeolrum yani başkada bilmiyorum bu yakada bnde araştırıyorum cnmm

ayni dertden muzdaripiz yaa annemle dün konstum okadar yok bikac yil sonra biriktrr olursun amleyati yuhh ozaman evlenirim ben ya :KK70:ahh su hastaneler niye bukadar pahalli yaparlarki alt tarafi hafifi bi yamuklugu düzeltcen fazla degilki:S

Cnm yamuk burnu düzeltmek daha zor aslında :) ınşallah ileride isteğine kavuşursun. Ben yanlış ameliyat yüzünden 5 defa olmak zorunda kaldım ve çok dr değiştirdim ama son doktorum iyi ki gitmişim çok güzel yaptı. Albumum herkese açık bakabilirsin cnm :KK66:

ayni dertden muzdaripiz yaa annemle dün konstum okadar yok bikac yil sonra biriktrr olursun amleyati yuhh ozaman evlenirim ben ya :KK70:ahh su hastaneler niye bukadar pahalli yaparlarki alt tarafi hafifi bi yamuklugu düzeltcen fazla degilki:S

ahh cnm seni çk iyi anlıyorum bnde sadece ucundaki kemeri gitsin istiyorum zaten ameliyat yapcak bi orayıda hallediverse ne olurdu sanki offf ya

X