Albüm Hazırlama Sorunu

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
1 albüm oluşturu tıklıyorum $020720128509.jpg
2 albüm adını yazıyorum kaydediyorum $020720128510.jpg
3daha önce sağ tarafta olan resim yükle sol tarafta ve seçiyorum $020720128511.jpg
4 dosyayı bilgisayarımdan seçiyorum $020720128513.jpg
5yükleye tıklıyorum $020720128512.jpg
6yüklenmiş dosya olarak görünüyor $020720128514.jpg
7sayfanın sol tarafının görüntüsü böyle oluyor $300620128438.jpg
hiç bir yerde kaydet yazısı yok sayfadan çık var onuda tıklayınca çalışmıyor.indirilen resimler albüme kaydolmuyor.albüme döndüğümde 0 resim diyor.eklentiyi açamadığım için oraya kayıt yapıp yapmadığını göremiyorum.mesaj yerindeki eklentide çalışmıyor.mesajın altında ki diğer seçenekler eklenti ekleyide tıklayınca aynı albümde açılan resim yükleme yeri açılıyor.sorun neden kaynaklanıyor olabilir.
bu konuyu sitede yaşadığınız sorunlara açmak istedim ama orada resim yükleyemiyorum.mesaj yerinde ki insert image sadece url kabul ediyor.

Sirf senin icin bir deneme yapayim dedim. Dosya ekle den sonra upload files a tikla. Sonra yukledigin resimler eklentiler de gorunecektir. En son bitir e tikla. Upload files kismini gormedim ben sende. Ondan kaynaklaniyor olabilir.

Sirf senin icin bir deneme yapayim dedim. Dosya ekle den sonra upload files a tikla. Sonra yukledigin resimler eklentiler de gorunecektir. En son bitir e tikla. Upload files kismini gormedim ben sende. Ondan kaynaklaniyor olabilir.

anlamadığım da o zaten daha önce böyle bir sorunum yoktu eklentiden yüklüyordum albüm yapmakta acemi değilim ki kaç tane albüm yaptım şimdi olmuyor.

Adminlere mesaj atmayi dene. Bende oluyor demek ki sitede sorun yok. Browser 'inden mi kaynaklaniyor acaba?

sitede yaşadığınız sorunlarda bahsettim sorunumdan bana nasıl yapacağımı anlatan resim koymuş bir yetkili.durumu adım adım anlattım ama orada resim yükleyemediğim için bu başlıkla tekrar sorunumu resimlerle anlatıp diğer yere link attım.garip bir durum yani orada resim yükleme sekmesi yoktu :44::44:

Dosyaları seçtin ,eklenti olarak yükledikden sonra şu görüntü çıktı bende
$Adsız.jpg
Böylemi sendede

Back