- 30 Nisan 2024
- 18
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi minimalist_
Merhaba aşılamanın 13. Günü sizce gebelik varmı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Albi oldukç güvenilir kaçıncı dk da çıktı çizgi ?Merhaba aşılamanın 13. Günü sizce gebelik varmı???Eki Görüntüle 3532862
2 dakika da çıktı inşallah vardır sabah kan vericem ama içim içimi yiyor şuanAlbi oldukç güvenilir kaçıncı dk da çıktı çizgi ?
13.günde çıkan çizgi bebiş habercisidiiir
Oyy 2 dk ise kuruma da değildir inşallah sonucunuz size mutluluk gözyaşları döktürür2 dakika da çıktı inşallah vardır sabah kan vericem ama içim içimi yiyor şuan
Pozitif gibi duruyor hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız sağlıklı bir sekılde . Ben de aşılama oldum bekliyorum daha yeni belirtinşz var mıydı acaba ?Merhaba aşılamanın 13. Günü sizce gebelik varmı???Eki Görüntüle 3532862
Ayy inşallah çok sağolunnOyy 2 dk ise kuruma da değildir inşallah sonucunuz size mutluluk gözyaşları döktürür
İnşallah evet belirtilerim var kasık ağrım belimde ağrı sol kasıktan bacağa vuran ağrı baş ağrısı baş dönmesi mide yanması bulantı çoğu belirti varPozitif gibi duruyor hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız sağlıklı bir sekılde . Ben de aşılama oldum bekliyorum daha yeni belirtinşz var mıydı acaba ?
Bende bugün bu testi aldım öğlen yaptım ışıkta çizgi vardı bakalım adetim de geçti yine gitcem kan vermeyeMerhaba aşılamanın 13. Günü sizce gebelik varmı???Eki Görüntüle 3532862
Kaç gün gecikti adetinizBende bugün bu testi aldım öğlen yaptım ışıkta çizgi vardı bakalım adetim de geçti yine gitcem kan vermeye
Bugün 2 gün olmadım benim şimdiye kadar olmam lazımdı düzenli olduğundan yarında olmazsam kan vercemKaç gün gecikti adetiniz
Var diyebiliriz o zaman peki testi yaptığınızda hemen mi gördünüz çizgiyiBugün 2 gün olmadım benim şimdiye kadar olmam lazımdı düzenli olduğundan yarında olmazsam kan vercem
3 dakikada ckti ama nasl desem ışığa tutunca belli ceksm gozukmezdiVar diyebiliriz o zaman peki testi yaptığınızda hemen mi gördünüz çizgiyi
Hayırlısı olsun inşallah vardır3 dakikada ckti ama nasl desem ışığa tutunca belli ceksm gozukmezdi