Albeni al ahnelere taşı beni

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
myosotis arvensis ne güzel nickin var unutma beni çiçeğiii çok severim:16::16::16: hemen biyologluğumu gösterdim çok ezberletirlerdi latince çiçek ismi :1::1::1:

Bende çok çok seviyorum yaseminAcığım.. :)
Çok manidar geliyor bana.. :)
Beğenmenize çok çok mutlu oldum.. :)
teşekkür ederimmm beğenmenize sevindimmm:16:

Ben teşekkür ediyorum; oyumuzu da kullandık, desteğimizi verdik.. :)
Kişiler görünüyor mu bilmem ama, 15 yaşında bir sıpacık görürseniz o oy bizimdir. :)) Ehehe.. :))
Başarılar diliyorum.. :)

Bende çok çok seviyorum yaseminAcığım.. :)
Çok manidar geliyor bana.. :)
Beğenmenize çok çok mutlu oldum.. :)

Ben teşekkür ediyorum; oyumuzu da kullandık, desteğimizi verdik.. :)
Kişiler görünüyor mu bilmem ama, 15 yaşında bir sıpacık görürseniz o oy bizimdir. :)) Ehehe.. :))
Başarılar diliyorum.. :)

tekrar çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık uğraştınız benim için :16::16::16::16:

burda karşılaşmak nasipmiş:29: gerçekten çok nazik bi hanıma benziyosun kaç yaşındasın acaba:26:

Evet nasip burada karşılaşmakmış. :)
22 yaşındayım; abla veya kardeş demeye olmadı arkadaş demeye açığım.. :))
Ayrıca teşekkür ediyorum; kim nasıl hakediyorsa o tozda konuşmaya gayret gösteriyorum genelde. :)

evet ben çok eski sayılmam aslında kasımdan beri aktif şekilde kullanıyorum burayı , sanırım farklı topiklerde geziniyorduk denk gelemedik hiç :1:

Evet evet, ilgi alanlarımız farklı olsa gerek. :))
Rumuz olarak da pek görmedim çünkü. :)

Evet nasip burada karşılaşmakmış. :)
22 yaşındayım; abla veya kardeş demeye olmadı arkadaş demeye açığım.. :))
Ayrıca teşekkür ediyorum; kim nasıl hakediyorsa o tozda konuşmaya gayret gösteriyorum genelde. :)

yaa , gençmişsin ,ben de bizden büyüksün sandım yaşıtız bak ne güzel:1::1: ben 23 oldum geçen ay:16::16:
ben de genelde öyleyim konuşmamı karşımdakinin tavırları belirler:31::31:

o zaman bizde burda toplaşırız artık konuşmak için ortak topiğimiz olsun burası ne dersin ? :29:

Tabiki olur neden olmasın.. :)
Sevinirim ben de.. :)

yaa , gençmişsin ,ben de bizden büyüksün sandım yaşıtız bak ne güzel:1::1: ben 23 oldum geçen ay:16::16:
ben de genelde öyleyim konuşmamı karşımdakinin tavırları belirler:31::31:

Yeni yaşınız mutlu geçsin öyleyse.. :)
Ben de sizi büyük sandım bir an, sevindim yaşıt olmamıza gerçektende.. :)
Tavırlar da; ne kadar kibar ya da iyimser yaklaşmaya çalışsam da anlamayanlar insanlar var, o zaman utana sıkıla da olsa koyveriyorum cümlelerimi.. :))
Olduğu kadar diyorum.. :)

Tavırlar da; ne kadar kibar ya da iyimser yaklaşmaya çalışsam da anlamayanlar insanlar var, o zaman utana sıkıla da olsa koyveriyorum cümlelerimi.. :))

hoşgeldiniz aramıza diyorum o zaman :29:

çokk teşekkür ederim canımmm:16::16:
evet bazen iyi olmak bu davranışımızı suistimal edenlerle karşılaşmamıza neden oluyor maalesef:50: ama her zaman tavır koymayı da bilmek gerek:34: madem öyle işte böyle hesabı:9:

hoşgeldiniz aramıza diyorum o zaman :29:

Çok çok çok hoş buldum öyleyse.. :))

çokk teşekkür ederim canımmm:16::16:
evet bazen iyi olmak bu davranışımızı suistimal edenlerle karşılaşmamıza neden oluyor maalesef:50: ama her zaman tavır koymayı da bilmek gerek:34: madem öyle işte böyle hesabı:9:

Annem hep der: Aman kızım, sen kendi tarzın gereği öyle davranırsın ama karşındaki anlamaz üzülürsün diye, kulağımda küpedir hep.. :)
Biyologsunuz sanırım, benim çok samimi arkadaşım biyolog olma yolunda son yılı, kızcağız epeyce afalladı hep ezber yapıyor galiba, bunaldı... :)
Bu rumuzu da hayatımdaki insan seçti, o da orman mühendisi; ne yapayım ne yapayım diye düşünürken bunu söyledi ama anlamını sonra söyleyeceğim dedi, sonradan öğrendim çok ısındım rumuzuma.. :)

Çok çok çok hoş buldum öyleyse.. :))

Annem hep der: Aman kızım, sen kendi tarzın gereği öyle davranırsın ama karşındaki anlamaz üzülürsün diye, kulağımda küpedir hep.. :)
Biyologsunuz sanırım, benim çok samimi arkadaşım biyolog olma yolunda son yılı, kızcağız epeyce afalladı hep ezber yapıyor galiba, bunaldı... :)
Bu rumuzu da hayatımdaki insan seçti, o da orman mühendisi; ne yapayım ne yapayım diye düşünürken bunu söyledi ama anlamını sonra söyleyeceğim dedi, sonradan öğrendim çok ısındım rumuzuma.. :)

okunuşu güzel vala kulağa güzel geliyor nick

Back