Albeni al ahnelere taşı beni

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sezen Aksu- vazgeçtim sevenler dinleyebilir mi?

Albeni ses yarışması , al sahnelere taşı beni , amatör ses kayıdım

buldum sayfayı beğendikten sonra çıktı sesiniz güzelmiş başarılar dilerim

Son düzenleme:
sesin de senin kadar çok güzelmiş.

bu bir adım olsun, seni glee project'te görmek isterim

sesin de senin kadar çok güzelmiş.

bu bir adım olsun, seni glee project'te görmek isterim

Teşekkür ederim canım valla yurt dışında olsam başvuruda bulunurdum kesin ama burdan zor yakında yabancı bir ses kayıdı yapıp yükleyeceğim buraya onuda dinlersin

Teşekkür ederim canım valla yurt dışında olsam başvuruda bulunurdum kesin ama burdan zor yakında yabancı bir ses kayıdı yapıp yükleyeceğim buraya onuda dinlersin

yabancı kayıt mı:44::44: hiç dinletmedin bana ,bi tane adele attın ama başka şarkılarda kaydet

yabancı kayıt mı:44::44: hiç dinletmedin bana ,bi tane adele attın ama başka şarkılarda kaydet

müzikli kaydedeceğim güzel bir kayıt , iyileşeyimde atarım sana tabikisi burayada yükleyeceğim baya gaza geldim , kızlar beğendikçe keşke daha önce yapsaydım diyorum

müzikli kaydedeceğim güzel bir kayıt , iyileşeyimde atarım sana tabikisi burayada yükleyeceğim baya gaza geldim , kızlar beğendikçe keşke daha önce yapsaydım diyorum

olsun bundan sonra yaparsınsesinin bu kadar güzel olduğunu bilsem daha önce gaz verirdim ben de sana

hiç anlamam karaokeden eşime seni dinlettim o da gaza geldi sen de söylesene böyle şarkı dedi bu sesle mi dedim , inan duymak bile istemezsin dedim

amanınnn beğendi mi ahmet
senlede gideriz kızım bigün nolcak sölersin yaaa

gidelim vallaaa , senin vardır istanbulda bildiğin yer benim sesim kötü ama denerim söylemeyi

taksimde var hatta cafede odalar yapmışlar kiralıosun birkaç saatliğine sadece sen ve arkadaşların oluyor kimse de duymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…