Albeni al ahnelere taşı beni

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Albeni ses yarışması , al sahnelere taşı beni , amatör ses kayıdım

buldum sayfayı beğendikten sonra çıktı sesiniz güzelmiş başarılar dilerim

Son düzenleme:
sesin de senin kadar çok güzelmiş.

bu bir adım olsun, seni glee project'te görmek isterim :D

sesin de senin kadar çok güzelmiş.

bu bir adım olsun, seni glee project'te görmek isterim :D

Teşekkür ederim canım valla yurt dışında olsam başvuruda bulunurdum kesin ama burdan zor :9: yakında yabancı bir ses kayıdı yapıp yükleyeceğim buraya onuda dinlersin :34:

Teşekkür ederim canım valla yurt dışında olsam başvuruda bulunurdum kesin ama burdan zor :9: yakında yabancı bir ses kayıdı yapıp yükleyeceğim buraya onuda dinlersin :34:

yabancı kayıt mı:44::44: hiç dinletmedin bana ,bi tane adele attın ama:1: başka şarkılarda kaydet :29:

yabancı kayıt mı:44::44: hiç dinletmedin bana ,bi tane adele attın ama:1: başka şarkılarda kaydet :29:

müzikli kaydedeceğim güzel bir kayıt , iyileşeyimde atarım sana tabikisi burayada yükleyeceğim baya gaza geldim , kızlar beğendikçe keşke daha önce yapsaydım diyorum

müzikli kaydedeceğim güzel bir kayıt , iyileşeyimde atarım sana tabikisi burayada yükleyeceğim baya gaza geldim , kızlar beğendikçe keşke daha önce yapsaydım diyorum

olsun bundan sonra yaparsın:1::1:sesinin bu kadar güzel olduğunu bilsem daha önce gaz verirdim ben de sana:9::9::29:

hiç anlamam karaokeden:1::1::1: eşime seni dinlettim o da gaza geldi sen de söylesene böyle şarkı dedi:1::1: bu sesle mi dedim , inan duymak bile istemezsin dedim:9::9::9::9:

amanınnn beğendi mi ahmet :53:
senlede gideriz kızım bigün nolcak sölersin yaaa :24::24::24::24:

gidelim vallaaa , senin vardır istanbulda bildiğin yer:1::1: benim sesim kötü ama denerim söylemeyi:24::24::24:

taksimde var hatta cafede odalar yapmışlar kiralıosun birkaç saatliğine sadece sen ve arkadaşların oluyor kimse de duymuyor :9:

Back