off napsak yaaaaksam yine bizim topige yazalimm burayida aktif tutalim görenler olur bencee
bestem yaw hani direkk yazamam diyosun ya gebelik bölümüne peki yeni bi topik acsann hem gecelik icin hemde yarisma icinnn
nerden oy veriliyor şekerler
canım bir kaç topiğe yazdım şimdi senin aklına uydum vallahi :18::18::18:
dinledim şarkını ilk başta bir ses temizleme var ve o ilk bir kaç kelimede sesi iyi ayarlayamamışsın. yeniden kayıt yapma şansın varsa orayı düzelt derim. Sonrası gayet güzel.
Destekleme işine gelince destekleme kısmına bir form koymuşlar bilgilerini istiyorlar ve ben şahsen onları doldurmak istemediğim için haliyle oy da verememiş oldum kusura bakma. öyle bir şart getirmeselerdi destekleyen daha çok olurdu
dinledim şarkını ilk başta bir ses temizleme var ve o ilk bir kaç kelimede sesi iyi ayarlayamamışsın. yeniden kayıt yapma şansın varsa orayı düzelt derim. Sonrası gayet güzel.
Destekleme işine gelince destekleme kısmına bir form koymuşlar bilgilerini istiyorlar ve ben şahsen onları doldurmak istemediğim için haliyle oy da verememiş oldum kusura bakma. öyle bir şart getirmeselerdi destekleyen daha çok olurdu
d_yesilcik maalesef kaydı yeniden yükleyemiyorum, bir telaşe ile grip olduğum bir zaman diliminde yükledim , erken yükleyip çok destek kazanmaktı amacım ufak hatalarım var ama olsun ,yinede teşekkür ederimformu doldurtma sebepleri oy kullananlara çekilişle hediye vericek olmaları açıklamalarında yazıyor zaten
hediye amacıyla doldurtuyolar da canım ben güvenmiyorum sonra o bilgiler kim bilir kimlerin eline geçecek. Bir bilişimci olarak bu kadar evhamlı olmamı normal karşılamanı bekliyorum. kafadan bir adreste sallamak istemem çünkü belkide gerçekte öyle bir adres vardır başka insanlar ne oluyo demesinler
iyi akşamlar kızlar
bir destekte benden gelıyor bırazdan dınlıyorum suan. kadife gibi sesin maşallah :) benimde sesim güzeldir ama cesaret edemezdim ben o yuzdende tebrık edıyorum seni :)
albeni al beni al beni allll beniiiiiçikolata bisküvü karamellll uyumu buuuuuu al beni allll
napıyosunuz kızlarrrr, bestecim destekçiler ne alemde bakamadım üşengeçlikten
101 destekççi 302 izleyen var canımcım
ya bu sese bu kadar az destekçi olmamalıkk daki dostlarmız lütfen dinleyin , hoşunuza giderse desteklemekten çekinmeyin lütfen
ama 101 destekçi de fena değil dimi
1600 küsür kere desteklenenin yanında sence nasıl
olsun moralini bozma, sen hasta halinle bu kadar destekçi topladıysan sağlam halini düşünemiyorum
bakalım az kaldı yeni kayıtlar yolda geliyor yaneee isteklerede açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?