Albeni al ahnelere taşı beni

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
reklam iyiy yapilmali elab canimm burda az kisi görüyo bence kkk nin yarisindan fazlasi gecelik ve kadin dogum bölümündee:40::40::40::40:

evet hamilelik topicleri çeyiz bölümü falan her yere link atmalı reklam bu sonuçta utanma bestecim

ana:53:neka cok kisi toplamisssss birincii:6::6::6:nasi yapmis bunu:4::4::4::4:yaw su kk daki kizcelerin yarisi oy verse kesin birincisin ama neden vermiyolar ben anlaamdim ya cok üzüldüm simcik:25::25::25:

ya o birinci o ses te ilk elemelerde elendi birde biliomusun seside öle güzel değil dinledim ben:41:

ben öle yazamam yahu utanırım her yere birde demezlermi kıza bak tanımıyoruz etmiyoruz gelmiş oy istiyor bizden , ban yemim sonra bunu yapıpta :18::18::18:

bu banlik bi durummu kii:53:zaten burda topigin varr gizli bi iste yapmiyonn:30:

öyle tabi ama ilk denemede bu kadar kötü sonuç alınca hayal kırıklığı oldu azıcık :31:

öyle düsünme bestemm bence bu yarismada cogunun cevresi kendi ailesi ne destekliyo vala günahlarini almimda belkim bi cok face acip kendine oy verende vardirrr:4::4::4:senin hedefin büyük olmalii:46:ona kalirsa pavarotti ilk ünlü degilken tr gelmis bizim akilli türkler begenmemis adamin sesini bak noldu pavorotti dünyanin tenorü olduu:27::27::27::27::27::27:

öyle düsünme bestemm bence bu yarismada cogunun cevresi kendi ailesi ne destekliyo vala günahlarini almimda belkim bi cok face acip kendine oy verende vardirrr:4::4::4:senin hedefin büyük olmalii:46:ona kalirsa pavarotti ilk ünlü degilken tr gelmis bizim akilli türkler begenmemis adamin sesini bak noldu pavorotti dünyanin tenorü olduu:27::27::27::27::27::27:

evet Norah Jones'a da aynısını yapmışız zaten şimdi ünlü blues şarkıcısı hatun harika sesi var , bende mi öle olcam yane yasak insana nasıl gaz verilcek çok iyi bilion sen varya :9::9::9:

sıkma canını inş sen kazanırsın kazanamasan da olsun ilk adımını attın bundan sonrakilere bakarsın sende artıkın tatlım benim:16::16:

evet Norah Jones'a da aynısını yapmışız zaten şimdi ünlü blues şarkıcısı hatun harika sesi var , bende mi öle olcam yane yasak insana nasıl gaz verilcek çok iyi bilion sen varya :9::9::9:

:27::27::27::27:yaw valla gaz icin demiyom ben sesini valla cok begendimm:46::46::46::46::46::46:yaw benim havam olacakk bu kiscem arkadasim diycemmmmmm:46::46::46::46::46::46::46:

sıkma canını inş sen kazanırsın kazanamasan da olsun ilk adımını attın bundan sonrakilere bakarsın sende artıkın tatlım benim:16::16:

evet bi alistirma yapmis oldun ilk heyecani atlatmis oldunnn :46::46::46:ama durun bi bakim daha hersey bitmedii:10::10::10::10::10::10::10:

best bak topiğine yavaş yavaş gelenler oldu inş cumartesiye kadar oylarında artar:52::52:

ben o ilk 15 de değilim canım vala onu biliorum :5::5::5:

off napsak yaaa:25::25::25::25:aksam yine bizim topige yazalimm :28::28::28:burayida aktif tutalim görenler olur bencee:27::27:

bestem yaw hani direkk yazamam diyosun ya gebelik bölümüne peki yeni bi topik acsann hem gecelik icin hemde yarisma icinnn:28::28::28:

Back