Albeni al ahnelere taşı beni

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
reklam iyiy yapilmali elab canimm burda az kisi görüyo bence kkk nin yarisindan fazlasi gecelik ve kadin dogum bölümündee

evet hamilelik topicleri çeyiz bölümü falan her yere link atmalı reklam bu sonuçta utanma bestecim

ananeka cok kisi toplamisssss birinciinasi yapmis bunuyaw su kk daki kizcelerin yarisi oy verse kesin birincisin ama neden vermiyolar ben anlaamdim ya cok üzüldüm simcik

ya o birinci o ses te ilk elemelerde elendi birde biliomusun seside öle güzel değil dinledim ben

ben öle yazamam yahu utanırım her yere birde demezlermi kıza bak tanımıyoruz etmiyoruz gelmiş oy istiyor bizden , ban yemim sonra bunu yapıpta :18::18::18:

bu banlik bi durummu kiizaten burda topigin varr gizli bi iste yapmiyonn

öyle tabi ama ilk denemede bu kadar kötü sonuç alınca hayal kırıklığı oldu azıcık

öyle düsünme bestemm bence bu yarismada cogunun cevresi kendi ailesi ne destekliyo vala günahlarini almimda belkim bi cok face acip kendine oy verende vardirrrsenin hedefin büyük olmaliiona kalirsa pavarotti ilk ünlü degilken tr gelmis bizim akilli türkler begenmemis adamin sesini bak noldu pavorotti dünyanin tenorü olduu

evet Norah Jones'a da aynısını yapmışız zaten şimdi ünlü blues şarkıcısı hatun harika sesi var , bende mi öle olcam yane yasak insana nasıl gaz verilcek çok iyi bilion sen varya

sıkma canını inş sen kazanırsın kazanamasan da olsun ilk adımını attın bundan sonrakilere bakarsın sende artıkın tatlım benim

evet Norah Jones'a da aynısını yapmışız zaten şimdi ünlü blues şarkıcısı hatun harika sesi var , bende mi öle olcam yane yasak insana nasıl gaz verilcek çok iyi bilion sen varya

yaw valla gaz icin demiyom ben sesini valla cok begendimmyaw benim havam olacakk bu kiscem arkadasim diycemmmmmm

sıkma canını inş sen kazanırsın kazanamasan da olsun ilk adımını attın bundan sonrakilere bakarsın sende artıkın tatlım benim

evet bi alistirma yapmis oldun ilk heyecani atlatmis oldunnn ama durun bi bakim daha hersey bitmedii

best bak topiğine yavaş yavaş gelenler oldu inş cumartesiye kadar oylarında artar

ben o ilk 15 de değilim canım vala onu biliorum

off napsak yaaaaksam yine bizim topige yazalimm burayida aktif tutalim görenler olur bencee

bestem yaw hani direkk yazamam diyosun ya gebelik bölümüne peki yeni bi topik acsann hem gecelik icin hemde yarisma icinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…