Albeni al ahnelere taşı beni

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
106
Kırklareli
Arkadaşlar merhaba albeni yarışma düzenlemiş, bende katılmaya karar verdim , ses kaydı yaptım yükledim facebook üzerinden , sizlerden de destek bekliyorum dinleyip beğenirseniz eğer destekler misiniz beni??? Beste Öztürk yazınca çıkıyor kayıdım . İyi kötü her türlü yoruma açığım buradan da

https://apps.facebook.com/alsahnele...JNnIJbS6RIAPt9kJtSkRwM7I9AZDZD&fuid=576897199

ilk tanıtım sayfası çıkıyor orada uygulamaya başla yazıyorsa önce orayı tıklayın , sonra video izle/destekle yazan yeri tıklayacaksınız sonra üstte arama yerine beste öztürk yazarsanız videom çıkıyor. destekle tıkaldığınızda form doldurmanızı istiyor bu süpriz hediye kazanmanızı sağlayacağı için isteniyor , zaten doğru bilgiler girmenize gerek yok , sallamasyon şeylerle doldurabilirsiniz. şimdiden teşekkürler
(inşallah yasak birşey yapmamışımdır )

Son düzenleme:
sesin de şarkın da çok güzel arkadaşımmmm başarılarrr , bakalım nolucak sonuç

sesin de şarkın da çok güzel arkadaşımmmm başarılarrr , bakalım nolucak sonuç

kuzummm çok merak ediyorum bende valla gerçi maksat eğlenmek hemde denemek hani belki birşey olmaz ama yapmadım demiim dimi

kuzummm çok merak ediyorum bende valla gerçi maksat eğlenmek hemde denemek hani belki birşey olmaz ama yapmadım demiim dimi

aynen denemekten ne çıkar kiii, ben de az cesaret edebilseydim belki yüklerdim hiç de hoş olmayan sesimi sonuçta bi yarışmaa, ama sen kazanırsın inşallah
şarkı seçiminde kararsız kaldın ama en doğru şarkıyı seçtin benceee

6 7 kişiye sordum herkes bunu seçti sende çok ısrarcı oldun vala dedim var bunda bi iş koydum gitti işte

başarılar dilerim şimdi dinledim ve sesinde seçtiğin parçada harika iyi haberler bekliyoruz

canım destekliyim dedim ama verdiğin link te bir erkek çıkıyor isminide arattım ama çıkmadı ben bulamadım galibaa

canım destekliyim dedim ama verdiğin link te bir erkek çıkıyor isminide arattım ama çıkmadı ben bulamadım galibaa

orada video izle destekle var sağ tarafta . orayı tıklayacaksın beni görürsün canımcım

Son düzenleme:
orada video izle destekle var sağ tarafta . orayı tıklayacaksın beni görürsün canımcım

gördüm canım ve destekledimmm bu arada senide görmüş oldum çok şekersinn ağzına sağlıkk zor bir parça söylemişsin nakarat insanı yoruyor bende çok söylerdim bi aralar ama 1 senedir tık yokk hadi bakalım başarılar diliyorum...

teşekkür ederim kuzum çok sağolllll

albeniii al sahnelere taşı besteyiii karaokeler kesmedi artık seni desene bestoşummm sahne yıldızı olcan başımıza

Aman da aman beste nin ne guzel sesi varmis ole
Canimm cok guzel bir parca ve cok guzel yorumlamissin.
Telefndan yaziyorum yarin pcden de destegimi verecegim

Benimde şarkı soyleyesim geldi ii mi

Aman da aman beste nin ne guzel sesi varmis ole
Canimm cok guzel bir parca ve cok guzel yorumlamissin.
Telefndan yaziyorum yarin pcden de destegimi verecegim

Benimde şarkı soyleyesim geldi ii mi

teşekkür ederim canımmmm
o zaman seni de bekliyorummm sende katılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…