Albeni al ahnelere taşı beni

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

best_

♥♪♫ i love singing ♥&#983
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
3.223
0
106
Kırklareli
Arkadaşlar merhaba albeni yarışma düzenlemiş, bende katılmaya karar verdim , ses kaydı yaptım yükledim facebook üzerinden , sizlerden de destek bekliyorum dinleyip beğenirseniz eğer destekler misiniz beni??? Beste Öztürk yazınca çıkıyor kayıdım . İyi kötü her türlü yoruma açığım buradan da :3::3::3:

https://apps.facebook.com/alsahnele...JNnIJbS6RIAPt9kJtSkRwM7I9AZDZD&fuid=576897199

ilk tanıtım sayfası çıkıyor orada uygulamaya başla yazıyorsa önce orayı tıklayın , sonra video izle/destekle yazan yeri tıklayacaksınız sonra üstte arama yerine beste öztürk yazarsanız videom çıkıyor. destekle tıkaldığınızda form doldurmanızı istiyor bu süpriz hediye kazanmanızı sağlayacağı için isteniyor , zaten doğru bilgiler girmenize gerek yok , sallamasyon şeylerle doldurabilirsiniz. şimdiden teşekkürler :16:
(inşallah yasak birşey yapmamışımdır )

Son düzenleme:
sesin de şarkın da çok güzel arkadaşımmmm başarılarrr :16::16::16::16:, bakalım nolucak sonuç:34:

sesin de şarkın da çok güzel arkadaşımmmm başarılarrr :16::16::16::16:, bakalım nolucak sonuç:34:

kuzummm çok merak ediyorum bende valla gerçi maksat eğlenmek hemde denemek hani belki birşey olmaz ama yapmadım demiim dimi :9::9::9::9:

kuzummm çok merak ediyorum bende valla gerçi maksat eğlenmek hemde denemek hani belki birşey olmaz ama yapmadım demiim dimi :9::9::9::9:

aynen denemekten ne çıkar kiii, ben de az cesaret edebilseydim belki yüklerdim hiç de hoş olmayan sesimi:9::9::9::9: sonuçta bi yarışmaa, ama sen kazanırsın inşallah:29::29:
şarkı seçiminde kararsız kaldın ama en doğru şarkıyı seçtin benceee:34::34:

aynen denemekten ne çıkar kiii, ben de az cesaret edebilseydim belki yüklerdim hiç de hoş olmayan sesimi:9::9::9::9: sonuçta bi yarışmaa, ama sen kazanırsın inşallah:29::29:
şarkı seçiminde kararsız kaldın ama en doğru şarkıyı seçtin benceee:34::34:

6 7 kişiye sordum herkes bunu seçti sende çok ısrarcı oldun vala dedim var bunda bi iş koydum gitti işte:8::8::8:

başarılar dilerim şimdi dinledim ve sesinde seçtiğin parçada harika :nazar: iyi haberler bekliyoruz

canım destekliyim dedim ama verdiğin link te bir erkek çıkıyor :1: isminide arattım ama çıkmadı :50: ben bulamadım galibaa

canım destekliyim dedim ama verdiğin link te bir erkek çıkıyor :1: isminide arattım ama çıkmadı :50: ben bulamadım galibaa

orada video izle destekle var sağ tarafta . orayı tıklayacaksın beni görürsün canımcım

Son düzenleme:
orada video izle destekle var sağ tarafta . orayı tıklayacaksın beni görürsün canımcım

gördüm canım ve destekledimmm :1:bu arada senide görmüş oldum çok şekersinn :21: ağzına sağlıkk zor bir parça söylemişsin nakarat insanı yoruyor bende çok söylerdim bi aralar ama 1 senedir tık yokk hadi bakalım başarılar diliyorum...

gördüm canım ve destekledimmm :1:bu arada senide görmüş oldum çok şekersinn :21: ağzına sağlıkk zor bir parça söylemişsin nakarat insanı yoruyor bende çok söylerdim bi aralar ama 1 senedir tık yokk hadi bakalım başarılar diliyorum...

teşekkür ederim kuzum çok sağolllll:16::16::16:

albeniii al sahnelere taşı besteyiii:52::52::52: karaokeler kesmedi artık seni desene bestoşummm:1::1: sahne yıldızı olcan başımıza:9::9:

Aman da aman beste nin ne guzel sesi varmis ole:31:
Canimm cok guzel bir parca ve cok guzel yorumlamissin.
Telefndan yaziyorum yarin pcden de destegimi verecegim:16:

Benimde şarkı soyleyesim geldi ii mi:1:

Aman da aman beste nin ne guzel sesi varmis ole:31:
Canimm cok guzel bir parca ve cok guzel yorumlamissin.
Telefndan yaziyorum yarin pcden de destegimi verecegim:16:

Benimde şarkı soyleyesim geldi ii mi:1:

teşekkür ederim canımmmm:16::16::16:
o zaman seni de bekliyorummm sende katılll

Back