• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Albayrak: Marketlerle konuşacağız

Eee.. 5 gun olmus.. Ne yapmis? Konusmus mu marketlerle? Indi mi fiyatlar?:KK53:

Eee.. 5 gun olmus.. Ne yapmis? Konusmus mu marketlerle? Indi mi fiyatlar?:KK53:
Bizim marketi aramamış sanırım yada hat kesildi konuşamadılar. Koskoca bakan ayağına gelecek de değil ya.
Eee biz marketi görüşmeye götüremeyeceğimize göre bu fiyatlar azalmıyor artmaya devam ediyor.
Saçmaladın demeyin öyle bakana böyle halk.......

Bizim marketi aramamış sanırım yada hat kesildi konuşamadılar. Koskoca bakan ayağına gelecek de değil ya.
Eee biz marketi görüşmeye götüremeyeceğimize göre bu fiyatlar azalmıyor artmaya devam ediyor.
Saçmaladın demeyin öyle bakana böyle halk.......
Yok canim.. Konusmustur ama soz geciremedi demek ki.. Atsinlar iceri de gorsun.. :KK53: Koskoca adam yalan mi soylucek? Konuscam dedi ya..:KK70:

Bizim marketle ne zaman konuşacak Bakan Bey ona göre alışverişe çıkacağız da:işsiz:

valla benim istediğim rakamlar hiç yok, taze fasülye 19.9, tamam mevsimi değil ama o ne yaw:KK53::KK53::KK53: hatta bi karnıbahara 15 lira verdim geçen, onun mevsimi... yani sadece tavuk yesen daha karlı:KK53:
Chess alemsin :KK70:ama haklısın, kış sebzesi olmayanların pahalı olması normal olabilir ama karnabahar, pırasa, havuç gibi sebzelerin 8-10 lira olması açıklanabilecek gibi bir pahalılık değil, tavuk dedin de bir gerçeğe parmak bastın, son birkaç aydır çok dikkatimi çekmeye başladı, zincir marketlerde tavuk ürünlerinin saklandığı dondurucularda bütün tavuk, tavuk pirzola gibi ürünler dururken taşlık ve tavuk ciğerleri bitmiş oluyor, onlar ucuz bir paketi 4,50 ila 5 lira arası birşey tutuyor, yakın gelecekte tavuk sakatatlarına güncelleme gelirse şaşırmayacağım zira insanlar kırmızı et alamayınca büyükbaş hayvanların sakatatlarına yönelmişti, ciğer, böbrek derken bir güncelleme ciğer uçtu, kokoreç karaborsaya düşmüştü bir ara, dil, yumurtalık gibi sakatatların kilosu 5 lira civarıyken 30-40 liralara gelmişti.

49268400_368687253957484_716996025008521216_n.jpg

Maalesef resim cikmiyor. Sonra gene denerim.

Son düzenleme:
Chess alemsin :KK70:ama haklısın, kış sebzesi olmayanların pahalı olması normal olabilir ama karnabahar, pırasa, havuç gibi sebzelerin 8-10 lira olması açıklanabilecek gibi bir pahalılık değil, tavuk dedin de bir gerçeğe parmak bastın, son birkaç aydır çok dikkatimi çekmeye başladı, zincir marketlerde tavuk ürünlerinin saklandığı dondurucularda bütün tavuk, tavuk pirzola gibi ürünler dururken taşlık ve tavuk ciğerleri bitmiş oluyor, onlar ucuz bir paketi 4,50 ila 5 lira arası birşey tutuyor, yakın gelecekte tavuk sakatatlarına güncelleme gelirse şaşırmayacağım zira insanlar kırmızı et alamayınca büyükbaş hayvanların sakatatlarına yönelmişti, ciğer, böbrek derken bir güncelleme ciğer uçtu, kokoreç karaborsaya düşmüştü bir ara, dil, yumurtalık gibi sakatatların kilosu 5 lira civarıyken 30-40 liralara gelmişti.

valla evdekiler yemediğinden hiç dikkat etmemiştim, aman sus sus ondan da ötv alırlar falan:ruh::ruh::ruh:

valla evdekiler yemediğinden hiç dikkat etmemiştim, aman sus sus ondan da ötv alırlar falan:ruh::ruh::ruh:
:KK70:
Benim dikkatimi çekiyor çünkü bizim 4 patili tavuk taşlığını seviyor, geçen gün markete girdim son bir tane taşlık kalmış ışık hızıyla aldım kasada ödeme yaparken arkamdan bir kadın geldi taşlık soruyor, kasiyer kızda maalesef sonuncuyu hanımefendi aldı dedi.

Ay tövbe komedi gibi ama gerçek, resmen zincir marketlerin her şubesini gezip taşlık arıyoruz, birkaç ay öncesine kadar böyle bir durum yaşanmıyordu, ki yazın mangalcılar paket paket ızgaralık tavuklar alırdı, mangalda yapılacak tüm tavuk ürünleri tükenir ama taşlıkla tavuk ciğeri bol bol bulunurdu, şimdi tam tersi oluyor:KK14:

Back