Ahahshshufuf ulanLok sesi geldi kulağıma hahahadjdkjdjd
Araştırmaya girmiş işte ne kurcalıyonYol üstünde benzinlik falan dururken araştırma hastanesinin tuvaletini neden kullandınız? Acelemiz vardı demişsiniz ama daha uzun iş değil mi oraya girmek?
Bende bunu düşündüm.Yol üstünde benzinlik falan dururken araştırma hastanesinin tuvaletini neden kullandınız? Acelemiz vardı demişsiniz ama daha uzun iş değil mi oraya girmek?
Elimden gelse hastanelerde nefes bile almam, arkadaş tuvalet kıtlığı varmış gibi oraya girmiş.Bende bunu düşündüm.
Restoran olur.
Dinlenme tesisi olur bir dünya yer var.
Hastane çok riskli bir tercih.
Bir kez KV oğlum dışarda WC ihtiyacı olunca hastaneye götürmüş.
Çocuk iğne filan yedi öyle toparlandı.
Eğitim hastanesinin hemen arkasında perşembe pazarı vardı odayı gezdik. Kardeşim küçük olduğu ve sıkılıp gidelim diye tutturduğu için en yakın olarak oraya girdik. Nereden bileyim böyle olacağınıElimden gelse hastanelerde nefes bile almam, arkadaş tuvalet kıtlığı varmış gibi oraya girmiş.
kontrol ettiniz mi mikrop falan kapmış mısınız?Merhaba tatil için alanyaya geldik yol üstünde araştırma hastanesinin tuvaletini kullandık büyük tuvaletimi yaptım ve yukarıya doğru idrar sıçraması bir oldu cinsel ve anüs bölgeme geldi affedersiniz. normalde böyle şeylere dikkat ederim ama dalgınlığıma geldi. acelemiz var diye hızlıca peçeteleri ıslatıp sildim bir de arabaya gidince ıslak mendille sildim şu an yoldayız ama içim hiç rahat değil hastalık bulaşma enfeksiyon kapma riski var mıdır
Merhaba şimdilik bir sıkıntı yok ama mikrop kapmış olsam 1 günde belirti vereceğini sanmıyorum. Ben hijyenik değil diye klozet kullanmazdım başıma alaturkada geldi. Yani şimdi çok detaylı yazmadım hassas yerlere az sıçradı iç bacak kısmına geldi çoğu. Az da olsa mikrop varsa bulaşır gerçi. Aman cinsel hastalık bulaşmasın da mikrobu falan atlatırımkontrol ettiniz mi mikrop falan kapmış mısınız?
Ben klozet bile kullanırken peçete koyuyorum ki su sıçramasın, bir de deliği tutturmayın canım aaa :)
Bir de ölsem dışarda wc kullanmam özettikle büyük tuvalet için İ M K A N S I Z, çocukluğumdan beri tuttuğum için bir gün tuvaletimi tutabiliyorum ama belki bu sizin için zordur
geçmiş olsun
çok çok geçmiş olsun ay bir daha dışarda gitmeyin wcye, inşallah bir şey kapmamışsınızdırMerhaba şimdilik bir sıkıntı yok ama mikrop kapmış olsam 1 günde belirti vereceğini sanmıyorum. Ben hijyenik değil diye klozet kullanmazdım başıma alaturkada geldi. Yani şimdi çok detaylı yazmadım hassas yerlere az sıçradı iç bacak kısmına geldi çoğu. Az da olsa mikrop varsa bulaşır gerçi. Aman cinsel hastalık bulaşmasın da mikrobu falan atlatırım
Antalya da korona virüs aşırı patladı. Benden söylemesi. Ablam otelde virüs oldu. Alt komşum da virüsMerhaba tatil için alanyaya geldik yol üstünde araştırma hastanesinin tuvaletini kullandık büyük tuvaletimi yaptım ve yukarıya doğru idrar sıçraması bir oldu cinsel ve anüs bölgeme geldi affedersiniz. normalde böyle şeylere dikkat ederim ama dalgınlığıma geldi. acelemiz var diye hızlıca peçeteleri ıslatıp sildim bir de arabaya gidince ıslak mendille sildim şu an yoldayız ama içim hiç rahat değil hastalık bulaşma enfeksiyon kapma riski var mıdır
Çok teşekkür ederimçok çok geçmiş olsun ay bir daha dışarda gitmeyin wcye, inşallah bir şey kapmamışsınızdır
İçimi rahatlattınız teşekkür ederimBenzinlik mi yoktu da hastane tuvaletine girdiniz ? Çok ilginç:)
Bir şey olmaz ya, amaaan. Taktikca asıl hasta olursun.
Ben şeyde girdim tuvalete,böyle toitoi yazan kabinler var .Eki Görüntüle 3104347 İçinde sifon bile yok, kemal Sunal filminde dediği gibi 'delik var, içinde ne var? Poh var' tam böyle bir şey
İçine kusan sıçan peçete atan,ne varsa duruyor. Bedava olduğu için temizleyen de Allah bilir kaç ayda gelip temizliyor. İnsanlık ırkından iğrendiğim bir andı ama altıma kaçırmak uzereydim ve WC soracak bir dükkan bile yoktu,müşkül durumdaydim, yaptım geçtim.
Sonra hayatıma devam ettim
Senin gibi düşünecek olsaydım tatilim de zehir olurdu. Merak etme, bir şey olmaz.
Ha diyelim ki oldu, olan olmuş biten bitmiş, tedavini olursun bir hastalık çıkarsa da. Ne olacak yani