Alanya'da hastane ve doktor tavsiyesi aciil lütfen

yasemin4641

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
37
1
86
Antalya
arkadaşlar 27. haftamdayım ama doktorumdan hiç memnun değilim,alanyada iyi bir doktor ve hastane tavsiyeniz varmı.Birde ben normal doğum istiyorum. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

merhaba bebeişini sağlıkla kucağına alırsınm inşallah.. bende alanyada oturuyorum, doktor konusunda bende tedirginliklerim var.. ben tedavi sürecinde baya sordum etrafıma, cahit tüver ile Vurl dağlıyı tavsiye etti herkes.. bende vural dağlıya başladım hastane olsun diye, onunla da hamile kaldım.. şimdilik memnunum aslında ama çok yoğun olduğu için geçiştiriyo gibi hissediyorum.. senin doktorun kim bu arada... vural beyi düşünebilrisin yinede, çok hastası var demekki insanlar memnun...

ahh canlarım benim kk da çok geç gördüğüm 2 msj..cahit tuver büyük oğlumun vural bey küçük oğlumu doktoru..ama ikisi arasında tercih yapılacaksa kesinlikle cahit bey..derim hem güler yüzlü espirili hemde çok dikkatli bir doktor..benim oğlumun sağ böbreğinede 2 tane kist var cahit bey ben 4 aylık hamileyken bunu fark etti .sonradan tanıştığımız dr lar hemşireler doktorunuz hakkaten çok dikkatliymiş dediler..takip etmemize erken teşhis konmasına sebeb olduğu için ona minnettarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…