Merhaba arkadaslar,
Yurtdisinda yasiyorum fakat önumuzdeki yaz evlenip Alanya'ya yerlesecegim. Oradayken bir cok mobilyaci gördum, secenekler cok fazla, Istikbal'den tutun da Tepe Home'a kadar bir suru firmanin bayiileri var ama ben siradan degil, degisik bir seyler olsun istiyorum. Sonucta mobilya dedigin 1 kere alinip uzun yillar kullanilacak. Simdi icinizde Alanya'da yasayanlar varsa onlara sormak istiyorum cunku su siralar gidebilme sansim yok. Yakin bir zamanda Bucca Home (tam net hatirlamiyorum Bucca Home ya da Bucca Home Concept) diye bir yer acilmis. Nisanlim önunden gecerken görmus. Internetten biraz arastirdim ama direkt Alanya ile ilgili bir sey bulamadim. Country tarzi mobilyalar var (bu arada Country hastasiyim o yuzden ilgimi cekti)
Sormak istedigim aranizda gidip, yakindan gören var mi? Internet sayfasinda her sey guzel gözukuyor ama biliyorsunuz bazen resimle gercek cok farkli olabiliyor. Eger giden, gören, bilen varsa ve paylasmak isterse cok sevinirim, isimi baya kolaylastirmis olursunuz Simdiden cok tesekkurler.