dedigin sayfayı bulamadım canım ama buraya yazdım nerdesinizki
canım ilk sayfada mayıs 2010 da aşılama yaptıranlar topiği
açıklamalar için teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dedigin sayfayı bulamadım canım ama buraya yazdım nerdesinizki
kızlar bel ağrısı aşırı olunca tutmuyor
anira ben 3 defa asilama yaptirdim tutmadi bu yaz gaziantep^te tüp bebek yaptirmayi dusunuyorum ordaki merkez iyimi bir bilgin varmi
üzülme canımsın ,bende çok yaşadım.ama sanırım doğru
Aniraa ordamısınnn ...ewet dusundugum gıbı bekledım dr dedıgı gıbı ama malesef adet oldumm hemde cok kotu kanamam oldu bgn adetımın 3.gunu yrn dr randevum var 3. asılamam dı olmadı sımdı sana danısıyorum ben tup bebekmı yaptırım yoksa beklıyımmı *??? ne dersın??? bu arada senın durumun nasıl ıyımısın bebısınleee?
Aniraa ordamısınnn ...ewet dusundugum gıbı bekledım dr dedıgı gıbı ama malesef adet oldumm hemde cok kotu kanamam oldu bgn adetımın 3.gunu yrn dr randevum var 3. asılamam dı olmadı sımdı sana danısıyorum ben tup bebekmı yaptırım yoksa beklıyımmı *??? ne dersın??? bu arada senın durumun nasıl ıyımısın bebısınleee?
benim bel ağrım oldu ama aşırı değildi. bak canım sıkıldı ama nadiren oldu gerçi benim masa başı işim sürekli oturmaktanda oluyor tabi düzgün oturmuyoruzda. hayırlısı artık
selam,durum ne canım artık sona azkaldı acayip heyecanlanıyom senin için. içime doğuyor sen hamile olacan inşallah
iyi diyorlar canım benim doktoruda orayla çalışıyor bekir çelik çok memmunum gelirsen yardımcı olurum
sizde problem neydi. hiç hamilelik geçirdinmi. şuana kadar hiç hamilelik olmadıysa tüb bebek öneriyorlar canım ben aşılamayla kalmıştım
kızlar bende aşılama yaptıracağım bakalım allah nasip edecekmi inşallah ahyırlısından eder haziran ilk haftası adetimde gideceğim bakalım iğne verecek doktor pek bir bilgim yok nasıl olacak ne kadar kullanacağım iğneleri aşılama 1 keremi yapılacak yoksa yumurtlama dönemi boyunca bir kac defamı yapılacak cevap yazarmısısnız
şimdi netten okuyorum da 3 ay boyunca lekelenme şeklinde kanaması olanlar varmış. ama aşılamadan hemen sonra başlamış hep kanamalar. ben de aşılama olduğum gün akşama doğru hafif bir lekelenme oldu ama sonra geçti taa ki bugüne kadar. amaaaaaaann bilmiyorum çok moralim bozuk dayanmak çok zor. sabah sabah hüngür şakır ağladım yine. allah herkesin yardımcısı olsun ve dayanma gücü versin...