Cilt Bakımı Ürünleri Alaçatı sabunları hakkında bilgi....

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

blk10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
968
1
46
arkadaslar alaçatı sabunlarını deneyen varmı kullanan bılgı verebılırmı

arkadaslar alaçatı sabunlarını deneyen varmı kullanan bılgı verebılırmı

bu mesajdan sonra istanbul real mağaza cıkışında tesadüfen sabunlarla karşılaştım.hemen ilgili belgelerini sordum bana gösterdikleri belge bir tanıtım broşürüydü ve sadece sağlık bakanlığı onay belgesi vardı.
cok güldüm nerde bunun organikliği bitkiselliği icinde kullanılan boyaların doğallığı??????
arkadaşlar lütfen biraz bilicli olmaya gayret gösterelim.
bilenler bilmeyenlere anlatırsa daha kolay öğreniriz...

bende denemek ıcın aldım arakadasım ama ne yalan sölim ıkı kullandım bıraktım begenmedım yanı...

ben doğal sabun hastası biriyim, daha önce de Edremit'ten almıştım ama bittikleri için alaçatı sabunlarını kullanabilirim düşüncesiyle internetten araştırdım.koklayıp ellemeden alamayan birisiyim, en yakın bayiyi buldum ve gittim.Armoniparkın içindeydi yeri.Realdekini bilemiyorum ama bahsettiğiniz Sağlık bakanlığı onayı her ürüne verilebilen bir şey değil.ürünlerle ilgili tek tek bilgileri aldım. özellikle sedef ve egzama ile ilgili sabunları kantaron ve ardıç katrandan tereddüt ederek aldım. satarken çok emindiler ve sonucu öğrenmek için akrabamı aradığımda Allah razı olsun,çok iyi geldi denildiğinde güvenim arttı.satış temsilcisi, katkı boyası olmadığını söyledi, olsaydı suyla birlikte renginin de çıkması gerekiyormuş. bilirsiniz duş jellerini kullandığımızda keseye sürerken boyaları akar. kendime de bergamot sabunu aldım,muhteşem bir kokusu var.bu zamanda gerçekten doğal ürünleri bulmak gerçekten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…