• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alacağım eşyalar ve duvar rengi konusunda yardımcı olurmusunuz

Iyi fikir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
1.018
215
123
merhaba arkadaşlar yakın zamanda kendi evimize geçeceğiz inşallah ama bir kaç konuda çok kararsız kaldım size sormak istediğim oturma odamı ne renk boyatmalıyım evin genelini kırık beyaz tonlarında boyatacağım ama oturma odam farklı bir renk olsun istiyorum günümü orada geçireceğim için sıcak samimi bir ortam yaratmak istiyorum ve birde yatak odasına almayı düşündüğüm yataklar konusunda yardım bekliyorum eşyaları ıkeadan alacağım

ilk olarak oturma odasına bu koltuktan ikitane alacağım

$PE189161[1].webp

tv sehpasının üzerine asacağım raf

CONFIG]602228[/ATTACH]

buda alacağım tv sehpasının bir benzeri onun resmini bulamadım ama bunun beyaz ve ayasız modeli diye anlatayım

$ikeatvunitesifaw95ı92q351[1].webp

halı olarakta koltuğun rengine çok yakın bir halıfleksim var odaya halı olarak boydan boya onu koyacağım. perde olarak düz tül ve desenli fonlar düşünüyorum durum böyle sizce odanın duvar rengi ne olmalı

birde yatakodama alacağım karyola konusunda yardım bekliyorum iki model var aklımda

birincisiEki Görüntüle 602232 Eki Görüntüle 602233 Eki Görüntüle 602234
bu takımı oluşturmak dolap almayacağım odamda küçük bir giyinme odası var yatağı ve diğerlerini koyacağım alan çok büyük değil

ikinciside $DSC02142[1].webp$DSC02137[1].webp bu karyola ve takımı olan şifonyeri almak komidin olarak kullanılacak yer yatak başında mevcut.. bunumu tercih etmeliyim çok kararsız kaldım

umarım derdimi anlatabilmiş ve resimleri doğru ekleyebilmişimdir..

$PE302105[1].webp buda eklenmemiş koltuk çok dağınık oldu kusurabekmayın ilk defa resim ekliyorum :(

her sey sade ve beyaz ağırlıklı olacak sanırım oturma odanın duvarlarını ithal duvar kağıdıyla renklendir bence pırıltılı bir şey olsun beyaz simli üzerine küçük yeşil çiçekler olabilir mesela ona uygun birkaç aksesuarla tamamlarsın duvar kağıdını sadece bir duvarda kullan tabi tüm odada değil..ben yeşilin huzur verdiğini düşünüyorum oturma odalarında..

her sey sade ve beyaz ağırlıklı olacak sanırım oturma odanın duvarlarını ithal duvar kağıdıyla renklendir bence pırıltılı bir şey olsun beyaz simli üzerine küçük yeşil çiçekler olabilir mesela ona uygun birkaç aksesuarla tamamlarsın duvar kağıdını sadece bir duvarda kullan tabi tüm odada değil..ben yeşilin huzur verdiğini düşünüyorum oturma odalarında..

duvar kağıdına bütçe ayırabilirmiyim bilmiyorum evi alınca sıkıntıya girdik biraz birde mobilya masrafı çıkınca zorluyor bizi ama dediğin gibi duvar kağıdı çok hoş olurdu bende çok seviyorum yeşil tonlarını hatta düşündüğüm renklerden biri, aklımda bu iki renk var

$IcCephe_Klasik02_85004395_03[1].webp

oturma odası denince hep bu resim geliyo aklıma çok isterdim böyle bi odam olsunn...
.
oturma-odas%C4%B1-dekorasyonu-11.jpg

ama şunlar da hoş...
pembe-a%C3%A7%C4%B1k-kahve-koltuk-yast%C4%B1k-ve-oturma-odas%C4%B1-dekorasyon-fikirleri.jpg

pembe-koyu-kahve-klasi-salon-dekorasyonu.jpg

renkli-oturma-odasi-04.jpg

oturma-odas%C4%B1-%C3%B6nerileri-11.gif

sari-oturma-odasi-dekorasyonu.jpg

yatak odası deyince de benimki öyle olamasa da (ama şimdilik)beyaz ve mavi beyaz ve pembe gibi soft ve rahatlatıcı renklerden oluşmalı...

hepsi çok güzel, mobilyalar harika sanırım bu tarz mobilyalar tepe home da var ama fiyatlar çok yüksek piyasadaki modellerde belli keşke bu zevke sahip bizimde ulaşabileceğimiz fiyatlara sahip firmalar olsa teşekkürederim

hepsi çok güzel, mobilyalar harika sanırım bu tarz mobilyalar tepe home da var ama fiyatlar çok yüksek piyasadaki modellerde belli keşke bu zevke sahip bizimde ulaşabileceğimiz fiyatlara sahip firmalar olsa teşekkürederim

ben beyaz ikea yatak odasını beğendim, kendi yatak odamı bulamasam o takımı alacaktım zaten :) tv üniesi falan da güzel hemnes serisini ben oldum olası beğenirim. ayakkabılığım hemnes benim de.

ikea'Dan alışveriş yapmanın en güzel yanı ordaki mimarlar çok yardımcı oluyor mevcut kataloglardan da faydalanabilirsin. ben simli duvar kağıdına kesinlikle karşıyım yukarıdaki arkadaşım kusura bakmasın :) ikea ile simin hiç alakası yok. açık tonlara boyatırsanız duvarını her renk uyar beyaza. açık mavi, açık pembe, lila, su yeşili, gri. artık nasıl istiyorsanız.

Son düzenleme:
ben beyaz ikea yatak odasını beğendim, kendi yatak odamı bulamasam o takımı alacaktım zaten :) tv üniesi falan da güzel hemnes serisini ben oldum olası beğenirim. ayakkabılığım hemnes benim de.

ikea'Dan alışveriş yapmanın en güzel yanı ordaki mimarlar çok yardımcı oluyor mevcut kataloglardan da faydalanabilirsin. ben simli duvar kağıdına kesinlikle karşıyım yukarıdaki arkadaşım kusura bakmasın :) ikea ile simin hiç alakası yok. açık tonlara boyatırsanız duvarını her renk uyar beyaza. açık mavi, açık pembe, lila, su yeşili, gri. artık nasıl istiyorsanız.

ıkeada dekorasyon için yardımcı olan mimarlarmı var çok iyi oldu bunu öğrendiğim bilmiyordum :) evin geneli kırık beyaz tonlarında olacak hatta bir dekorasyon dergisinde kemik beyazı diye bir renk görmüştüm hoşuma gitmişti o renk ama boya markalarında göremedim o rengi, yatak odası içinde beyaz takımı tercih edeceğim muhtemelen bu durumda yatak odasınıda oturma odasının rengine boyatacağım yine en iyi seçenekler yeşil ve pembe gibi görünüyor tabii yeni fikirlere açığım nede olsa akıl akıldan üstündür :)

ıkeada dekorasyon için yardımcı olan mimarlarmı var çok iyi oldu bunu öğrendiğim bilmiyordum :) evin geneli kırık beyaz tonlarında olacak hatta bir dekorasyon dergisinde kemik beyazı diye bir renk görmüştüm hoşuma gitmişti o renk ama boya markalarında göremedim o rengi, yatak odası içinde beyaz takımı tercih edeceğim muhtemelen bu durumda yatak odasınıda oturma odasının rengine boyatacağım yine en iyi seçenekler yeşil ve pembe gibi görünüyor tabii yeni fikirlere açığım nede olsa akıl akıldan üstündür :)

koçtaş'larda hangi rengi istiyorsanız o rengi yapıyorlar makina ile illa ismi olan ana renklerden biri olmasına gerek yok büyük bir katalog var ordan numarasını beğendiğinizi yaparlar.

evet evet ikea'da yardımcı olurlar odaların boyunu enini not edip gidin orda bilgisayarda hemen planlamasını bile yaparlar eşyalar sığar mı nasıl olur vs.

ikea'da bi de risk yok ordaki odalardan birini beğenip aynısını uygulama şansı da çok iyi bence. mobilyaları ikea seçerseniz tekstiller için english home ve madame coco'ya uğrayın derim. zara home da olabilir.

aksesuarlar için de keza yukarıda saydığım yerler ve tepe home'u tavsiye ederim. mudo da var ama ordan henüz bir şeyi indirime denk getirip de alamadım ya pahalı oluyor ya da indirimde fakat tahrip olmuş kırılmış vs oluyor o yüzden çok tavsiye edebilecğeim bir alışverişim olmadı.

bence eviniz çok şık olacak :)

canım ustte paylaştıgın koltuk hıç hoş degıl bence cok daha guzel bıseyler bakabılırsın asagıda paylastıkların cok hos kombinler umarım en dogru kararı verırsın

Back
X