• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Al işte kapatıyorum lan ş...fsizler"

Çok üzüldüm ya sensiz twitter alemi ne yapacak. Kimden özlü sözler okuyacak.
Helva mı kavursak :ssz:

Kime demis bu "serefsizler! alin kapatiyorum iste" diye? Twitter'i biz mi kapattik? Yoksa caktirmadan basbakana mi sovmus nedir?:52:

Hahaha, ay çok güldüm bu yoruma :9: Bende biraz saskinlik içindeydim, nasil yorum yazacigimi bilmiyordum. Yani bu resti kime çekiyor? Neye çekiyor anlamadim? Zaten twitter'i sevmediysen niye twitter hesabi açiyorsun? Kendimi adeta lost'a bakiyormusum gibi hisettim :1:

melih bey savunuyor gibiydi yanlış anlamadıysam, umarım dersinizi almışsınız diyordu, evet cb zaten savunmuyordu ama cb na da inanamıyorum artık, bak içimizde karşıt görüşte olanlarda var anlamında bir danışıklı dövüş gibime geliyor

olay zaten twitterı kapatmak değil ki.biz sadece neden twitter kapatıldı diyoruz.ama onlar bile yasağı delip halen twit atmaya kalkıyorsa twitterın kapanmasının nedeni başka 'şeylerden' dolayı olduğunun en güzel ispatıdır bana göre.biz asıl gerçekleri görmüyoruz.asıl gerçekleri bizden gizlemek adına yapılmış olan bi uygulama bu zaten.yaptıkları olayları twitterı kapatarak başka yöne çekiyorlar biz bunu göremiyoruz.

yasakla aldığım twitter hesabımı bu haber üstüne kaparım arkadas
al işte kapatıyorum:52::52:

O is oyle olmaz. Yasagi destekliyorsan yasak geldigi gun sessiz sedasiz kapatırsın hesabını. En guzel sekilde tepkini koymus olursun. O zaman bizde deriz ki desteklemis ki yapmis... Ama bu üslup nedir? Kime serefsiz diyor onu da anlayamadım yani. İmparator diye goklere cikardiklari adama da bir bakin hele. Ya bu kendi ellerimizle ünlü ettigimiz adamlari tekrar ünsüz hale getiremiyor muyuz acaba uff...

Eki Görüntüle 1035840

İbrahim Tatlıses, Türkiye ve dünyada geniş yankı uyandıran Twitter yasağını desteklemesiyle tekrar gündeme geldi.

AKP’nin uyguladığı Twitter yasağına, Twitter’dan attığı tweetlerle destek veren Tatlıses, sosyal medyadaki tepkiler üzerine bugün attığı küfürlü mesajlarla Twitter’ı bıraktığını açıkladı.

Tatlıses, “Al işte kapatıyorum lan şerefsizler zaten bu iş bana göre değil. Deli kanlıysanız diyecem ama değilsiniz ki sizlerle aynı çuvala giremem...!!!” mesajında hemen sonra “Twiti bıraktım haberiniz ola” diyerek Twitter’ı bıraktı.
oda tv

KK'de olsa banlardım, bu nasıl üsluptur.

Kapatılmasını destekliyorsanız yasaklandıktan sonra girip kapatıyorum..... demek yerine usulca kapatsaydınız hesabınızı, reklam yapmanın yeni şekli midir, nedir anlamadım:51:

Twitter sana sesleniyorum, hava atanlara yeni hesap açma, minik kuşa selam:3:
Minik kuş işsiz kalırsan bizim burda eleman arıyorlar, ekmeğini çıkarırsın evellah:51:

Hala akıllanmadı bu adam . :ssz:

Bu kadar parası olup da , kendini geliştiremeyen anca kebapçı, çiğ köfteci açan bir adam .

Keşke huzurevi, anaokulu, okul, gibi yararlı vakıflar açsaydı.

Oysa tek bildiği çiğ köfte nasıl yapılır ? :ssz:

Sen yasak olan Twitter'a girip kapatıyorum deee

Allahım ya hangi birine gülelim bizzzz

Twitter yöneticileri en çok bu tepkiye içerlemişlerdir :60: :60: :60:

Naptın ben nasıl dayanacağım bu çileye,acıdan yerlerde yuvarlanıyorum:emir_bebek:

Konserinde ayağındaki terli çorabı çıkarıp da seyircisine fırlatan adamdan nasıl bir üslup beklenir ki zaten. Arkadaşım Twitter'ın kapanmasını destekleyebilirsin, kendi seçimindir. Ama madem kapanmasını destekliyorsun hala ne işin var orada demek de insanların en doğal hakkı. Twitter'ın kapanmasını Twitter'dan desteklemek de (üstelik kapatıldıktan sonra:) ayrı bir çelişki olmuş... Ama adam da haklı. Madem Urfa'da Oxford yok, Oxford'un olmadığı yerde beynimi niye geliştireyim ki diye düşünmüş herhalde...

asıl o değil de olan demet akalın a oldu :52:

naptı acaba o da dns ile oynadı mı yoksa kaderine küsüp oturdu mu :52: :52: :52:

ay o da vardı demi unuttum, tam da bebeği doğmuşken olcak iş mi:1::1:

neyse bu arkadaşlar için instagram var Allahtan:1::1:

ay o da vardı demi unuttum, tam da bebeği doğmuşken olcak iş mi:1::1:

neyse bu arkadaşlar için instagram var Allahtan:1::1:

ayy ewet o biraz kurtarır onları :1:

bu kadar şeyi millet nasıl kullanıyor yaaa....

twit, face, instgram, fourq bilmme ne, watsapp ... ayy daha neler nelerr :2:

benim bi faceim var ona dokunmasınlar o diğerlerini hiç kullanmıyorum zaten =))

twitim wardı ama twit demeye de bin şahit lazımdı açılmıyor da zaten artık :1:

Back