"Al işte kapatıyorum lan ş...fsizler"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898

İbrahim Tatlıses, Türkiye ve dünyada geniş yankı uyandıran Twitter yasağını desteklemesiyle tekrar gündeme geldi.

AKP’nin uyguladığı Twitter yasağına, Twitter’dan attığı tweetlerle destek veren Tatlıses, sosyal medyadaki tepkiler üzerine bugün attığı küfürlü mesajlarla Twitter’ı bıraktığını açıkladı.

Tatlıses, “Al işte kapatıyorum lan şerefsizler zaten bu iş bana göre değil. Deli kanlıysanız diyecem ama değilsiniz ki sizlerle aynı çuvala giremem...!!!” mesajında hemen sonra “Twiti bıraktım haberiniz ola” diyerek Twitter’ı bıraktı.
oda tv

bu hakaretin ardından ben yazmadım kuzenim yazdı der artık

Resmen komedya.Twitterı yasaklı şekilde girip alın kapatıyorum şerefsizler diyerek terki diyar etmekk.
Gitme yoksa atlarımmm en yakın köprüdenn

Zaten zerre hazetmem bu adamdan uslübu hiç değişmedi hep aynı.

bu günlerde çoğu insanın ortak özelliği aynı, ergenvari tribal tavırlar, küfürler hakaretler, asmaca kesmece

bu adamı hiç sevmem ya :) bari düzgün kapat destek verceksen biraz üslubun güzel olsun.

Kime demis bu "serefsizler! alin kapatiyorum iste" diye? Twitter'i biz mi kapattik? Yoksa caktirmadan basbakana mi sovmus nedir?

Kime demis bu "serefsizler! alin kapatiyorum iste" diye? Twitter'i biz mi kapattik? Yoksa caktirmadan basbakana mi sovmus nedir?

canım twiterdan twitter yasağını savundu ya kapandığından beri, bu hareketini eleştiren twitlerden bunalıp, dağıtıyo

o mu başbakana sövecek:S

bırılerı demıstır,hayrola bırader senın ne ısın var buralarda dıye;oda topuklarken son kez bı sövüp kaçim demıstır..

heryerde ağa ya,sövmeden olmaz

canım twiterdan twitter yasağını savundu ya kapandığından beri, bu hareketini eleştiren twitlerden bunalıp, dağıtıyo

Allah Allah... Ben bu adami sarkici sanirdim, komedyenlige mi terfi etmis? Hem yasagi savunuyor, hem hala twit atiyor, hem twit atma diyenlere "kapatiyorum iste serefsizler!" diye sovuyor, he mi? Levent Kirca'ya ne cok malzeme cikti bu donem, biraksalar da "olacak o kadar" la bunlari tek tek canlandirsa... Gerci bunlar hicve birsey birakmiyor, zaten konusmalarin kendi komedi ama..

insanları anlamak çok zor.hem twitterı kapatıyorlar sonra yasaklı yoldan twittera girip yasağı onaylıyorlar böyle akla hizmet bi davranışı kim sergiler ki?madem yasağı destekliyorsun o zaman twittera girmeyeceksin madem giriyorsun o zaman yasağı desteklemeyeceksin.bir insanın sözleriyle davranışları çelişmeyecek eğer çelişiyorsa orda sorun var demektir.

bakanlar, melih bey, cb bile twitt atmaya devam etti

o değilde cicişler, hilal cebeci falan twettersızlığa nasıl dayanıyor acaba

Bir uslup problemi yasiyoruz da hadi bakalim hayirlisi 25 mart gerginligi mi?

bakanlar, melih bey, cb bile twitt atmaya devam etti

evet takip ettim ama onlar yasağı savunmuyorlar cumhurbaşkanı bile bir an önce sonlandırılması gerektiğini söylüyor.ayrıca yasağı getirenlerde yasağı delenlerin aynı partiden olması da ayrı bi ironi imam bunu yapıyorsa cemaat ne yapsın

melih bey savunuyor gibiydi yanlış anlamadıysam, umarım dersinizi almışsınız diyordu, evet cb zaten savunmuyordu ama cb na da inanamıyorum artık, bak içimizde karşıt görüşte olanlarda var anlamında bir danışıklı dövüş gibime geliyor

Bu adam ameliyattan sonra iyice zivanadan cikti.İs güç olmayınca nete sardi.Konuştukları da birseye benzese bari.Ayni cümle içinde hem twittirin yasaklanmasina seninen hem de yasasin sanal alem diyen başka da biri yoktur herhalde.Sus da milletin gözündeki imajin yerle bir olmasin.Agzini actikca batiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…