• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur zayıflama küpesi

takipteyim inş faydası olurda bizlerde alırız.vanda akapuntur doktoru buldum diye seviniyordum ki tayini çıktı.senağlamakaldım öylece

bende kullanmak istiyorum ama önce deneyimleri bir görelim neler oldu.hiçkimsede yazmıyor. herkes zayıfladı siteden kaçtı bunun tadını mı çıkarıyor yoksaaakaydirigubbakcemile5

mrhb fguler ben de zayıflama küpesi almak istyorum kullandın mı bi fayadasını gördün mü gördüysen cevap yazaarr mısınn lütfennn zemuszemus

arkadaşlar uçları toplu olandan aldım şimdi (diğerini almıştım onu iade ettim sırf bunu almak için bunun kullanımı daha kolay) 3 gündür kullanıyorum ilk gün baş ağrısı yaptı. sizleri etkilemek istemem çünkü etkisini daha tam anlamış değilim sonuç alırsam paylaşıcam sizinle

Merhaba kızlar ben dediğiniz küpeden sipariş verdim binbir umutla ilk 2 hafta tamamen psikolojik kendimi iyi hissettirdi sonra ne yzık ki hiçbir faydası olmadığını anladım paranız boşuna sokağa gitmesin ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.

3 gündür kullanıyorum bir yakınım almış ama hiç işe yaramadı ve sanki daha çok acıktırdı:(

bende dün aldım. akşam yemekten 1 saat önce taktım baya faydası oldu. bir tas çorba, bir dilim ekmek ve salata yedim doydum...

normalde nefes alacak yerim kalmıyordu. psikolojikmi bilmiyorum sabah 7 de kahvaltı yaptım, kahvaltıdan 1-2 saat sonra midem kazınır deli gibi ne bulsam yerdim. şu anda saat 11.15 ve ben yeni yeni acıkıyorum :) aylardır denemek istiyordum umarım işe yarar :) gelişmelerden haber veririm.

arkadaşlar merhaba. bende doğum sonrası kilolarımı vermek için denemediğim yöntem kalmadı. son olarak hepsiburada.com dan aldım akupuntur küpesini. bir haftadır kullanıyorum. valla bir fark olmadı gibi. kullanıp faydasını gören varmı kimse yazmamış.

arkadaşlar merhaba. bende doğum sonrası kilolarımı vermek için denemediğim yöntem kalmadı. son olarak hepsiburada.com dan aldım akupuntur küpesini. bir haftadır kullanıyorum. valla bir fark olmadı gibi. kullanıp faydasını gören varmı kimse yazmamış.

falla bilmiyorum canım. zira bende 2 gündür takıyorum iştahımı kendim frenlemeye çalışıyorum resmen.
birde aldığım yerden 10 gün kullanın, 3 gün ara verin demişlerdi. sebebi: iştahı kapattığı için az beslenmekten halsiz düşmemek içinmiş. ama yok anam nerde :) form biskübi aldım önüme koydum, acıktıkça atıyorum bir tane ağzıma.

yoksa canım neler çekiyor neler.. bakalım daha benimki çok yeni, belki ilerleyen zamanlarda faydası olur. birde sağmı solmu kulağa takıyorsun sen?

müşteri sorduğumda sağ elinizi kullanıyorsanız sola, sol elinizi kullanıyorsanız sağa takın dedi. ben sola taktım, annem kalbi etkiliyormuş sağa tak diyor. bende şaşırdım ne yapacağımı :)

valla o can çekme olayı bende muazzam derecede. tv. gördüğüm şeyleri ile canımçekiyor. doğumdan sonra oldu ama bende.akupuntur küpesine gelince kilo verdin mi diye soracaksan vermedim sanırım. ama eşim biraz verdin sanki diyor. 77 yi gösteriyor yine ibre.
moralimi çoz bozuyor açıkçası kilolarım. birde ben hep zayıftım. şimdi 2 çocuk yani 2 doğumdan sonra kendimi tanıyamaz oldum. bakamlım ne olcak....

aslında zayıflama olayını beyinde bitirmek önemli. inşallah başarırız...

Son düzenleme:
akapunktur küpeside işe yaramadı bende :) iştahım hep açık... şimdilerde sık sık acıkmaya başladım, bilmiyorum ne yapacağım.. sanırım kalori sayma yöntemine başlıyacağım. Ya ben 60 kiloyu bulduğumda acil diyet yapardım, krizlere girerdim şişmanım diye. şimdi tartıldım 66 kiloyum... hayırlısı ile 56 olmadan bana rahat yok :( mankenlere bakıp bakıp gaza gelmeye çalışıyorum :) umarım gelirim :)

inşallah. tabii aynısı benim içinde geçerli. aslında bende bir faydasını görmedim. ama takıcam bakamlım bir ay sonunda ne olacak...

Birkaç gündür bu küpeyi kullanıyorum. Boğazımda değişik bir ağrı bir basınç hissediyorum, hastalık ağrısı gibi değil sanki hafif sıkıyorlar ve birşey yesem inmeyecek gibi aşağı. Bir tane de arkadaşıma almıştım, o da bugün aynı acıyı yaşadıgını ifade etti. Ya ikimiz de hasta oluyorz, ya da bu küpeler bize böyle tesir etti, aranızda bunu yaşayan oldumu hanımlar?

bende bu küpelerden a aldım hap kullanmaktan iyidir diye ama hiç faydası yok sakın paranızı çöpe atmayın üstelik ben sürekli takıyorum iştahım hep aynı gram veremdim tavsiye etmem iki tanesine 90 tl verdim birini kullanmadım hiç iki ay falan oldu iadede edemedim sakın almayın

evet son umudum akupunktur derken küpesi çıkmıştı karşıma çokta sevinmiştim elime geçesiye kadar içim içime sığmadı.düzenli olarak kullanıyorum faydasımı ben fayda mayda görmedim.normal akupunkturla uzaktan yakından alakası yok ne iştah kesiyo ne tokluk hissi veriyor nede diyetten kaynaklanan halsizliğinize çare oluyor.bende olumlu yorumların yanında olumsuz yorumlarda okumuştum ama kendim tecrübe etmek istedim.ne yazıkki benimde sonuç olumsuz.karar sizin ben kimsenin yazdıklarına itibar etmedim giden paracıklarım oldu ama allahtan fırsat sitesinden tanesini 34 tl ye 2 adet almıştım.zararım normal olarak alanlardan belki daha az ama umutlarım asıl onlara olan oldu

Back
X