seylagazi Guru Kayıtlı Üye 28 Nisan 2010 229 32 318 Denizli 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi seylagazi #1 günlerdir akupunkturu araştıyorum yanında diyet var kızlar zayıflatan akupunktur mu yoksa uygulanan diyetimi?
günlerdir akupunkturu araştıyorum yanında diyet var kızlar zayıflatan akupunktur mu yoksa uygulanan diyetimi?
C cigdemsena Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2011 25 0 36 Antalya 16 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi seylagazi #2 Ben 10 sene önce yaptırmıştım. Hiç ama hiç bir etkisini görmedim.İşe yarıyorsa da bence tamamen bu kadar para veriyorum kendimi tutayım diyedir.
Ben 10 sene önce yaptırmıştım. Hiç ama hiç bir etkisini görmedim.İşe yarıyorsa da bence tamamen bu kadar para veriyorum kendimi tutayım diyedir.
D drogba23 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Eylül 2012 70 17 38 8 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seylagazi #3 Ben akupunkturu stres yuzunden yaptirdim. Strese cok iyi geliyor ama bir cok rahatsizliga da iyi geliyor. Duzenli olarak yaptirilmasi lazim. BEn akupunturla masaji beraber yaptirdim cok faydasini gordum
Ben akupunkturu stres yuzunden yaptirdim. Strese cok iyi geliyor ama bir cok rahatsizliga da iyi geliyor. Duzenli olarak yaptirilmasi lazim. BEn akupunturla masaji beraber yaptirdim cok faydasini gordum