- 5 Şubat 2011
- 13
- 0
- Konu Sahibi avsarr_1969
Merhaba arkadaşlar ben Akupunkturda şuan çok iyi kilo veriyorum fakat sizce verdiğim bu kiloları geri alırmıyım. Akupunkturla kilo verip sonrasında hemen geri aldım diyen varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ben Akupunkturda şuan çok iyi kilo veriyorum fakat sizce verdiğim bu kiloları geri alırmıyım. Akupunkturla kilo verip sonrasında hemen geri aldım diyen varmı?
ben de akupunkturla 10 kilo verdim 8 haftada... yemene içmene aynı şekilde dikkat edersin almazsın. nasıl olsa kilo verdim gelsin kebaplar sandviçler dersen... çok daha kısa zamanda eski haline dönersin.
bu senin elinde
çok eskiden stresten dolayı akupunktura başlamıştım.. iğneleri batırdıkları andan itibaren rahatlıyordum ve bi kaç gün daha iyi hissediyordum fakat sonrasında tekrar kötü oluyordum.. akupunktur bir tür "destek" aslında.... psikolojini düzeltmene yardımcı oluyor ve seninde düşünce yapını değiştirerek,problemlerini hallederek bunu kalıcı kılman gerekiyor.. aynı şekilde kilo verdikten sonra bi şekilde spor ya da başka önlemlerle desteklemelisin.
Arkadaşlar, bir iki bölüme daha yazdım. Ben İzmirde 4 sene önce 88 kilodan 70 kiloya indim. Marttan Haziran sonu arası olan dönemde. Temmuz da oh ne güzel artık zayıfım diye koruma programı almadan bıraktım Dr'a gitmeyi. Sonra bütün yaz herşeyi yiyip içtim, inanmazsınız gece koca bir kumru kola bile yiyip yattım. Kaasım'a kadar hiç kilo almadım. Sonra aniden balon gibi kilo aldım.
Tekrar DR'a gittiğimde vücudun kendini şokladığı için kilo almadığım ama hiç birşey de yapmayıp deli gibi yediğim için bir süre sonra kiloların yerleştiği ifade edildi. O kadar sıkılmıştım ki ,eski doktoruma gidemedim.
Başka bir akupunktur uzmanına gittim.Onda da 88 den 72'ye indim ama yine saldım kendimi. + Şehir değiştirdim. Şimdi tekrar başlayacağım. Ankara'da iyi bir uzman biliyorsanız tavsiyenizi istiyorum. Bu sefer sonuna kadar giderim umarım.
izmir de akapuntura giden varmı acaba.. ne kadar ücretleri..faydası oldumu..acil yardım..Arkadaşlar, bir iki bölüme daha yazdım. Ben İzmirde 4 sene önce 88 kilodan 70 kiloya indim. Marttan Haziran sonu arası olan dönemde. Temmuz da oh ne güzel artık zayıfım diye koruma programı almadan bıraktım Dr'a gitmeyi. Sonra bütün yaz herşeyi yiyip içtim, inanmazsınız gece koca bir kumru kola bile yiyip yattım. Kaasım'a kadar hiç kilo almadım. Sonra aniden balon gibi kilo aldım.
Tekrar DR'a gittiğimde vücudun kendini şokladığı için kilo almadığım ama hiç birşey de yapmayıp deli gibi yediğim için bir süre sonra kiloların yerleştiği ifade edildi. O kadar sıkılmıştım ki ,eski doktoruma gidemedim.
Başka bir akupunktur uzmanına gittim.Onda da 88 den 72'ye indim ama yine saldım kendimi. + Şehir değiştirdim. Şimdi tekrar başlayacağım. Ankara'da iyi bir uzman biliyorsanız tavsiyenizi istiyorum. Bu sefer sonuna kadar giderim umarım.