Akupunktur da sonuç kalıcı mı?

avsarr_1969

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
13
0
Merhaba arkadaşlar ben Akupunkturda şuan çok iyi kilo veriyorum fakat sizce verdiğim bu kiloları geri alırmıyım. Akupunkturla kilo verip sonrasında hemen geri aldım diyen varmı?

Merhaba arkadaşlar ben Akupunkturda şuan çok iyi kilo veriyorum fakat sizce verdiğim bu kiloları geri alırmıyım. Akupunkturla kilo verip sonrasında hemen geri aldım diyen varmı?

ben de akupunkturla 10 kilo verdim 8 haftada... yemene içmene aynı şekilde dikkat edersin almazsın. nasıl olsa kilo verdim gelsin kebaplar sandviçler dersen... çok daha kısa zamanda eski haline dönersin.
bu senin elinde

Anlıyorum tabiki sakıncalı olan şeyleri yememeye dikkat eidyorum ama bunun yanısıra bıraktığımda acaba vücut su toplarmı diyede korkuyorum . . . :KK43:
ben de akupunkturla 10 kilo verdim 8 haftada... yemene içmene aynı şekilde dikkat edersin almazsın. nasıl olsa kilo verdim gelsin kebaplar sandviçler dersen... çok daha kısa zamanda eski haline dönersin.
bu senin elinde

akupunkturda beyin ignelerle calismaya klo vermeye kosullaniyor ondan sonra igneleri cikarinca kilolar geri aliniyor deniyor dogru mu??

Arkadaşlar, bir iki bölüme daha yazdım. Ben İzmirde 4 sene önce 88 kilodan 70 kiloya indim. Marttan Haziran sonu arası olan dönemde. Temmuz da oh ne güzel artık zayıfım diye koruma programı almadan bıraktım Dr'a gitmeyi. Sonra bütün yaz herşeyi yiyip içtim, inanmazsınız gece koca bir kumru kola bile yiyip yattım. Kaasım'a kadar hiç kilo almadım. Sonra aniden balon gibi kilo aldım.

Tekrar DR'a gittiğimde vücudun kendini şokladığı için kilo almadığım ama hiç birşey de yapmayıp deli gibi yediğim için bir süre sonra kiloların yerleştiği ifade edildi. O kadar sıkılmıştım ki ,eski doktoruma gidemedim.
Başka bir akupunktur uzmanına gittim.Onda da 88 den 72'ye indim ama yine saldım kendimi. + Şehir değiştirdim. Şimdi tekrar başlayacağım. Ankara'da iyi bir uzman biliyorsanız tavsiyenizi istiyorum. Bu sefer sonuna kadar giderim umarım.

Sonuçta akupunktur senin iştahını düzenliyor ve metobolizmanın doğru çalışmasına yardımcı oluyor.. akupunkturu bırakıp tekrar eski alışkanlıklarına dönersen kilo da alırsın.. bi şekilde dikkat etmek lazım zayıfladıktan sonra : )

çok eskiden stresten dolayı akupunktura başlamıştım.. iğneleri batırdıkları andan itibaren rahatlıyordum ve bi kaç gün daha iyi hissediyordum fakat sonrasında tekrar kötü oluyordum.. akupunktur bir tür "destek" aslında.... psikolojini düzeltmene yardımcı oluyor ve seninde düşünce yapını değiştirerek,problemlerini hallederek bunu kalıcı kılman gerekiyor.. aynı şekilde kilo verdikten sonra bi şekilde spor ya da başka önlemlerle desteklemelisin.

çok eskiden stresten dolayı akupunktura başlamıştım.. iğneleri batırdıkları andan itibaren rahatlıyordum ve bi kaç gün daha iyi hissediyordum fakat sonrasında tekrar kötü oluyordum.. akupunktur bir tür "destek" aslında.... psikolojini düzeltmene yardımcı oluyor ve seninde düşünce yapını değiştirerek,problemlerini hallederek bunu kalıcı kılman gerekiyor.. aynı şekilde kilo verdikten sonra bi şekilde spor ya da başka önlemlerle desteklemelisin.

Söylediğinize aynen katılyorum

akupuntur suresınce bı yemek alıskanlıgı olusuyor eger bıraktıktan sonra aynı devam edersenız kılolar gerı gelmez ama ben bırkac kez nasıl olsa zayıfladım alırsam akuppuntura devam deyıp bayagı fazla yemeye baslamıstım sonuc tabıkı daha fazla kılo gerı gelıyor:) ama akupunturu bıraktktan sonra dıkkat edılırse devamında aynı kıloda kalınabılıor :KK15:

Arkadaşlar, bir iki bölüme daha yazdım. Ben İzmirde 4 sene önce 88 kilodan 70 kiloya indim. Marttan Haziran sonu arası olan dönemde. Temmuz da oh ne güzel artık zayıfım diye koruma programı almadan bıraktım Dr'a gitmeyi. Sonra bütün yaz herşeyi yiyip içtim, inanmazsınız gece koca bir kumru kola bile yiyip yattım. Kaasım'a kadar hiç kilo almadım. Sonra aniden balon gibi kilo aldım.

Tekrar DR'a gittiğimde vücudun kendini şokladığı için kilo almadığım ama hiç birşey de yapmayıp deli gibi yediğim için bir süre sonra kiloların yerleştiği ifade edildi. O kadar sıkılmıştım ki ,eski doktoruma gidemedim.
Başka bir akupunktur uzmanına gittim.Onda da 88 den 72'ye indim ama yine saldım kendimi. + Şehir değiştirdim. Şimdi tekrar başlayacağım. Ankara'da iyi bir uzman biliyorsanız tavsiyenizi istiyorum. Bu sefer sonuna kadar giderim umarım.

izmirde hangi doktora gitmiştiniz memnun kalmış mıydınız?
teşekkürler

kızlar şu akupunkturun aşırı terleme rahatsızlığını tedavi ettiğini duymuştum ,bununla ilgili bi bilgisi olan var mı?

Annem 9 ay gibi bir sürede 18 kilo verdi sonra yurtdışına çıktı 2 ay gidemedi ve geldiğinde 5 kilosunu almıştı sonra da hevesi kaçtı gitmedi şimdi tam eski haline dönmese de verdiği 12 kiloyu aldı, akupunktur ile kilo vermek diğer yöntemlere göre biraz daha kolay çünkü iğneler sayesinde pek de acıkmıyorum diyordu annem bir de mesela midem ağrıyo falan dediğinde de dru da ona göre o zaman şuraya da bi iğne takalım diyordu ve bir sonraki hafta midesi ağrımıyordu başka sorunları da önlüyordu yani

bende 7 hafta önce başladım akupunktura bakırköy kızılayda gidiyorum ve sonucundan çok memnunum 43 günde 10 kilo vermemi sağladığı içinde doktoruma çok teşekkür ediyorumm.. insanın yeniden güveni geliyor. her rahatsızlığı düzenliyor bu iğneler mucizevi bir şey..! kilo sorunu olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum.. :KK9:

kızlar akupunktura giden biri benim için doktoruna akupunkturun aşırı terleme rahatsızlığını tedavi edip etmediğini ve bunun nasıl bir tedavi olacağını sorabilir mi??? Bu soru benim için çok önemli kızlar

izmir de akapuntura giden varmı acaba.. ne kadar ücretleri..faydası oldumu..acil yardım..

bence bu kadar hızlı kilo kaybı vücutta tahrıbata neden olur ve hızlı bır sekılde verdıgın kılolar gerı gelıyor ve hatta daha fazlasıyla gelıyor

X