• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Aktivite masası arıyorum

leakagecurrent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
87
7
28
Sivas
Oğlum için aktivite masası arıyorum. Özelden mesaj atma hakkım yok maalesef. Buradan bir kaç ilan gördüm hatta bazılarına yazdım da ama ya ilanlar güncel değil yada bilmiyorum dönüş olmadı. Elinde ikinci el temiz ve çalışır durumda aktivite masası olan anneler varsa mail adresim gulsum_yilmazer@yahoo.com

Teşekkür ederim canım. Senin sattığını görmüştüm ama malum ikinci el için fiyat pek makul değil. Neticede işin ucunda peşin ödemek var. Sen de haklısın oyuncak hiç oynanmamış ama kargosuyla bana neredeyse yeni fiyatına geliyordu. Başka satan da yoktu sanırım. Bir sitede yenisini kargo dahil 121tl'ye buldum. Kredi kartına taksit de yapınca daha cazip hale geldi. Yani oyuncağı aldım. Yine de sağol.

Teşekkür ederim canım. Senin sattığını görmüştüm ama malum ikinci el için fiyat pek makul değil. Neticede işin ucunda peşin ödemek var. Sen de haklısın oyuncak hiç oynanmamış ama kargosuyla bana neredeyse yeni fiyatına geliyordu. Başka satan da yoktu sanırım. Bir sitede yenisini kargo dahil 121tl'ye buldum. Kredi kartına taksit de yapınca daha cazip hale geldi. Yani oyuncağı aldım. Yine de sağol.

Hayirli olsun cnm

Back