Anket aktivia yiyen varmı

aktivia yiyen var mı

• evet yiyorum

OY: 20 37,7%
  • hayır yemedim

OY: 17 32,1%
  • denemedim

OY: 11 20,8%
  • sizin seçiminiz

OY: 5 9,4%

• Ankete Katılan
    53
eşim gıda mühendisi.normal yoğurtun bağırsaklara daha faydalı olduğunu, boşuna para vermemem gerektiğini söyledi.düzenli olarak yediğiniz yoğurt bağırsaklara çok faydalı.adının ne olduğu önemli değil.

reklamlarda çıkıyoya yaza hazırmsınz diye işte ondan yiyen vamı

evet canım sürekli alıyorum ama hiç bir faydasını görmedim şimdiye kadar fayda görmek için alıp yiyeceksen şimdiye kadar yiyipde faydasını gören kimse olmadı etrafımda
ha diyeceksin ki madem faydasını görmedin neden alıyosun
bunun çilek ve keten tohumlusu var tadı harika sırf onun için alıp yiyorum:1rolleyes: faydası olsa bana olurdu heraldea.s.

ben yemiştim gçen sene 3-4 ay düzenli kullandım.çilekli keten tohumluydu sanırım. tadına bayılıyordum ztn :) yaklasık 5 kilo vermiştim. hem yedigim diger seylerede dikkat ettim sadece activa ile edgil tabiki

aktivia hiç yemedim ama doğadan form çayları var arada bunlardan kullanırım bağırsak problemi yaşayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum çünkü çok etkili...

ben hala yiyorum yediğimde hemen etki eder sanıodum ama olmadı.pul biber fln katsam yemeğe daha faydalı olurdu.ama reglimde iyi şuan yksa çk bozuluodu karnım reglimde şimdi iyi

ben 4 lü paket aldım tekini iğrene iğrene zor yedim salaklık işte nie zorluyom ki kendimi hıh iğrenç bi tadı vr ben begenmedim

kızlar bence komposto yapın için bol boll erikk kompostosuu biizm burda hoşaff denir tabii):)
çok iyi geliyoo bağırsaklara falan kabızlık falan varsa iyi geliyoo

bende yıyorum ama düzenli diil ne zaman canım isterse o zmn ama işie yaramadıgını bılıorum bı yakınım cok yedı cunku
ben çilekli olanın tadını cok sewıyorum meywalı yogurt olarak yiyorum
ay bu saatte canım istedı walla ya ....cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ben de 15 gün kadar büyük bir hevesle yedim ama hiçbir faydasını göremedim açıkçası. zaten bu tür ürünler her zaman yenmeliymiş. yani 1 ay yerim sindirim sistemim düzelir diye birşey yok

Back